Build 10 kwietnia 2020Chcę eliksir "zęczności"
To może podchodzić pod czepialstwo, ale wyraz "myśliwego" nie jest w całości napisany literami drukowanymi + skoro wszystkie składniki w przepisach są w liczbie pojedynczej, to zmieniłbym dla spójności "kły" na "kieł".
Na wewnętrznej stronie widnieje napis: "Stefan z Ha...". Powinno być: "Stefanowi od Ha...". Błąd występuje tylko we wpisie w dzienniku. Przedmiot w ekwipunku ma poprawny opis.
"Świetnie dziewczyny tańczą..." - nie rozumiem, co to zdanie ma wspólnego z resztą dialogu. Chyba znalazło się tam przypadkiem. Kojarzy mi się to też z czymś rodzaju dosłownie przetłumaczonego idiomu, o ile taki w ogóle istnieje ;)
"Spotkanie w nocy na farmie Sekoba". Dziwnie brzmiąca linijka, nie wnosi nic do zadania.
Literówka "Nie, które"
Literówka "duże złoto"
Literówka. To zadanie dla Ganza, nie Oruna.
Jeśli nauczymy się u Raffa zdolności "Uniki" to włącza się identyczna linia dialogowa, jak przy nauce strzał przebijających, co nie ma za wiele sensu.
+ mała sugestia ode mnie, poprawka czysto gameplay'owa. Pod koniec zadania "Szybki sposób na zarobek" trafiamy do więzienia. Żeby skrypty się uruchomiły i pojawił się sędzia, na początku musimy pobić współwięźnia, a dopiero potem pogadać ze strażnikiem. Na odwrót, zadanie się buguje i nic się nie dzieje. Sędzia się nie pojawia i trzeba wczytywać. Sądzę, że warto byłoby
zasugerować graczowi co ma zrobić, odpowiednim wpisem w dzienniku. Myślę, że pobicie więźnia nie jest pierwszą rzeczą na którą można wpaść, szczególnie z zachowaniem odpowiedniej kolejności. Aktualnie, ostatni wpis w dzienniku nie daje żadnych wskazówek, więc machinalnie zaczynamy rozmawiać ze strażnikiem i psujemy questa. Wiem, że to błąd twórców moda i można sięgnąć po solucję, ale po co sobie psuć zabawę ;)