[AB] Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 1144685 5178

O temacie

Autor Loop

Zaczęty 3.04.2018 roku

Wyświetleń 1144685

Odpowiedzi 5178

Opos123

Opos123

Użytkownicy
posty21
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Może mi ktoś napisać co trzeba zrobić aby uwolnić ducha wody?Ponieważ nie mam opcji dialogowej z orkiem z klanu wysokiej skały ani z urshakiem i nie mogę dowiedzieć się co mam dalej robić po zebraniu trzech sfer wody.

Rockplat

Rockplat

Użytkownicy
posty108
Propsy5
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Może mi ktoś napisać co trzeba zrobić aby uwolnić ducha wody?Ponieważ nie mam opcji dialogowej z orkiem z klanu wysokiej skały ani z urshakiem i nie mogę dowiedzieć się co mam dalej robić po zebraniu trzech sfer wody.
Musisz iść do takiego obozu nad siedliskiem lodowego smoka i tam na prawo od tego obozu orków jest taki totem, jest z nim interakcja i uwalniasz ducha wody.

Peterka

Peterka

Użytkownicy
posty8
Profesjabrak
  • Użytkownicy
W jaki sposób mogę powiększać retoryke oprócz dialogów i ksiąg?

Vanaadis

Vanaadis

Użytkownicy
posty137
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam problem z zadaniem Mroczne rytułały, zabiłem nieumarłych w obozie sekty, maga głównego też, a nie mam żadnej możliwości zakończyć zadania. Jedynie mogę sprowadzić orków do pomocy w walce, którą już skończyłem sam.

Zondala

Zondala

Użytkownicy
posty295
Propsy58
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Z maga wypadła księga, przeczytaj ją w pentagramie, przywołasz demona bossa, którego zabicie kończy questa.

Boykaundisputed

Boykaundisputed

Użytkownicy
Klata, plecy, barki, od tego są ciężarki.
posty403
Propsy80
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Klata, plecy, barki, od tego są ciężarki.
Jak mam pokonać tego bossa w Dolinie Cienia, który pilnuje wejścia tam gdzie w Khorinis jest kamień runiczny z próby ognia? Bodajże ten boss nazywa się "Zemsta Chaosu". Jestem w końcówce 3-ciego aktu, mam runę z Uriziela prawie 4k hp. Gram magiem ognia, maksymalnie jestem w stanie mu ściągnąć 3/4hp, bo pozniej zaczyna się "festiwal piorunów" i nawet picie mixów nie pomaga. Próbowałem już wszystkiego by go pokonać, ale te nekromanckie deszcze ognia połączone z tym festiwalem ściągają mi odrazu całe HP.

Uri Boyka is the most complete fighter in the world...

Peterka

Peterka

Użytkownicy
posty8
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Boykaundisputed

Boykaundisputed

Użytkownicy
posty403
Propsy80
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Nie ma innych sposobów, prócz tych, które wymieniłeś.

Buub

Buub

Użytkownicy
posty302
Propsy53
  • Użytkownicy
Jest. Kradzież kieszonkowa i wymówki przy złapaniu. Za 15 +1

Wiem o kogo Ci chodzi @Boykaundisputed. Więcej on robi obrażen niż najlepszi bossowie tej gry. Ja go zawsze pokonuje znajdując maksymalną (ale to tak max max) odległość z której mogę go trafić czarem. On się nie będzie do ciebie teleportował. Naparza Cie i tak, ale mniej. Po prostu musisz wygrać wymiane na dystans i leczyc się co chwilę bo te jego pioruny biją bez względu na odległość do niego.

Fleschu

Fleschu

Użytkownicy
posty1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jakie są wymagania do lokacji zaginionego brata?

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
Najważniejsze to 4 rozdział, pozostałe bywały zmienne, ale będzie to ok. 3 czy 3,5k HP i 350 siły lub zręczności lub 800 many.

You cheated not only the game, but yourself.
You didn't grow.
You didn't improve.
You took a shortcut and gained nothing.
You experienced a hollow victory.
Nothing was risked and nothing was gained.
It's sad that you don't know the difference.

miqku

miqku

Użytkownicy
posty34
Profesjabrak
  • Użytkownicy
500 zręczności lub 500 siły  hp obojętnie jaki , sprawdzone ;p

Post połączony: 2019-04-11, 19:55
minimum 3k hp

dada354d

dada354d

Użytkownicy
posty90
Propsy5
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jak w AB zdobyć ulu mulu a właściwie jak to zacząć bo chce do miasta orków a ur-shak nie ma dialogu?

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
W solucji wszystko jest.

You didn't grow.
You didn't improve.

Boykaundisputed

Boykaundisputed

Użytkownicy
posty403
Propsy80
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Jest. Kradzież kieszonkowa i wymówki przy złapaniu. Za 15 +1

Wiem o kogo Ci chodzi @Boykaundisputed. Więcej on robi obrażen niż najlepszi bossowie tej gry. Ja go zawsze pokonuje znajdując maksymalną (ale to tak max max) odległość z której mogę go trafić czarem. On się nie będzie do ciebie teleportował. Naparza Cie i tak, ale mniej. Po prostu musisz wygrać wymiane na dystans i leczyc się co chwilę bo te jego pioruny biją bez względu na odległość do niego.
Dzięki już poradziłem sobie z nim w inny sposób, ale mam kolejny problem. Tym razem odnośnie tworzenia Run, nie wiem dlaczego ale nie mogę stworzyć żadnej Run 5go kręgu mimo iż mam legendarne kamienie runiczne, zwój z zaklęciem i składniki mam na pewno, bo to wszystko po drodze się znajduje, umiejętności w tworzeniu mam 260 więc o co kaman?
Edit: Post nieważny, odjebalem trochę z językami ognistych jaszczurow mój błąd

dada354d

dada354d

Użytkownicy
posty90
Propsy5
Profesjabrak
  • Użytkownicy
W solucji wszystko jest.
Niestety chyba nie lub nie widzę. W tej steamowej jest ale jak w normalnym r2 a narpgrussia nie ma lub nie widze

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
Poerwsza rozmowa z Ur-Shakiem odbywa się jak w czystym R2, a reszta jest w dialogach i na samym końcu solucji steamowej.

You didn't grow.
You didn't improve.

Vechpro

Vechpro

Użytkownicy
posty109
Profesjabrak
  • Użytkownicy
1. Gdzie jest drugi pierścien Drakila? Zaczelo mi sie to zadanie z szukaniem reliktów jak zdobyłem pierścien ze skarbca magów ognia, amulet też wyłowiłem a tego znalezc nie moge
2. Jakich zwojów i run warto sie nauczyć u Gallahada? Gram magiem ognia, 2 krag, mysle nad zwojami bryly lodu i deszczu ognia i runie zniszczenie ożywienca bo kulkami ognia to szkieletom mało co robie.

zwierzyk

zwierzyk

Użytkownicy
posty16
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam problem z q duch wody u ostatniego opiekuna, wczesniej wybilem wszystkich orkow na cmentarzysku, jak pogadalem z ostatnim opiekunem to mialem juz wczesniej te czesci wody uzbierane i w q logu mam wpis ze mam udac sie do klanu orkow znajdujacego sie nad siedliskiem lodowego smoka aby sie dowiedziec co dalej, gadam z tym mag shorem i mam tylko opcje ze nie wiem co powiedziec. jak dalej ruszyc z tym questem ? szukam tego miejsca gdzie mozna tego ducha przyzwac ale nie mam pojecia gdzie jest, jak spawdzam na necie to wszedzie pokazywana jest chyba stara lokalizacja w tej  wersji ten oboz wyglada  inaczej i jest kolo tej wolnej kopalni

Rockplat

Rockplat

Użytkownicy
posty108
Propsy5
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Mam problem z q duch wody u ostatniego opiekuna, wczesniej wybilem wszystkich orkow na cmentarzysku, jak pogadalem z ostatnim opiekunem to mialem juz wczesniej te czesci wody uzbierane i w q logu mam wpis ze mam udac sie do klanu orkow znajdujacego sie nad siedliskiem lodowego smoka aby sie dowiedziec co dalej, gadam z tym mag shorem i mam tylko opcje ze nie wiem co powiedziec. jak dalej ruszyc z tym questem ? szukam tego miejsca gdzie mozna tego ducha przyzwac ale nie mam pojecia gdzie jest, jak spawdzam na necie to wszedzie pokazywana jest chyba stara lokalizacja w tej  wersji ten oboz wyglada  inaczej i jest kolo tej wolnej kopalni
Miejsce gdzie znajduje się totem jest na prawo od obozu (tam gdzie musieliśmy się pomodlić za orków). Musisz się wspiąć i tak masz taki mały posąg z którym masz interakcje i tam duch wody powinien być uwolniony

0 użytkowników
Do góry