Mam problem z ulepszaniem/przekuwaniem pancerza.
Po dołaczeniu do wodnego kręgu dostajemy informacje, ze u Carla mozna nauczyc sie przekuwania pancerzy, problem polega na tym, że po nauczeniu się nie ma żadnej opcji ulepszenia pancerza przy kowadle (tak jak pisze teoretycznie w dzienniku) nie ma też żadnej opcji przy warsztacie platnerza (po opcji przekuj pancerz jest tylko opcja wróć). Próbowałem nauczyć się kucia pancerzy najpierw u Benneta(czyli gildyjny kowal), ale wtedy też nie mam żadnej opcji. Poza tym po nauczenia się przekuwania u carla nie mogę się nauczyć ulepszania zbroi u Benneta (i tak samo w drugą stronę) nie wiem czy to jest ta sama umiejętność i jest to celowe czy nie. Szukałem już na forum, ale zazwyczaj ludzie mają chociaż opcję z nazwą danego pancerza i informacje o braku odpowiednich surowców a ja nie mam nawet opcji przekucia, pomocy
Ehhh...
Ostatnio ulepszałem pancerz rycerza, a widze że już chyba 5"ty raz oto pytasz.
Czy gdy wchodzisz w dziennik i wchodzisz w opcje rzemiosło, a potem w kowalstwo masz tam rozległe wpisy jak co kuć i ile potrzeba materiału na poszczególny pancerz?
To musisz mieć, jesli to będziesz miał to znak że jesteś dobrze nauczony kucia pancerzy, następnie idziesz do farmy onara i tam w warsztacie płatnerza robisz wszystko, ale pamiętaj aby miec składniki ( w moim przypadku potrzebowałem skór cieniostwora i sztaby magicznej rudy ) i to wszystko, skoro m i działało to i tobie musi działać, zakład że nie miałeś skór albo sztabek.