Returning 2.0 AB 17-11-2020 - Spolszczenie [Linki,Instrukcja,Galeria] 324794 930

O temacie

Autor Ventrue

Zaczęty 27.02.2019 roku

Wyświetleń 324794

Odpowiedzi 930

Sorfarius

Sorfarius

Użytkownicy
EroSennin!
posty459
Propsy12
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • EroSennin!
Spolszczenie jest aktualizowane pod aktualizacje ab.

Czyli jesli dobrze rozumiem wszystko w jednym ABnowe pliki + spolszczenie poprawka? Czy moj zapis bedzie dzialal? O zdjeciu eq wiadomo

Yhy po wgraniu tego mam -6 many serio? Bug czy tak ma byc :d

Przed ostatnua latka mialem 45many potem 35 teraz 28 no kurwa serio?

Hp z 60 na 48 spadlo...

Przy w graniu zapisu starego mam 2 many .. Jprdl a na tym gdzie wszystko zdjalem -6

Nie rusze gry do poki sie to nie wyjasni bo co patch cos nerfia mi na postaci :(

Wrocilem na stara wersje ta nowa jest zepsuta nawet w menu gdy wejde do gry jest zapisz gre ... Rany..

Po powrocie na stare pliki teraz gdy zakladam i zdejmuje amulet drakila dostaje hp a mana na - .. Wtf

Nie wierzę w żadnego Boga, bo nie muszę. Życie mnie nauczyło że w życiu liczą się dwie wartości, więzi i marzenia.
Kosmos jest ogromny, a my jesteśmy tylko pyłkiem na tle miliardów innych istot żywych, bo sądząc że jesteśmy jedyną inteligentną cywilizacją z jednym słusznym Bogiem we wszechświecie, tylko dajecie oznakę ogromnej ignorancji i głupoty.

tedddy_bear

tedddy_bear

Użytkownicy
posty857
Propsy171
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ja przed każdą wersją robię kopię sejwów i wszystkich skryptów;) Tak na wszelki wypadek.

Sorfarius

Sorfarius

Użytkownicy
EroSennin!
posty459
Propsy12
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • EroSennin!
Ja przed każdą wersją robię kopię sejwów i wszystkich skryptów;) Tak na wszelki wypadek.

Reinstalacja gry i wgranie ostatniego spolszczenia mi moze pomoze :d

Masakra ... Teraz kazdy zapis sie pojebal a mam 40h gry za soba...

Tak przy okazji jak kros ma amulet z zadania z ta bizuteria i poda staty bo przed 03.03 19 u mnie mial 25hp i 20many

No i zapisy sie schrzanily dziekuje za uwage

Nie wierzę w żadnego Boga, bo nie muszę. Życie mnie nauczyło że w życiu liczą się dwie wartości, więzi i marzenia.
Kosmos jest ogromny, a my jesteśmy tylko pyłkiem na tle miliardów innych istot żywych, bo sądząc że jesteśmy jedyną inteligentną cywilizacją z jednym słusznym Bogiem we wszechświecie, tylko dajecie oznakę ogromnej ignorancji i głupoty.

garry18

garry18

Użytkownicy
posty1391
Propsy44
  • Użytkownicy
Serio patch pasuje gre? to poczekam trochę bo skończyłem prawie R1, więc nie chce się zasmucić....

Sorfarius

Sorfarius

Użytkownicy
EroSennin!
posty459
Propsy12
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • EroSennin!
Nawet reinstall mi nie pomogl..

Problem jest taki ze amulet lorda ze wraku statku zabiera mi mane i daje zycie czyli ze mam 300hp i -150 many zalezy jak dlugo go zakladam i sciagam...

Nie wiem co sie stalo..

Na zapisie gdzie wszystko zdjalem mam -6 many wiec problem z tym amulet lezy juz przed 03.03.19 patchem brawa dla ruskow

garry18

garry18

Użytkownicy
posty1391
Propsy44
  • Użytkownicy
@Sorfarius jesli cię to uratuje to posiadam patcha w wersji: ab_pl_03_07  więc może on przywróci ci wszystko do normy

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
  • Marian "Menda" Pazdzioch
Wy sami sobie te grę psujecie nic nie poczytacie ze był błąd o ruskich ale już jest poprawiony ale po co aktualizować i dostosować się do instrukcji co zrobić przed aktualizacją

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Przyjaciół miej blisko, ale wrogów jeszcze bliżej.
Nic nie jest prawdziwe, wszystko jest dozwolone.
I was dreaming, about gold.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.
Prawda objawiona: Umiesz liczyć ? licz na siebie, twoje szczęście innych jebie.

Sorfarius

Sorfarius

Użytkownicy
EroSennin!
posty459
Propsy12
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • EroSennin!
Wy sami sobie te grę psujecie nic nie poczytacie ze był błąd o ruskich ale już jest poprawiony ale po co aktualizować i dostosować się do instrukcji co zrobić przed aktualizacją

Nie znam rosyjskiego i google transtlator to sam wiesz jaka jest jakość tłumaczenia i jak się to czyta i niby gdzie jest poprawiony już? sprawdzę..

przed aktualizacją zdjąłem wszystko i zrobiłem save.. ale oczywiście nawet wczytywałem inne zapisy wszędzie to samo :)

Na zapisie gdzie zdjalem przedmioty mam -6 many fajno..

Na zapisie gdzie mam zalozona bizuterie drakila jest ok..

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
  • Marian "Menda" Pazdzioch
Nie masz znać rosyjskiego tylko umieć przeczytać 1 post w tym temacie tylko to jest wymagane

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Przyjaciół miej blisko, ale wrogów jeszcze bliżej.
Nic nie jest prawdziwe, wszystko jest dozwolone.
I was dreaming, about gold.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.
Prawda objawiona: Umiesz liczyć ? licz na siebie, twoje szczęście innych jebie.

Sorfarius

Sorfarius

Użytkownicy
EroSennin!
posty459
Propsy12
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • EroSennin!
Nie masz znać rosyjskiego tylko umieć przeczytać 1 post w tym temacie tylko to jest wymagane

No ale patrz wychodzi patch 11.03 robie save zdejmuje wszystko instaluje go potem wczytuje i mam -6many i co? a zalecają wszystko zdjąć przed wgraniem patcha chyba że ja źle to robię i muszę prócz tego spolszczenia nowego wgrać jakiś patch do AB ale linku nie widzę mam sam poszukać? podobno te spolszczenie zawiera jakieś nowe pliki i zmiany z AB od ruskich

czytałem 1post bo niby jak bym grę zainstalował? nie każdy jest tak kumaty jak ty Tizgar wystarczy jeden błąd w tak powalonym modzie jakim jest returning AB

Reinstalacja gry nawet nic nie pomaga save się jakoś powalił nie wiem jak to się stało że mam -6many.. masakra mam jeszcze inny safe gdzie jest ok... ale nie będę nic instalował póki się nie dowiem czy to działa czy nie bo potem pójdzie mi save padnie całkowicie i będzie tyle z returninga

WhiskasReturn

WhiskasReturn

Użytkownicy
posty213
Propsy40
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Sorfarius Ty masz mane na minusie czy tylko -6 od poprzedniej wartości bo trudno mi to wywnioskować z tego jak piszesz.

Sorfarius

Sorfarius

Użytkownicy
EroSennin!
posty459
Propsy12
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • EroSennin!
@Sorfarius Ty masz mane na minusie czy tylko -6 od poprzedniej wartości bo trudno mi to wywnioskować z tego jak piszesz.

Mane na minusie po ponownym pobraniu i zainstalowaniu jedynie poprawilo mi sie z zapisem gdzie mialem zalozone przedmioty ogolnie to -6 many bylo na kazdym save teraz tylko na tym gdzie nie mialem zalozonych itemkow

Nie rozumiem czemu mi mane zabralo .. Nie zapisywanem gry od wgrania 11.03.19 bylo dobrze :p

Robertboanerges

Robertboanerges

Użytkownicy
posty488
Propsy79
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Sorfarius

He he cytuję
 "No ale patrz wychodzi patch 11.03 robie save zdejmuje wszystko instaluje go potem wczytuje i mam -6many i co?"

Amoże tak w odwrotnej kolejności? Najpierw pozdejmuj wszystko potem zapisz na nowym slocie wgraj nową aktualizację spolszczenia i wczytaj zapis .

Z mojego chomika można pobrać moda returing i profesjonale finalne spolszczenie i nowy path.

http://chomikuj.pl/robertboanerges/Gry/Mod+do+Gothic+2+NK/Oficjalne+pelne+profesjonalne+spolszczenie+Returninga

A tu 2 łatki do moda 1.3.1 i najnowsza 1.3.2
http://chomikuj.pl/robertboanerges/Gry/Mod+do+Gothic+2+NK/Path+do+spolszczenia+pro/Patch+1.3.1

Także można z mojego chomika pobrać nową wersję moda DarkSaga łącznie z spolszczeniem
http://chomikuj.pl/robertboanerges/Gry/Mod+do+Gothic+2+NK/Dark+saga+Dark+Saga+1.0.4

Link do moda Złote Wrota
http://chomikuj.pl/robertboanerges/Gry/Mod+do+Gothic+2+NK/Z*c5*82ote+Wrota

Także z mojego chomika można pobrać Returninga 2.0 plus spolszczenie.

https://chomikuj.pl/robertboanerges/Gry/Mod+do+Gothic+2+NK/Returning+2+PL

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
@up Oj, źle przeczytałeś. Stoi wyraźnie "robię save, zdejmuję wszystko, intaluję go". Z drugiej strony zdjęcie wszystkiego PO zrobieniu zapisu to też słaby pomysł...

You cheated not only the game, but yourself.
You didn't grow.
You didn't improve.
You took a shortcut and gained nothing.
You experienced a hollow victory.
Nothing was risked and nothing was gained.
It's sad that you don't know the difference.

Sorfarius

Sorfarius

Użytkownicy
EroSennin!
posty459
Propsy12
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • EroSennin!
@up Oj, źle przeczytałeś. Stoi wyraźnie "robię save, zdejmuję wszystko, intaluję go". Z drugiej strony zdjęcie wszystkiego PO zrobieniu zapisu to też słaby pomysł...

Na zapisie gdzie mam wszystkie przedmioty zalozone jest ok tylko na tym wlasnie gdzie mam zdjete przedmioty nam -6 many a powinienem miec 2 .. Uznam to za bug trudno ..

Niby jest zalecane wszystko zdjac i zrobic zapis ale nie w tym przypadku

tldr

tldr

Użytkownicy
posty715
Propsy117
Profesjabrak
  • Użytkownicy
W zeszlym roku jak chcialo mi sie grac jeszcze w AB i jarały mnie aktualizacje to nigdy nie miałem podobnego numeru a nie zliczę ile tych fixów wyszło bo mozna osiwiec. Zawsze robilem taką pętelkę:

1) Gram sobie gram
2) O chuj, ktoś na themodders wrzucił info o nowym paczu, już się zaczynam triggerować
3) nie uaktywnili jeżdżenia na cieniostworze <pacząc na pacz notes> , jebać, ale dobra zainstaluje
4) Loading save, zdejmuje wszystko co mam na sobie, zapis jako TOTALNY gołodupiec bo pancerze z tego co pamiętam też dawały jakieś bonusy
5) wgranie nowych skryptów
6) loading save, zakładanie wszystkiego na siebie
7) powrót do pkt. 1

Sorfarius

Sorfarius

Użytkownicy
EroSennin!
posty459
Propsy12
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • EroSennin!
W zeszlym roku jak chcialo mi sie grac jeszcze w AB i jarały mnie aktualizacje to nigdy nie miałem podobnego numeru a nie zliczę ile tych fixów wyszło bo mozna osiwiec. Zawsze robilem taką pętelkę:

1) Gram sobie gram
2) O chuj, ktoś na themodders wrzucił info o nowym paczu, już się zaczynam triggerować
3) nie uaktywnili jeżdżenia na cieniostworze <pacząc na pacz notes> , jebać, ale dobra zainstaluje
4) Loading save, zdejmuje wszystko co mam na sobie, zapis jako TOTALNY gołodupiec bo pancerze z tego co pamiętam też dawały jakieś bonusy
5) wgranie nowych skryptów
6) loading save, zakładanie wszystkiego na siebie
7) powrót do pkt. 1

oczywiście zrobiłem to samo lecz po prostu jakiś bug mi się zrobił z maną prawdopodobnie przez amulet Adrakila ale mniejsza z tym inny zapis mi działa

Robertboanerges

Robertboanerges

Użytkownicy
posty488
Propsy79
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Ach poczekam se trochę wiem że AB jest lepsze. A gram na zwykłym bez AB bo i tak za daleko zaszedłem. A szkoda mi na tym etapie gry porzucić.

Z mojego chomika można pobrać moda returing i profesjonale finalne spolszczenie i nowy path.

http://chomikuj.pl/robertboanerges/Gry/Mod+do+Gothic+2+NK/Oficjalne+pelne+profesjonalne+spolszczenie+Returninga

A tu 2 łatki do moda 1.3.1 i najnowsza 1.3.2
http://chomikuj.pl/robertboanerges/Gry/Mod+do+Gothic+2+NK/Path+do+spolszczenia+pro/Patch+1.3.1

Także można z mojego chomika pobrać nową wersję moda DarkSaga łącznie z spolszczeniem
http://chomikuj.pl/robertboanerges/Gry/Mod+do+Gothic+2+NK/Dark+saga+Dark+Saga+1.0.4

Link do moda Złote Wrota
http://chomikuj.pl/robertboanerges/Gry/Mod+do+Gothic+2+NK/Z*c5*82ote+Wrota

Także z mojego chomika można pobrać Returninga 2.0 plus spolszczenie.

https://chomikuj.pl/robertboanerges/Gry/Mod+do+Gothic+2+NK/Returning+2+PL

garry18

garry18

Użytkownicy
posty1391
Propsy44
  • Użytkownicy
Zainstalowałem najnowsza wersje i nie miałem żadnych problemów ze statystykami, nawet sprawdzałem ten niesławny pierścień Drakila który powodował różne problemy, i kurde wszystko działa jak należy, zero problemów, po prostu przed wgraniem patcha zdjąłem wszystko z postaci, nawet runy, zwoje miecz i łuk.

Ventrue

Ventrue

Moderator działu
Herr Mannelig
posty1126
Propsy597
ProfesjaNierób
  • Moderator działu
  • Herr Mannelig

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry