[AB] Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 1203931 5178

O temacie

Autor Loop

Zaczęty 3.04.2018 roku

Wyświetleń 1203931

Odpowiedzi 5178

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
Na zangielszczeniu też AB_MusicKaiRo nie działało przez jakiś czas. COŚ trzeba było zmienić w skryptach, potem ktoś z WoGa (chyba Sargon, ale pewien nie jestem) to naprawił i od tej pory już była stara muzyka jak należy. Także @Ventrue, pytanie jest do ciebie, bo ja już nawet nie pamiętam, w którym wątku o Returnie na WoGu to znalazłem.

You cheated not only the game, but yourself.
You didn't grow.
You didn't improve.
You took a shortcut and gained nothing.
You experienced a hollow victory.
Nothing was risked and nothing was gained.
It's sad that you don't know the difference.

JDOrka

JDOrka

Użytkownicy
posty42
Propsy5
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Nie jestem pewien czy to bug czy robię coś źle, ale:

Przyjąłem zadanie na Ulu-Mulu, następnie zadanie na znalezienie zaginionego Łowcy Orków. Szukałem, szukałem, nic. Sprawdziłem solucji - ma być w jaskini pod ruinami blisko zatopionej wieży. Jednak u mnie jaskinia ta jest pusta, znalazłem tam jedynie rozpalone ognisko, jakby jakiś skrypt się nie odpalił. Czy może jednak gdzieś go przeniesiono?

templartitan

templartitan

Użytkownicy
posty882
Propsy96
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
Arkoh czy jakoś tak stoi w drodze do ognistego smoka,więc musiałeś go minąć.Sprawdź jeszcze raz czy tam stoi.

Procek - i5-4460 3.9 GHZ
Karta Graficzna -GTX 970 MSI
Pamięć Ram - 16GB
https://steamcommunity.com/id/templartitan/

JDOrka

JDOrka

Użytkownicy
posty42
Propsy5
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Był tam, musiałem po prostu zeskoczyć akurat pod jaskinię i go nie zauważyć, dziękuję za szybką odpowiedź.

garry18

garry18

Użytkownicy
posty1391
Propsy44
  • Użytkownicy
Kurcze albo mam sklerozę albo coś się zmieniło z kowalstwem.

Nie mogę użyć pieca od wytapiania prętów, nie wiem czemu ( niby brak odpowiedniego przedmiotu )

Nauczyłem się kowalstwa ( jestem czeladnikiem harada ) nauczyłem się wytapiać stalowe pręty o raz wydobywać rudę.
No i mam w bagu 7 stalowych prętów ( nie podgrzanych ) i gdy chce je podgrzać to nie mogę bo brak mi przedmiotu, niby jakiego?
Czego nie mam :s

templartitan

templartitan

Użytkownicy
posty882
Propsy96
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
Nie masz zapewne szczypców,sprzedaje je choćby Brian.

Procek - i5-4460 3.9 GHZ
Pamięć Ram - 16GB

garry18

garry18

Użytkownicy
posty1391
Propsy44
  • Użytkownicy
Yo, właśnie chciałem napisać że rozwiązany problem, kurde sporo jest tych prostych ale "malutkich" szczegółów

Andy

Andy

Użytkownicy
posty47
Propsy5
Profesjabrak
  • Użytkownicy
W rozmowie z Jessie dostałem tylko 1 reto czy to normalne?
Jak się czyta książki i pulpit przed zostaniem nowicjusz to traci się dodatkowego inta?
ile wydać na manę a ile zaoszczędzić przed zostaniem magiem(pn)?
Kowalstwo nadal najlepsze nawet dla maga?
Czy można dołączyć do innych organizacji(złodzieje ,zabójcy itd) po zostaniu nowicjuszem?

WhiskasReturn

WhiskasReturn

Użytkownicy
posty213
Propsy40
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Andy 1. Tak.
2. Nie.
3. Tego ci nie powiem, bo nie podałeś poziomu trudności a ja nie gram magami.
4. Największy zarobek u Harada, więc 80% tak.
5. Blokują się tylko zabójcy. (nie dotyczy nekro) I tak dołączysz do wszystkich zanim zostaniesz nowicjuszem, więc w/e.

templartitan

templartitan

Użytkownicy
posty882
Propsy96
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
@Andy 1.Musisz mieć 0 golda przy dialogu,że dasz mu 10 sztuk złota za info,wtedy wbijasz 2 retoryki.
2.Nie.
3.Ja np nie wydaje na manę w ogóle grając przy 5PN/lvl mozna spokojnie wbić 1400 many nie wydając ani punkta w mane przez całą grę.
4.Tak.
5.Nie,nie dotyczy gildii kupców.

Procek - i5-4460 3.9 GHZ
Pamięć Ram - 16GB

Roman Reigns

Roman Reigns

Użytkownicy
posty138
Propsy8
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ty biedaku nawet rudy nie masz ?? XDDDDD ktoś ładnie pomyślał z tym tekstem do Garonda ;D

Woad

Woad

Użytkownicy
posty82
Propsy11
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
@garry18 @templartitan @Jao Musicie edytować ten plik GoManem i zmienić timestampa na jakiegoś bardzo nowego np. 2036 rok. Wtedy muzyka będzie działać.

Ventrue

Ventrue

Moderator działu
Herr Mannelig
posty1127
Propsy597
ProfesjaNierób
  • Moderator działu
  • Herr Mannelig
Raczej na 2040, jak komuś się to uda to poproszę plik, bo mnie Goman się buntować zaczął. Wrzucę do działu.

Roman Reigns

Roman Reigns

Użytkownicy
posty138
Propsy8
Profesjabrak
  • Użytkownicy
sprawdzi ktoś co jest potrzebne do ulepszenia zbroi rycerza ? xD pisało mi skins of grimace albo hide of grimace xd

Ventrue

Ventrue

Moderator działu
Herr Mannelig
posty1127
Propsy597
ProfesjaNierób
  • Moderator działu
  • Herr Mannelig
Zbroja rycerza - x5 sztabka magicznej rudy, x2 skóra cieniostwora.

Woad

Woad

Użytkownicy
posty82
Propsy11
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
To normalne, że na SNK nagle mogę się uczyć u nauczycieli atrybutów? Wcześniej nie zwracałem na to uwagi, ale chyba nie powinno być takiej możliwości.

EDIT: Możliwe, że tak było. Sam już nie wiem.

garry18

garry18

Użytkownicy
posty1391
Propsy44
  • Użytkownicy
@garry18 @templartitan @Jao Musicie edytować ten plik GoManem i zmienić timestampa na jakiegoś bardzo nowego np. 2036 rok. Wtedy muzyka będzie działać.

Tzn, ja muzykę mam, ale jakąś inną, zmieniła się po wgraniu AB, i nie ma np: klasycznej muzyki w mieście khorinis klasztorze tylko jest zupełnie inna, wydawało mi się że to AB zmienia muzykę i dlatego pytam czy da się to zmienić na oryginalną z g2 i returna 2.0?

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
Właśnie o tym była mowa. To już zwykły return tę muzykę zmienia, ale są odpowiednie pliki vdf, które wkleja się do folderu Data (w przypadku zwykłego Returna może to zrobić instalator) i które przywracają oryginalną muzykę z G2.

You cheated not only the game, but yourself.
You didn't grow.
You didn't improve.
You took a shortcut and gained nothing.
You experienced a hollow victory.
Nothing was risked and nothing was gained.
It's sad that you don't know the difference.

garry18

garry18

Użytkownicy
posty1391
Propsy44
  • Użytkownicy
Właśnie o tym była mowa. To już zwykły return tę muzykę zmienia, ale są odpowiednie pliki vdf, które wkleja się do folderu Data (w przypadku zwykłego Returna może to zrobić instalator) i które przywracają oryginalną muzykę z G2.

No rozumiem, czyli trzeba po czekać aż ktoś zrobili fixa, czy samemu trzeba coś pozmieniać?

oskar378

oskar378

Użytkownicy
posty200
Propsy7
  • Użytkownicy
Witam mam pytanie, jak ubic czarne trole ? wiem ze jednego mozna zmniejsdzeniem potwora innego da sie zbugowac na skalach (ten od konkursu mysliwych) o ile to jeszcze dziala bo jak gralem na r2 66.2 chyba to juz nie moglem go zbugowac, a pozostale ? bo odnioslem wrazenie gdy czytalem forum ze juz w 1-2 rozdzialem mozna bylo to zrobic..Czy jednym ze sposobow jest nauka specjalnego strzelania co ucza od 125 zrecznosci ? i inne pytanie, bo gram teraz w AB fajne nawet chcialbym poznac nowe dodatki wiec ide na latwizne i zostane SM jakies porady ? typu 1h,2h kusze czy luki ? Ustawilem sobie 20hp na poziom i 20 pn. Z gory dziekuje za pomoc :)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry