[AB] Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 1132601 5178

O temacie

Autor Loop

Zaczęty 3.04.2018 roku

Wyświetleń 1132601

Odpowiedzi 5178

garry18

garry18

Użytkownicy
posty1391
Propsy44
  • Użytkownicy
nic takiego nie istnieje juz

Aha okej dzięki, nie ma to jak pomoc fachowca.
 Naczytałem się starych poradników i trochę byłem w szoku jak przeczytałem o takiej możliwości :D dobrze że to usunęli bo już myślałem że mam bug jakiś.

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
@Hatapon Musisz o to spytać Harada, potem pójść do Marduka i przeczytać książkę od niego. Potem dopiero możesz pójść do kaplicy i tam poświęcić zbroję.

You cheated not only the game, but yourself.
You didn't grow.
You didn't improve.
You took a shortcut and gained nothing.
You experienced a hollow victory.
Nothing was risked and nothing was gained.
It's sad that you don't know the difference.

ultracose

ultracose

Użytkownicy
posty15
Propsy1
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Jak dostać ten klucz do magazynu w Forcie Azgan? Nie mam żadnego dialogu z Rączką.

xxxspier1

xxxspier1

Użytkownicy
posty93
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ktos poleci najemnika lub paladyna pod 1h + tarcza? czy 2h lepiej lub duale ?
Gram na 2 poziomie trudnosci i chce w przyszlosci wyczyscic wszystko w grze, wiec sugestie mile widziane. na razie bez gildii i bez specjalizacji, a moze luk/kusza ktos, cos?

Papopik

Papopik

Użytkownicy
posty72
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Gram łucznikiem, 204 dex, luk 145 dmg, nauczylem się przeszyajacy strzał i panowanie łukiem 50%, A w strażników I trolle bije śmiesznie mało.. jakieś rady jak zwiększyć dmg?

ultracose

ultracose

Użytkownicy
posty15
Propsy1
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Gram łucznikiem, 204 dex, luk 145 dmg, nauczylem się przeszyajacy strzał i panowanie łukiem 50%, A w strażników I trolle bije śmiesznie mało.. jakieś rady jak zwiększyć dmg?
Jeśli chodzi ci o kamiennych strażników to się nie dziw że słabo zadajesz bo oni są tylko głównie podatni na obrażenia obuchowe.

Papopik

Papopik

Użytkownicy
posty72
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jeśli chodzi ci o kamiennych strażników to się nie dziw że słabo zadajesz bo oni są tylko głównie podatni na obrażenia obuchowe.
Trolle, szkielety, golemy itp. Wiem że na to głównie obucjowe. Więc jak sobie z nimi radzić będąc czystym łucznikiem?

xxxspier1

xxxspier1

Użytkownicy
posty93
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Gram na 2 poziomie trudnosci i chce w przyszlosci wyczyscic wszystko w grze, wiec sugestie mile widziane. na razie bez gildii i bez specjalizacji, a moze luk/kusza ktos, cos?

Papopik

Papopik

Użytkownicy
posty72
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Lokalizacja slokersa się zmieniła? W żadnym spawnie go nie ma. Może ktoś podesłać aktualną mapkę?

ultracose

ultracose

Użytkownicy
posty15
Propsy1
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Lokalizacja slokersa się zmieniła? W żadnym spawnie go nie ma. Może ktoś podesłać aktualną mapkę?
Slokers na pewno jest tam w lesie za latarnią Jacka. Wiem bo sam kilka dni temu go ubiłem. Poszukaj za latarnią w lesie powinien być niedaleko to taki biały ścierwojad.

Post połączony: 2019-12-29, 15:52
Mam takie pytanie jestem wojem siła+2h i chyba prawie wszystkie smocze korzenie zebrałem z mapy i zostało mi sporo szczawów bo jest ich więcej na mapie niż korzeni, i teraz co z nimi zrobić? Wszystko na eliksiry powiększające hp?

Hatapon

Hatapon

Użytkownicy
posty159
Propsy6
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Dary specjalne sa przeznaczone tylko dla magow? Mam 500 karmy jako paladyn i żadnej opcji do wykorzystania w darach specjalnych

Gajor

Gajor

Użytkownicy
posty63
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Potrzebuję kod na starożytna tabliczkę potrzebną do otwarcia pustyni adanosa bo chyba coś popsułem i jak próbuję to naładować w tej bibliotece to nic nie mogę zrobić

Post połączony: 2019-12-29, 16:30
@Hatapon odnośnie tych darów to musisz iść do piwnicy w klasztorze i tam masz takie pomieszczenie gdzie możesz się pomodlić o dary

Hatapon

Hatapon

Użytkownicy
posty159
Propsy6
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Juz znalazłem u Rosjan solucje, okazało się ze zabrakło mi 2% w walce bronia do możliwości odebrania darow

kam1802

kam1802

Użytkownicy
posty155
Propsy12
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Papopik Łuk, który dostajesz od Falka gdy zostaniesz mistrzem gildii myśliwych ma obrażenia obuchowe. Możesz też nauczyć się robić magiczne i ogniste strzały.

Post połączony: 2019-12-29, 17:58
@Czuper Bonusy od zwykłego jedzenia (smażone mięso, zupy rybne itd.) są jednorazowe. Bonusy od kompotów. ciast i gulaszu z ciemnych grzybów możesz zdobywać wiele razy.

ultracose

ultracose

Użytkownicy
posty15
Propsy1
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Jak przejść tą swiątynie na pustyni adanosa gdzie się do niej teleportujemy jak pokonamy ogromnego pełzacza. Pozmieniali coś i tam gdzie był ten dół z kolcami, to tych kolców nie ma i są jakieś płyty które się aktywują jak na nie wejdziemy. Wie ktoś o co chodzi? Nie mogę ogarnąć.

Edit: Zacząłem jakoś kombinować i sie brama otwarła tylko nie pamiętam jaka kombinacja bo nawet nie zauważyłem jak się otwarły xd.

xxxspier1

xxxspier1

Użytkownicy
posty93
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Papopik

Papopik

Użytkownicy
posty72
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Kto ma klucz do wieżyczki za Gromem obok dwóch młodych trolli ?

BezzebnyJoe

BezzebnyJoe

Użytkownicy
posty69
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jest gdzieś spis wszystkich porad i bonusów z jedzenia czy są one takie same jak w zwykłym returningu 2.0?

Mattzio

Mattzio

Użytkownicy
posty14
Propsy1
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Creol daje klucz do niej podczas zadania Necronomicon

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
Creol daje klucz do niej podczas zadania Necronomicon
Na AB można mu też ten klucz ukraść, jeśli nie gramy nekromantą.

You cheated not only the game, but yourself.
You didn't grow.
You didn't improve.
You took a shortcut and gained nothing.
You experienced a hollow victory.
Nothing was risked and nothing was gained.
It's sad that you don't know the difference.

0 użytkowników
Do góry