FTB - Co robię nie tak?` 3928 9

O temacie

Autor Siemekk

Zaczęty 1.08.2019 roku

Wyświetleń 3928

Odpowiedzi 9

Siemekk

Siemekk

Złote Wrota
posty2143
Propsy1153
ProfesjaProgramista
  • Złote Wrota
@Matiszp - robiłem tak jak napisałeś w dziale Ucieczka, jednak gdy pasek dochodzi do około 30% wyskakuje mi takie coś:

Co mam robić dalej?

P.S A Splash w szafie i nie ma psychy by mi dać bana.

Splash

Splash

Moderator
posty4207
Propsy3409
ProfesjaNierób
  • Moderator
Za krótko gotujesz ziemniaki

Nie zajmuję się multiplayerami do Gothica. Przestańcie zawracać mi tym głowę...
Ps. Siemekk ma downa i śpi w pufie

Siemekk

Siemekk

Złote Wrota
posty2143
Propsy1153
ProfesjaProgramista
  • Złote Wrota
Możliwe - czy kuchenka ma na to wpływ? Mam kuchenkę gazową może być? Czy muszę zapierdalać do ogródkowej Castroamy po indukcyjną?

Matiszp

Matiszp

Użytkownicy
Bisacodyl
posty10
Propsy7
ProfesjaGrafik 2D
  • Użytkownicy
  • Bisacodyl
@Matiszp - robiłem tak jak napisałeś w dziale Ucieczka, jednak gdy pasek dochodzi do około 30% wyskakuje mi takie coś:

Co mam robić dalej?
Zalecałbym skonsultowanie się z najbliższym jasnowidzem lub wróżbitą, gdyż w takim przypadku pomóc może tylko i wyłącznie pomoc fachowego medium. Tak jak mówiłem wcześniej, jest to wina ułożenia planet, a także Jowisza, który jest w retrogradacji. Krótki telefon do Wróżbity Macieja mógłby obrócić Twój światopogląd o 360°. Ale do rzeczy, to w końcu nie jest reklama usług Pana Macieja, który swoją drogą jest profesjonalistą i odmienia życia za niewielką opłatą. Z tego co mi wiadomo, w przypadku wystąpienia błędu, należy użyć śrubokręta (bądź siły palców, w zależności od sytuacji) do odkręcenia kilku śrubek znajdujących się z tyłu komputera. Po odsunięciu panelu bocznego, można przystąpić do pracy. Upewnij się, że jednostka jest podłączona do sieci. Następnie powinieneś znaleźć długi czarny kabelek (bądź kilka kabelków, w zależności od modelu komputera) poznasz go po tym, że będzie przy dosyć sporych rozmiarów metalowej skrzyneczce i zwilż go delikatnie wężem ogrodowym, bądź myjką ciśnieniową, aby poluzować mocowanie kabla (od wody tworzywo otaczające kabel kruszeje). Następnie szybkim ruchem przegryź kabel, tylko uważaj przy zbliżaniu twarzy do wiatraka, ponieważ niejeden informatyk wybił sobie w ten sposób oko. Jeśli wszystko wykonałeś dobrze, po zrestartowaniu systemu nie powinien występować żaden błąd związany z usuwaniem plików.

P.S. kuchenka gazowa jest dobra do smażenia ryb i gotowania wody na zupę grzybową. Na ziemniaki dobrym rozwiązaniem będzie rozpalenie ogniska w środku salonu na dywanie za pomocą benzyny, bądź zmywacza do paznokci. (Jeśli nie posiadasz dywanu, użyj koca)

Splash zajmuje się multiplayerami do Gothica. Nie przestawajcie zawracać mu tym głowy.

Siemekk

Siemekk

Złote Wrota
posty2143
Propsy1153
ProfesjaProgramista
  • Złote Wrota
Cholera... Myślałem, że nie będzie to takie trudne :(
Czy nie chciałbyś za drobną opłatą zrobić tego za mnie?
Jako usługodawca żądam:

* Zdobycia dywanu z cygańskiego bazaru
* Zdobycie rozpałki do ogniska
* Ukradnięcie zmywacza do paznokci z Rossmana
* Zdobycie krzesiwa od Bear'a Grylls'a
* Rozpalenie ogniska oraz ugotowanie mi ziemniaków.

Z tą drobną opłatą przesadziłem lekko - myślę, że jesteś normalnym człowiekiem nie łasym na pieniądze, dlatego jako zapłatę dam cię do Creditsów mojego moda - pasuje (Jeżeli za dużo to pisz - coś pokombinujemy aby nie było to aż takie bogactwo)

Co do zabawy z komputrem - mam odpiąć zasilanie, czy podpiąć większy voltage?

Matiszp

Matiszp

Użytkownicy
Bisacodyl
posty10
Propsy7
ProfesjaGrafik 2D
  • Użytkownicy
  • Bisacodyl
Tak jak pisałem wyżej, jeśli nie posiadasz dywanu, możesz użyć koca oblanego benzyną. Dobrze będzie sprawować się także kwas z akumulatora, zatem zanim zjesz całe śniadanie, odlej trochę kwasu i zalej nim koc. Zmywacz do paznokci przydałby się do oczyszczania ziemniaków z pleśni, bowiem pleśń nie znosi widoku acetonu, od razu zejdzie na podłogę. Iskrę wytworzyć można podczas wykonywania zabawy z komputerem, wystarczy do jednej łopatki wiatraka przymocować draskę, a do boku zapałkę. 240V w tym wypadku będzie starczyło. Zapłata według mnie jest sowita, jesteś prawy, nie to co inni ludzie. Zamiast wpisywać mnie do creditsów, możesz umieścić inicjał mojego nicku w skrypcie, to chyba będzie najlepsze wyjście.

Im większa moc, tym bardziej skruszeje guma otaczająca przewody.

Splash zajmuje się multiplayerami do Gothica. Nie przestawajcie zawracać mu tym głowy.

Siemekk

Siemekk

Złote Wrota
posty2143
Propsy1153
ProfesjaProgramista
  • Złote Wrota
Cholera... Jesteś naprawdę inteligentnym człowiekiem! @Splash może się schować ze swoim technikiem.
Ogółem - to skąd wezmę większy voltage? Mam iść do elektrowni po wiadro voltage czy jakoś inaczej to się robi?

Matiszp

Matiszp

Użytkownicy
Bisacodyl
posty10
Propsy7
ProfesjaGrafik 2D
  • Użytkownicy
  • Bisacodyl
Jeśli masz w pobliżu elektrownię, to tak. Prostszym i szybszym rozwiązaniem jednak byłoby udanie się do najbliższego transformatora w dzielnicy i podpięcie się do linii. Ogumienie praktycznie zeskoczy z kabli. Aczkolwiek polecam najpierw nawilżyć miejsce, w którym będzie miało miejsce cięcie.

Siemekk

Siemekk

Złote Wrota
posty2143
Propsy1153
ProfesjaProgramista
  • Złote Wrota
A czym to najlepiej nawilżyć?

Wowoz

Wowoz

Użytkownicy
Wowoźny
posty3699
Propsy4862
NagrodyVV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Wowoźny
@Splash to się ze wszystkim może schować. Nie tylko z technikiem

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry