Co do Brona, to... nie dostajesz wpisu, jeśli nocą podejdziesz pod skrzynię nad magazynem?
A w sprawie Gerolda spytałeś już Kerolotha, ile złota chce? (wiem, że to pytanie może brzmieć głupio, ale warto się upewnić - upewnij się xD)
Sprawę Brona udało się załatwić bez kwestii dialogowych, niestety z Geroldem dalej się męczę. Nie mam opcji dialogowej, ale wyczytałem na forach, że mieszki ze złotem znajdują się w skrzyniach na cmentarzu i za areną. Niestety nigdzie tych skrzyń nie widzę. Czy to możliwe, że respią się one po rozmowie na ten temat ? Dodatkowo spotkałem się z kolejnymi problemami:
1. Nie mam opcji dialogowych aktywujących zadanie starcie mistrzów. Przy okazji wykonywania zadania z golemami znalazłem koło zębate, co dało mi "nowy wpis w dzienniku", ale zadanie w owym dzienniku nadal nie widnieje.
2. Przy zadaniu "szkolenie" dla Rethona odbyłem walkę z dwoma "nienazwanymi" łowcami orków, niestety przy trzecim - Peterze nie mam żadnych kwestii dialogowych :(
Jakby ktoś miał jakieś pomysły to byłbym bardzo wdzięczny
EDIT.
Niestety kolejny problem. Podczas zadania "nieznani" wszyscy bandyci mnie atakują. Zarówno ci spod obozu jak i z jaskini za wodospadem. Oczywiście pancerz bandyty mam przyodziany. Jakaś kreatywna i zaradna dusza wie jak można sobie z tym poradzić ?
EDIT.2
Sprawa z zadaniami "starcie mistrzów" i "szkolenie" załatwiona. Po prostu zaatakowałem Petera bez rozmowy, co zaliczyło questa, a w następstwie uaktywniło zadanie z kołem zębatym. Przy zadaniu z Geroldem udało mi się znaleźć krzyżyki gdzie należy kopać, aczkolwiek nie mogę w żaden sposób przeprowadzić z nimi interakcji :(