[AB] Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 1335986 5178

O temacie

Autor Loop

Zaczęty 3.04.2018 roku

Wyświetleń 1335986

Odpowiedzi 5178

Cain12

Cain12

Użytkownicy
posty12
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Witajcie, mam pytanie odnośnie zadania "mroczne rytuały" dla szamana orków w gd, mianowicie dotarlem pod stary obóz bractwa i zagadalem do orka, stwierdził że potrzebuje pomocy kolejnego oddziału orków. I tu pojawił się problem bo stwierdziłem że sam wyczyszczę obóz w komnacie Y'Beriona zabiłem mrocznego maga i w zasadzie tyle żadnych dialogów z orkiem przed obozem, dotarłem do szamana powiedziałem mu o tych posiłkach odesłał mnie do ur thralla ten wysłał posiłki jednak nic dalej już się nie dzieje. Czy może ktoś też tak miał? Czy to bug?

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
Przeczytaj księgę, która wypadła z mrocznego maga, stojąc w pentagramie.

You cheated not only the game, but yourself.
You didn't grow.
You didn't improve.
You took a shortcut and gained nothing.
You experienced a hollow victory.
Nothing was risked and nothing was gained.
It's sad that you don't know the difference.

Cain12

Cain12

Użytkownicy
posty12
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Faktycznie, nie zauważyłem tego dzięki wielkie :D

Zireael

Zireael

Użytkownicy
Przezorny
posty388
Propsy304
NagrodyV
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Przezorny
Mam zadanie "Szybki sposób na zarobek". Mam pewien problem, otóż trafiam do więzienia i strażnik każe mi iść za nim, ale zamiast iść to stoi, a kiedy próbuję wyjść z więzienia to zostaje zabity przez łuczników. W poradniku patrzałem, że strażnik mam mnie wyprowadzić i wtedy ratuje mnie cavalorn. U mnie tak się nie dzieje. Czy można rozwiązać ten problem?

Ludzie (...) lubią wymyślać potwory i potworności. Sami sobie wydają się wtedy mniej potworni (...) Wtedy jakoś lżej im się robi na sercu. I łatwiej im żyć.

Ventrue

Ventrue

Moderator działu
Herr Mannelig
posty1127
Propsy597
ProfesjaNierób
  • Moderator działu
  • Herr Mannelig
Oczywiście, że można. Zainstalują nową wersję spolszczenia.

horrorcore

horrorcore

Użytkownicy
posty5
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Mam zamiar grać pod zręczność-duale moje pytanie; Czy koniecznie muszę być czeladnikiem u Bospera? Czy się nie opłaca i wybrać mimo wszystko Harada?

xMefistox

xMefistox

Użytkownicy
posty312
Propsy18
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Czy jest jakaś możliwość odbioru questa bezgraniczniej potęgi w 5 rozdziale? Hokurn jest w GD i nie K opcji dialogowej. Jest jakiś inny sposób rozpoczęcia tego zadania? Albo czy dam radę zrobić wyprawę magów ognia bez tego?

Post połączony: 2019-03-06, 19:58
I czy położenie chromanimow zostało zmienione?
ppdbijam

R.Loos

R.Loos

Użytkownicy
posty373
Propsy66
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Z tego co czytałem u ruskich, to w dziale z uwagami co do zadań, które trzeba wykonać do pewnego czasu, niestety quest bezgranicznej potęgi trzeba wykonać do R3 póki Hokurn jest najemnikiem, a nie łowcą smoków, więc pewnie jak nie ma teraz z nim dialogu to kaplica. Tak samo z wyprawą magów ognia, te questy są od siebie zależne, tyle, że wyprawę można zacząć nawet w R7, bezgraniczną niestety nie.

Pół litra na dwóch jest dobre kiedy jedna osoba nie pije

horrorcore

horrorcore

Użytkownicy
posty5
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Skoro nikt nie odpowie mi czy jak idę pod zręczność to Harad/Bosper to inaczej zadam pytanko. Aktualnie Majes w swoich streamach AB u kogo jest czeladnikiem ktoś widział?

Sorfarius

Sorfarius

Użytkownicy
EroSennin!
posty459
Propsy12
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • EroSennin!
Czy jest jakaś możliwość odbioru questa bezgraniczniej potęgi w 5 rozdziale? Hokurn jest w GD i nie K opcji dialogowej. Jest jakiś inny sposób rozpoczęcia tego zadania? Albo czy dam radę zrobić wyprawę magów ognia bez tego?

Post połączony: 2019-03-06, 19:58
I czy położenie chromanimow zostało zmienione?

Co do polozenia ro wszystko gdzie bylo to niema.. Tablice zostaly we wiekszosci przeniesione do jarku cofo hromanimpw sam sie przekonasz

Pytanko na koszmarze mikstura many daje +1 many co sekunde pare razy? W opisie pisze ze daje natychmiast 25mamy a tu tylko chyba % mi daje tak ma byc?

Nie wierzę w żadnego Boga, bo nie muszę. Życie mnie nauczyło że w życiu liczą się dwie wartości, więzi i marzenia.
Kosmos jest ogromny, a my jesteśmy tylko pyłkiem na tle miliardów innych istot żywych, bo sądząc że jesteśmy jedyną inteligentną cywilizacją z jednym słusznym Bogiem we wszechświecie, tylko dajecie oznakę ogromnej ignorancji i głupoty.

tedddy_bear

tedddy_bear

Użytkownicy
posty857
Propsy171
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Sorfarius Odnosi się to do zwykłego poziomu a nie do koszmaru. Są mikstury które dają 50%.

Sorfarius

Sorfarius

Użytkownicy
EroSennin!
posty459
Propsy12
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • EroSennin!
1.Czy mozna od razu pic misktury o efektach stalych? Juz nie bedzie jakis innych mieszanek gdzie bym ich
potrzebowal
2.Gdzie znajde bron orka? Gram na koszmarze wypad na orka odpada bo bym musial zmarnowac pn..z bandytami chyba bym niedal rady

Nie wierzę w żadnego Boga, bo nie muszę. Życie mnie nauczyło że w życiu liczą się dwie wartości, więzi i marzenia.
Kosmos jest ogromny, a my jesteśmy tylko pyłkiem na tle miliardów innych istot żywych, bo sądząc że jesteśmy jedyną inteligentną cywilizacją z jednym słusznym Bogiem we wszechświecie, tylko dajecie oznakę ogromnej ignorancji i głupoty.

tedddy_bear

tedddy_bear

Użytkownicy
posty857
Propsy171
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Sorfarius
1. Możesz pić. Mikstur jest multum w grze.
2. Niestety nic  mi nie wiadomo o leżącej w krzakach broni orków;) Musisz podciągnąć orka z lasu (jak się szło z Bartokiem) do bramy w mieście. Resztę zostaw mocniejszym od siebie. Uważaj na wilki i krwiopijce. Mi się udało za drugim razem, więc nic trudnego.

Hanis

Hanis

Użytkownicy
posty9
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Wie ktoś gdzie jest przepis dla tyona? W spiżarni nie ma a do skarbca nie mogę się dostać

Sorfarius

Sorfarius

Użytkownicy
EroSennin!
posty459
Propsy12
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • EroSennin!
@Sorfarius
1. Możesz pić. Mikstur jest multum w grze.
2. Niestety nic  mi nie wiadomo o leżącej w krzakach broni orków;) Musisz podciągnąć orka z lasu (jak się szło z Bartokiem) do bramy w mieście. Resztę zostaw mocniejszym od siebie. Uważaj na wilki i krwiopijce. Mi się udało za drugim razem, więc nic trudnego.

Koszmar w poczarku gry jest chory.. XD 10x fireball i ten z magazynu nie padl.. Jak go zabilem? Po prostu bralem go na wysokosc i pozwolilem by spadl na klate z 10x i padl xD nie wiem co zrobie tu pytanie z Akilla.. Moze go podtopie albo tez gdzies go czarami wykoncze.. Cos wymysle

A tak w ogole zaczela mi sie regenerowac mana na 8lvl.. Xd tak ma byc? Samo z siebie zaczelo mi sie ladowac...

tedddy_bear

tedddy_bear

Użytkownicy
posty857
Propsy171
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Sorfarius Może byłeś po błogosławieństwo do Vatrasa i on daje ci regenerację many na godzinę.

Sorfarius

Sorfarius

Użytkownicy
EroSennin!
posty459
Propsy12
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • EroSennin!
@Sorfarius Może byłeś po błogosławieństwo do Vatrasa i on daje ci regenerację many na godzinę.

Dokladnie.. To jednak tak pieknie nie bedzie :) myslalem ze bedzie mi sie mana ladowac :D

tedddy_bear

tedddy_bear

Użytkownicy
posty857
Propsy171
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Możesz to w kółko ponawiać.

oskar378

oskar378

Użytkownicy
posty200
Propsy7
  • Użytkownicy
Witam  Panowie :). Wlasnie zrobilem sobie na probe rune wilka i pisze mi ze koszt many zalezy od poziomu wilka ? jak  moge zwiekszyc poziom mojego siersciucha ?

Cain12

Cain12

Użytkownicy
posty12
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Witajcie mam pytanie odnośnie Buga który u mnie wystąpił może ktoś jeszcze tak miał, mianowicie moby w dolinie cienia stoją jak słupy soli dopiero zdążyłem pójść po uriziela dostałem się do doliny ale wszystkie moby i bossy po prostu stoją jakby stracili jakiekolwiek chęci do sieknięcia mnie raz lub więcej, ktoś coś ?

0 użytkowników
Do góry