Windows 10/Gothic 3 - Problem z Ekwipunkiem (nie da się kliknąć na rzecz) 5404 1

O temacie

Autor GothicowiecPL

Zaczęty 7.06.2019 roku

Wyświetleń 5404

Odpowiedzi 1

GothicowiecPL

GothicowiecPL

Użytkownicy
posty36
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Siemka, od jakiegoś czasu mam problem z używaniem/zakładaniem rzeczy poprzez klikania myszką w ekwipunku. Tak samo jest przy zbieraniu rzeczy z ciał albo z skrzynek. Odkryłem przyczynę tego problemu i jest to jedna z niedawnych aktualizacji win10. I tu jest pytanie, jak cofnąć aktualizację win10? Najlepiej gdzieś do lutego, bo nie pamiętam dokładnie kiedy tak się stało. Próbowałem odinstalować aktualizacje w programy i funkcje ale to nie rozwiązało mojego problemu. Zamienianie Patcha z 1.75 na 1.74 i reinstalle też nie poskutkowały. Tak to wygląda na filmie -
https://www.youtube.com/watch?v=-2IluITLX68

Przeniosłem do właściwego działu.
Splash

dawidt555

dawidt555

Użytkownicy
posty1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jedyne co możesz zrobić na ten moment to ściągnąć X-Mouse Button Control i do bocznych przycisków na myszce np. button 4 ustawić enter i w grze będziesz mógł założyć rzeczy na tym bocznym przycisku myszy lub na enterze innego sposobu nie ma ponieważ ten bug wystąpił po jednej z ostatnich aktualizacji windowsa 10 i tylko na nim jest ten problem a na razie nikt nie zrobił odpowiedniego fixa do tego

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry