thoro
Po pierwsze w taki sposób możesz wszystko interpretować - "to był żart"
Po drugie cała wypowiedź tyczyła się Zdunka wiec nie wiem po co w ogóle ten post.
Po trzecie nie chodziło mi o model tylko o czas jaki poświęcam grafice i to nie była żadna wymówka w stylu "tak jest i już" tylko stwierdzenie, że na grafikę mam mało czasu i ogólnie mało się przykładam.
Po czwarte jakbyś nie zauważył to aż taki tępy nie jestem żeby nie wiedzieć do czego ten temat służy...
Model dałem od tak, by pokazać niektórym że jeszcze czasem coś przy grafice dłubie choć mi to przeciętnie wychodzi.
Po piąte nie mam do nikogo pretensji i nie wiem skąd ci się to w ogóle wzięło.
Zresztą wyżej już napisałem, że braki są spowodowane tylko przez moje lenistwo oraz brak czasu - i nie pisz mi że to jest żałosne bo taka jest prawda.
I nie chodzi mi tu o braki w modelu tylko o braki ogólne jako grafika 3D.
Poza tym napisałem już że WIEM iż mój model jest słaby jak na teoretyczny czas spędzony w 3D ale ogólnie mało modeli jak na razie zrobiłem, może z 20 no góra 30 więc podałem ogólny czas jaki 3D się zajmuje - czyli rok, wiec zdziwienie niektórych prawdę mówiąc mnie oburzyło trochę ale mniejsza z tym.
Wiec myślę że ten rozdział będzie w końcu zamknięty i odczepicie się od mojej "ufoludowej głowy"