Co do Elvansa to Thoro gdzieś mówił coś w stylu " Elvans też chwalił na początku Wingsa a teraz maluje jakieś kwadraty" czy coś w tym stylu, jeżeli coś przekręciłem to wybaczcie old_lol.gif
A wiesz co to żarty są? Elvans już się nie zajmuje 3d bo oficjalnie woli rysowanie a nieoficjalnie totalne lenistwo, ale nijak to się ma do możliwości wingsa

. Na max 3d jest koleś od wingsa który zjada dupą większość osób siedzących na maxie i co? Proszę nigdy nie powołuj się na możliwości programu, bo jeśli chodzi o 3d to wszystkie są dosyć porównywalne pod tym względem, a jedyne czym się różnią to przeznaczeniem i sposobem obsługi i działania. Zrobić można wszystko.
Wiec nie rób porównań bo jak już pisałem nie miałem/mam za dużo czasu na grafikę więc to że mam spore braki jest dość oczywiste.
A co, zabronisz mi? Ty chyba nie rozumiesz podstawowych reguł, skoro dajesz coś do oceny/krytyki musisz liczyć się z tym, że nie koniecznie zostanie odebrane pozytywnie więc nie mów mi co mam mówić a co nie bo jest to nie na miejscu. Bez urazy, ale w tym przypadku zasłanianie się programem, brakiem czasu, inwalidztwem czy czym kolwiek innym jest po prostu żałosne i nie ma nic do rzeczy a jeśli już to Ty sam jesteś jedyną osobą która może mieć wpływ na powstanie tych rzeczy, więc nie miej pretensji do innych że się nie spodobało i nie wzięli pod uwagę Twoich skrytych problemów.
Słuchaj, jak ja daje coś do oceny to liczę się z tym że nie wszystkim się spodoba. Właściwie opinie pozytywne są bezwartościowe a najwięcej idzie wyciągnąć z krytyki. Nawet nie myślę aby się tłumaczyć i zasłaniać tym że miałem chcice, atak sraczki, ręka mi poleciała w bok czy po prostu tworzyłem pracę podczas operowania koparką bo to głupie, mało stosowne i... kogo w ogóle obchodzi? Proszę Cię, nigdy nie mów co komu wolno i jak ma się wypowiadać na temat Twoich prac pod pretekstem wymówek typu "nie miałem czasu, ambicji".
Ps: podpieranie się rzekomym stażem w grafice + lowskil = to co powyżej miało miejsce.