[AB] Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 1167831 5178

O temacie

Autor Loop

Zaczęty 3.04.2018 roku

Wyświetleń 1167831

Odpowiedzi 5178

garry18

garry18

Użytkownicy
posty1391
Propsy44
  • Użytkownicy
@Rockplat Źle zrozumiałeś; nie masz gadać z Elvaisem, ale w jego jaskini jest stół alchemiczny.
@garry18 Ale nie zabiłeś żadnego asasyna przed rozmową z Gonzalesem?
    a no zabiłem jakiegoś w jaskini początkowej, na szczęście mam Save przed tym, dzięki.

tedddy_bear

tedddy_bear

Użytkownicy
posty857
Propsy171
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam pytanie w sprawie koszmaru Kruka. Mam teraz walkę z druidem - tylko 310000HP - ktoś go przechodził magiem?

kam1802

kam1802

Użytkownicy
posty155
Propsy12
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jak zabierzesz mu trochę życia to się zmieni i max hp mu spadnie i tak kilka razy.

Rivenxd100

Rivenxd100

Użytkownicy
posty19
Profesjabrak
  • Użytkownicy
W Kosmarze kruka ten boss z tarczą w pewnym momencie zaczyna mu się hp regenerować tak już będzie do końca walki czy przejdzie w jakimś etapie?

tedddy_bear

tedddy_bear

Użytkownicy
posty857
Propsy171
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Rivenxd100 Który jest to strażnik w kolejności? Trzeci za mostem?

Post połączony: 2019-03-27, 20:37
@kam1802 Tak, zmienia się w wilka. Jeden kęs i mnie nie ma.

Rivenxd100

Rivenxd100

Użytkownicy
posty19
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Czy da się wyjść z koszmaru kruka,jestem za słaby na tego bossa co wygląda jak xardas

WhiskasReturn

WhiskasReturn

Użytkownicy
posty213
Propsy40
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@tedddy_bear Nie musisz go robić, to opcjonalny boss dla melee, żeby przejść przez most. Jak go wcześniej robiłem to nawet nic nie dropił, więc useless.
@Rivenxd100 Nie.

rejzu

rejzu

Użytkownicy
posty4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Może ktoś mi powiedzieć, dlaczego nie mam kreola w jego miejscówce ? Jak szedłem do niego to w tunelach nie było nawet szkieletów czy nieumarłych. Mam zadanie od Tegona i rozmawiałem z Xardasem i on mówił, że w GD bla bla. O co kaman ? Rozdział 2 returnign 2.0 AB

Post połączony: 2019-03-28, 03:47
Może ktoś mi powiedzieć, dlaczego nie mam kreola w jego miejscówce ? Jak szedłem do niego to w tunelach nie było nawet szkieletów czy nieumarłych. Mam zadanie od Tegona i rozmawiałem z Xardasem i on mówił, że w GD bla bla. O co kaman ? Rozdział 2 returnign 2.0 AB

Wersja z 13.03.2019 jest zbugowana i nie działa jaskinia Kreola w niej.
Update do wersji z 22.03.2019 naprawia problem. ufff :D

tedddy_bear

tedddy_bear

Użytkownicy
posty857
Propsy171
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Rivenxd100 Ja go zmusiłem, żeby wyciągnął różdżkę i walczył. Wtedy już było łatwo. Wcześniej non stop mi się teleportował za mnie i nic nie byłem wstanie zrobić. Jak grasz magiem no można się teleportnąć wyżej nad to pomieszczenie i się spokojnie uleczyć, tylko trzeba mieć coś za plecami.

Post połączony: 2019-03-28, 08:15
@WhiskasReturn Oglądnąłem filmik:
Spoiler
https://www.youtube.com/watch?v=5Q_ekptjMQ0
i jest nieźle;)

Sorfarius

Sorfarius

Użytkownicy
EroSennin!
posty459
Propsy12
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • EroSennin!
Ktos wie jak zrobic rune 1 kregu z dziennika vatrasa? Co potrzebuje bo mam 1 krag podchodze do stolu runicznego i nic.. A chyba o ile sie nie myle trzeba skale krystaliczna i zwoj blyskawicy

Nie wierzę w żadnego Boga, bo nie muszę. Życie mnie nauczyło że w życiu liczą się dwie wartości, więzi i marzenia.
Kosmos jest ogromny, a my jesteśmy tylko pyłkiem na tle miliardów innych istot żywych, bo sądząc że jesteśmy jedyną inteligentną cywilizacją z jednym słusznym Bogiem we wszechświecie, tylko dajecie oznakę ogromnej ignorancji i głupoty.

kam1802

kam1802

Użytkownicy
posty155
Propsy12
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Który żywioł powinienem wybrać u opiekunów jeśli gram Guru?

garry18

garry18

Użytkownicy
posty1391
Propsy44
  • Użytkownicy
Który najbardziej ci pasuje

Sorfarius

Sorfarius

Użytkownicy
EroSennin!
posty459
Propsy12
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • EroSennin!
Który żywioł powinienem wybrać u opiekunów jeśli gram Guru?

Ja bym brał wody ewentualnie mroku ;) ogień jest przereklamowany

Nie wierzę w żadnego Boga, bo nie muszę. Życie mnie nauczyło że w życiu liczą się dwie wartości, więzi i marzenia.
Kosmos jest ogromny, a my jesteśmy tylko pyłkiem na tle miliardów innych istot żywych, bo sądząc że jesteśmy jedyną inteligentną cywilizacją z jednym słusznym Bogiem we wszechświecie, tylko dajecie oznakę ogromnej ignorancji i głupoty.

kam1802

kam1802

Użytkownicy
posty155
Propsy12
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jakieś uzasadnienie albo coś? Bo ogień zadaje w sumie najwięcej obrażeń i daje magiczną moc(zgaduje że to zwiększa obrażenia albo coś) ale mrok ma przywołania i daje inteligencję. Ponadto skała daję regeneracje magii ale nie wiem jak dużo.

Buub

Buub

Użytkownicy
posty302
Propsy53
  • Użytkownicy
Zalezy na ilu PN grasz. ja gram na 5 i zawsze biore ogien. 5% mocy magicznej daje lepsze skalowanie run z intem, a to przenosi sie na duzo wiecej damage niz paredziesiat punktow inta. Jak masz duzo PN to rob co chcesz. Na tym etapie to juz nie ma wiekszego znaczenia, wiec mozesz wybrac cokolwiek. @kam1802

kam1802

kam1802

Użytkownicy
posty155
Propsy12
Profesjabrak
  • Użytkownicy
A więc ogień. Dzięki za pomoc.

Patrix

Patrix

Użytkownicy
posty28
Propsy2
  • Użytkownicy
Czemu nie moge zrobic runy demonologa? Mam wszyskie skladniki(siarka,smola,serce,zwoj eee i cos tam jeszcze) + w ekwipunku wszystkie rodzaje kamieni runicznych i caly czas brak odpowiednich skladnikow.

Nauczona demonologia i przywolanie demona - rune tworze przy stole demonologa

Septon

Septon

Użytkownicy
posty23
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jakieś porady jak ubić ognistego jaszczura grając magiem ognia? :/

tedddy_bear

tedddy_bear

Użytkownicy
posty857
Propsy171
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Septom Rzucaj kamieniem;) Żartowałem, zostaw sobie ich na później, aż będziesz miał mocniejsze runy.

Post połączony: 2019-03-28, 15:50
@WhiskasReturn W nowych skryptach trzeba z nim walczyć. Jak przechodzisz przez most krótkim teleportem to rzuca cię do sali z Opatem.
Po wielu próbach, pokonałem go.

Sorfarius

Sorfarius

Użytkownicy
EroSennin!
posty459
Propsy12
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • EroSennin!
Potrzebuje natychmiastowej odpowiedzi może ktoś zna returninga jak własną kieszeń i powie gdzie znajdę odpowiedni zwój do zrobienia runy z dziennika vatrasa... jestem pewny że przeczytałem ten dziennik ale za nic nie mogę zrobić tej runy przy stole i ja już sam nie wiem czy to był mały piorun czy lodowy pocisk .. lodowego pocisku zwoju nie mam.. szukałem u wszystkich kupców a bez tej runy niestety będę musiał wbić 2 krąg magi do pięści wichru :p

0 użytkowników
Do góry