@xendix Sam gram na 2x lone wolf, mniej hajsu schodzi na upgradowanie sprzętu non stop a siła postaci na lone wolfie wbrew obrazowi gry jest większa niż 2 krotna, powiedziałbym ze 2 postacie z lone wolfem są ekwiwalentem 5 lub nawet 6 zwykłych postaci gdzie normalnie mamy max 4 bez modów.
Co do propozycji to:
- Randomizer odpada to jest dobre dla śmiechu jak w większości gier
- Enemy upgrade overhaul sprawdzę na bank
- More monster również sprawdzę może to się ładnie combic jeśli dołoży się moda na ściągniecie capa w lvl gdzie można lądować staty powyżej 40 i 10 w combat oraz przebić 30 lvl.
- Wiem czym jest anathema najlepsza bronią 2h w grze z tym ze ma 1 durability chociaż durabiity spada tylko przy ataku na obiekt no ale waidomo, tak to pozostaje farlone scythe ( chociaż przypuszczam ze 2h divine od handlarza może przebić dmg anathemy na wyższych lvl chociaż używam moda na upgrade itemów w tym unikatw także standardowo anathema jest na 19 z modem można ja podnieść na 30 co chyba tworzy już niemożliwy do przebicia dmg
- Rune sloty to jest trochę op 45% dopalu do dmg z samych run i bez tego możesz z onehitowac przeciwnka grając rogalem czy warior na 2h
- Combat overhaul również się zainteresuje
- co do calss postaci, to na drugie podejscie planuje ogarnąć void knight podobno jest świetną mod class ( taki solo lone wolf bym grał )
- pozostałe mody które wymieniłeś, coz ja mam moda który rozwiązuje wszystkie ich problemy w jednym, tak zwany asset deltamodifer, pozwał on nam edytować to co ma się trafiac w itemach tym samym redukujemy RNG i wczytywanie w nieskończoność gry przy kupcu aż trafi się nam idealny item po prostu możemy w nim zablokować niechciane staty z puli dostępnych dla tego itemu i od razu mamy możliwość zakupienia itemu z perfect dla nas statami
Ja mam wersje z GoGa także ja mode biorę z nexusa