Wiedźmin 3 Enchanced edition. 1959 1

O temacie

Autor Sorfarius

Zaczęty 4.06.2020 roku

Wyświetleń 1959

Odpowiedzi 1

Sorfarius

Sorfarius

Użytkownicy
EroSennin!
posty459
Propsy12
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • EroSennin!
Witam, zapewne grał kto tego moda? a no tak się składa że mam problem i może ktoś z szanownych forumowiczów pomoże, chodzi o to że gdy atakuję bandytów to oni dopiero mnie widzą i zaczynają atakować gdy podejdę bardzo blisko, stoją jak głupki i się patrzą, tak ma być? mogę ich wystrzelać jak kaczki z kuszy a oni nadal stoją, serio naczytałem się o tym modzie tyle dobrego a tu taki kaszalot, gra oczywiście oryginalna wszystko zainstalowane jak należy. Jak podejdę do bandytów naprawdę blisko to zaczynają mnie atakować, ale jest to słabe i mało efektywne rozwiązanie jeśli chodzi o tych bandytów..

Nie wierzę w żadnego Boga, bo nie muszę. Życie mnie nauczyło że w życiu liczą się dwie wartości, więzi i marzenia.
Kosmos jest ogromny, a my jesteśmy tylko pyłkiem na tle miliardów innych istot żywych, bo sądząc że jesteśmy jedyną inteligentną cywilizacją z jednym słusznym Bogiem we wszechświecie, tylko dajecie oznakę ogromnej ignorancji i głupoty.

Sorfarius

Sorfarius

Użytkownicy
EroSennin!
posty459
Propsy12
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • EroSennin!
Rozwiązana sprawa, gra ma po prostu marne AI wrogów xD trzeba ich tłuc po prostu jak w rasowym hackslash xD Jedni bandyci rzeczywiście jednak mieli buga i nie atakowali, inni już w miarę są agresywni i atakują. Bugi jak to bugi.

Nie wierzę w żadnego Boga, bo nie muszę. Życie mnie nauczyło że w życiu liczą się dwie wartości, więzi i marzenia.
Kosmos jest ogromny, a my jesteśmy tylko pyłkiem na tle miliardów innych istot żywych, bo sądząc że jesteśmy jedyną inteligentną cywilizacją z jednym słusznym Bogiem we wszechświecie, tylko dajecie oznakę ogromnej ignorancji i głupoty.

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry