Czym jest ten tekstur pack i czy psuje on optymalizacje jeszcze bardziej? Bo i tak na styk mi to chodzi w 60 klatkach.
Texturpack działa tak jak wszystkie textrupacki, czyli poprawia jakość, zazwyczaj wprowadzając textury o wyższej rozdzielczości, niektóry itemy są nieco zmienione, by wyglądały ładniej.
I tak, texturpack wpływa na optymalizację gry, jak gra chodzi ci na styk, lepiej nie instalować.
Aczkolwiek zainstalowanie i ewt. usunięcie to kwestia trzech kliknięć, więc nie ma problemu, żeby wypróbować.
Post połączony: 2019-05-02, 16:14
Zainstalowałem wszystko jak trzeba po kolei i mam Rosyjski Dubbing w grze, nawet te kwestie z podstawowego GOTHICA. Co zrobić żeby mieć podstawowy Polski Dubbing i tylko same napisy w Returning??
Zainstalowałeś pewnie pełną rusyfikację, zwróć uwage na pierwszej stronie tego tematu jest instrukcja i jest tam zdjęcie z opisem, która opcja to returning, a która to rusyfikacja.
Post połączony: 2019-05-02, 16:16
Pytanie, po co w dodatkowych plikach jest 4gb Patch skoro już się to instaluje podczas instalacji Returninga? Czymś się on różni czy jak?
Niczym się nie różni, jest na wszelki wypadek, jakby ci się nie zainstalowało, bo bez 4gb patch, zapewne by ci wykrzaczało grę co chwilę.
Post połączony: 2019-05-02, 16:18
@Tizgar @Ventrue Pracujecie teraz nad spolszczeniem? Czy czekacie aż do sierpnia do Alternative Story?