[AB] Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 1320541 5178

O temacie

Autor Loop

Zaczęty 3.04.2018 roku

Wyświetleń 1320541

Odpowiedzi 5178

Filipoj

Filipoj

Użytkownicy
posty48
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
Przeczytałem :/ Cóż, wróce do asasynów później, może jak wejdę jeszcze raz to się naprawią

,,Śmierć to pojęcie względne''

Rivenxd100

Rivenxd100

Użytkownicy
posty19
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Gdzie mogę znaleźć miksturę czyniącą niewidzialnym

Hatapon

Hatapon

Użytkownicy
posty159
Propsy6
Profesjabrak
  • Użytkownicy
W jaki sposób mogę zdobyc rune gniew innosa? Mam 6 krąg magii jako mag ognia i pyrokar nie chce mnie jej nauczyc

Papopik

Papopik

Użytkownicy
posty72
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jakiś sposób na ciągle errory gry i wyrzucanie do pulpitu ? Czasem nawet chcąc zapisać grę potrafi wyrzucić.

Czuper

Czuper

Użytkownicy
posty87
Propsy6
  • Użytkownicy
Mam pytanie odnośnie zadania Łowy na dziwną zwierzynę. Do zabicia jest jakiś mini smok który siedzi na jakiejś kamienistej plaży z ognistymi jaszczurami. Gdzie to jest w Khorinis? Solucja mówi że tam gdzie kiedyś stała Wieża Nergala, ale nie grałem w żadne poprzednie wersje moda i nie wiem gdzie szukać. 

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
posty6346
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
Od Skipa płyniesz w prawo, tam będzie takie kamienne plażowisko i tam gdzieś się kręci.

http://chomikuj.pl/Thorus12/ = Mody do Gothica - Przeznaczenie, Ludzie z Górniczej Doliny i inne! Mody do RimWorlda!

KOMPUTER:
Spoiler
Windows 7 Professional 64-bit SP1
-Intel Core i7 @ 4.00GHz   Technologia Haswell 22nm
-8,00GB 2-Kanałowy DDR3 @ 666MHz (9-9-9-24)
Gigabyte Technology Co., Ltd. Z97X-Gaming 3 (SOCKET 0)   28 °C
-X220W D-sub (1680x1050@60Hz)
-4095MBNVIDIA GeForce GTX 980 (Gigabyte)
-931GB Western Digital WDC WD10EZEX-08M2NA0 SCSI Disk Device (SATA)
-ASUS DRW-24F1ST a SCSI CdRom Device
-Realtek High Definition Audio

Czuper

Czuper

Użytkownicy
posty87
Propsy6
  • Użytkownicy
Dzięki Werewolf. Znalazłem i ubiłem poczware.

Mam jeszcze pytanie odnośnie nieumarłych magów. Skubani są ciut za mocni chyba jak na drugi rozdział. Głównie przez ten swój teleport. Odpuścić sobie na razie i podbić postać czy jest na nich jakiś sposób?

Namiot

Namiot

Użytkownicy
posty399
Propsy48
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Jak się cofasz do tyłu to przeważnie mag robi teleport za twoje plecy, więc może ci to ułatwić walkę z nim. No i zależy kim grasz i na ile LP. Paladynem nie ma sensu się zabierać za nich przed 4 rozdziałem. Szkoda trzepania się, lepiej wziąć świętą strzałę i zaoszczędzić sobie dużo czasu.

Czuper

Czuper

Użytkownicy
posty87
Propsy6
  • Użytkownicy
Gdzie mogę znaleźć miksturę czyniącą niewidzialnym

Musisz zabić Luciana, to jedno z pierwszych zadań Opiekunów. Lucek dropi dwie butelki niewidzialności.

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
  • Marian "Menda" Pazdzioch
Tych magoów możesz kosić w R1 bez problemu jeśli tylko  masz odpowiednia bron zakładając ze grasz pod 2h  kupujesz  mlotek i  tyle w temacie następnie baitujesz teleporta i tyle problem z głowy.

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Przyjaciół miej blisko, ale wrogów jeszcze bliżej.
Nic nie jest prawdziwe, wszystko jest dozwolone.
I was dreaming, about gold.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.
Prawda objawiona: Umiesz liczyć ? licz na siebie, twoje szczęście innych jebie.

Hatapon

Hatapon

Użytkownicy
posty159
Propsy6
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Istnieje możliwość przerobienia uriziela na 1h? bo jakoś taki zawiedziony się czuje jak patrze na miecz 1h który dropi z tego maga

Gajor

Gajor

Użytkownicy
posty63
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
1.Jak wybije wszystkich orków wokół zamku i koło wolnej kopalni w 2 akcie to mogę sobie coś zepsuć z jakimś pobocznym wątkiem czy na spokojnie mogę ich ubić?
2.Dlaczego orkowie elity i jaszczuroczłeki jak ich zacznę atakować to tylko wyciągają broń i się w ogóle nie ruszają?

garry18

garry18

Użytkownicy
posty1391
Propsy44
  • Użytkownicy
1. Możesz ich wybić kiedy chcesz, po to w sumie są :D  takie stado biegającego expa przy okazji sprawdzian dla postaci to jest.

2. ale bijesz ich a oni nic nie robią? oO

Gajor

Gajor

Użytkownicy
posty63
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@garry18 dokładnie tak. Wyciągają tylko broń i się zawieszają że tak powiem. Może to być przez tekstury albo coś?

milten03

milten03

Użytkownicy
posty5
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam mam pytanie jak czytać tabliczki starożytnych? Nauczyłem się języka lecz po kliknięciu na tabliczkę nic się nie dzieje ;x

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
  • Marian "Menda" Pazdzioch
Wiedziałbyś gdybyś zrobił co gra ci kazała na początku, lub gdyby nie spikował dialogów u vatrasa.
Możesz tez zajrzeć na stronę 150 tego tematu i tez znajdziesz odpowiedz.

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Przyjaciół miej blisko, ale wrogów jeszcze bliżej.
Nic nie jest prawdziwe, wszystko jest dozwolone.
I was dreaming, about gold.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.
Prawda objawiona: Umiesz liczyć ? licz na siebie, twoje szczęście innych jebie.

Makaan

Makaan

Użytkownicy
posty2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam, mam problem. Zdobyłem młot adanosa oraz otworzyłem portal na pustynię adanosa i pojawili się nieśmiertelni kamienni strażnicy. Problem polega na tym, że młotem nic nie robię strażnikom. Są dla mnie dalej nieśmiertelni podczas uderzania ich młotem. Ktoś miał taki problem i wie jak go rozwiązać?

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
No przecież jak byk stoi, że nieśmiertelni :F
Będziesz mógł ich zabić dopiero z założoną lodową koroną, którą zdobędziesz pod koniec pustyni.

You cheated not only the game, but yourself.
You didn't grow.
You didn't improve.
You took a shortcut and gained nothing.
You experienced a hollow victory.
Nothing was risked and nothing was gained.
It's sad that you don't know the difference.

Makaan

Makaan

Użytkownicy
posty2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Heh w takim razie sorki. Myślałem, że z młotem już mogę je zabijać ;p
Dzięki za info.

Strzelba

Strzelba

Użytkownicy
posty1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam, mógłby ktoś mi powiedzieć czym różnią się od siebie poziomy trudności koszmar i koszmar+?
Oraz czy ma ktoś jakieś porady jak najefektywniej dojść do miasta na koszmar+ (co warto zrobić zanim się wejdzie i czy warto próbować wejść od strony morza - brak możliwości zapisu sprawia, że każda próba jest czasochłonna)

0 użytkowników
Do góry