[AB] Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 1167901 5178

O temacie

Autor Loop

Zaczęty 3.04.2018 roku

Wyświetleń 1167901

Odpowiedzi 5178

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
  • Marian "Menda" Pazdzioch
Pisałem to parę razy ale  kto by czytał lepiej robić  10 stron spamu
Odprowadzić loe możemy  bez problemu na farmę onara  jednak jest pewien warunek musimy mieć na sobie zbroja gildyjna

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Przyjaciół miej blisko, ale wrogów jeszcze bliżej.
Nic nie jest prawdziwe, wszystko jest dozwolone.
I was dreaming, about gold.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.
Prawda objawiona: Umiesz liczyć ? licz na siebie, twoje szczęście innych jebie.

Rockplat

Rockplat

Użytkownicy
posty108
Propsy5
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Wie ktoś gdzie są łzy Innosa w AB ?
Są na wyspie Etlu, w świątyni gdzie jest amulet Triamara czy coś takiego

Yrag

Yrag

Użytkownicy
posty3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Pisałem to parę razy ale  kto by czytał lepiej robić  10 stron spamu
Odprowadzić loe możemy  bez problemu na farmę onara  jednak jest pewien warunek musimy mieć na sobie zbroja gildyjna

Dziękuje serdecznie, podziałało. :)
Przepraszam spam, ale nie mogłem tego problemu nigdzie wyłapać.

Pozdrawiam, dzięki za poświęcony czas.

Lolman324

Lolman324

Użytkownicy
posty7
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Aż mi głupio pytać, ale nie znalazłem odpowiedzi w wyszukiwarce. Jak zabić kruka nekromantą w Jarkanderze, drugim rozdziale? Inteligencji mam 200 i więcej nie wyciągnę. Many 250.
Summony mi zwyczajnie usuwa, lub go nie atakują. Hubraxisa (demona) mam na 21 lvlu - też znika lub gra drzewo.
Próbowałem chyba większość zwojów. Zamrożenie (raz mu wejdzie i potem lipton), wir, przyzwania szkieletów, zamiany w ognistego jaszczura i co tam jeszcze sugerowali na youtubie.

W sumie jak teraz sprawdzam to problem ten sam co u kolegi:
Jak mam zabic Kruka? Gram nekro i moje szkieleciki jak i demon nic mu nie robia. Uzywam jakichs zwojow i zadaje np. 500 dmg po czym nic mu nie zabieram hp, jakby byl niesmiertelny po pierwszym uderzeniu o.O

EDIT: Dobrze, trochę się pobawiłem i problem z cytatu polega na tym, że atakowałem Kruka przed porozmawianiem z nim.
Edit 2: Udało się go pokonać. Jeśli ktoś jeszcze będzie miał problemy nekromantą, to sugeruję kupić z 5 zwojów zamrożenia i z 5 zwojów piorunu kulistego lub dużej kuli ognia (te co walą po 1000 obrażeń). Do tego kilka mikstur wytrzymałości oraz many.
Zaczynamy rozmowę, wiejemy w drugą stronę, zamrażamy, wiejemy ciut dalej, rzucamy piorun kulisty, zamrożenie i znowu wiejemy na drugi koniec sali.

Przyznam bardzo irytujące, bo grając nekromantą spodziewałbym się możliwości wykorzystania głównej mechaniki tej klasy - summonów, a tymczasem boss je zwyczajnie kasuje aoe aurą. Z pewnością były inne możliwości znerfienia summonów.

hollow93

hollow93

Użytkownicy
posty46
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
w lesie  asasynow ma dojsc do walki przed swiatynia pomiedzy haniarem a tiamatem, wychodze przed swiatynie 22-23 i nic. wychodza i pala zioloa powinna byc cut scenka. po 23 wracaja i nic, przespalem kilka dni i codziennie to samo

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
W solucji jest błąd. Nie masz czekać do żadnej godziny, tylko iść do jaskini Osaira i odprowadzić Joaquina do kopalni.

You cheated not only the game, but yourself.
You didn't grow.
You didn't improve.
You took a shortcut and gained nothing.
You experienced a hollow victory.
Nothing was risked and nothing was gained.
It's sad that you don't know the difference.

Fanatykox

Fanatykox

Użytkownicy
posty54
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Z racji tego, iż chciałem sobie zagrać nekromantą na koszmarze, miałby ktoś jakieś tipy jaki build itp?

alek525

alek525

Użytkownicy
posty67
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
wiecie gdzie mozna znalesc Snipesa? wykonalem zadanie torba rudy jeszcze w drugim rozdziale..... dalem mu rude i sobie gdzies poszedl... teraz w 3 rozdziale go potrzebuje, biegam po calym miescie i nigdzie go nie moge znalesc w zadnej karczmie i na zadnym placu.... o co chodzi?>.<

Jezeli jakims beliarowym cudem by sie okazalo ze szedl drozka potknal sie o kamyk i rozbil sobie leb.... jakis kodzil na przyzwanie snipesa?

Nemrok19r

Nemrok19r

Użytkownicy
posty236
Propsy37
Profesjabrak
  • Użytkownicy
wiecie gdzie mozna znalesc Snipesa? wykonalem zadanie torba rudy jeszcze w drugim rozdziale..... dalem mu rude i sobie gdzies poszedl... teraz w 3 rozdziale go potrzebuje, biegam po calym miescie i nigdzie go nie moge znalesc w zadnej karczmie i na zadnym placu.... o co chodzi?>.<

Jezeli jakims beliarowym cudem by sie okazalo ze szedl drozka potknal sie o kamyk i rozbil sobie leb.... jakis kodzil na przyzwanie snipesa?

Sprawdzałeś w Martwej Harpii

Opos123

Opos123

Użytkownicy
posty21
Profesjabrak
  • Użytkownicy
To prawda ,ze guru może palić 1 skręta na dzień dostawająć 1many  i tak do 230 sztuk ?

Fanatykox

Fanatykox

Użytkownicy
posty54
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
.

Hasoo69

Hasoo69

Użytkownicy
posty4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam Problem z misja ciemna siec gadam hodgesem i mowie mu sie klamie ale potem nie daje mi zwoju a ten pierczien tez dajem vatrasowi i mowiej ze to jest od nekromanti

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
Ale nauć siem pisadź polskiemu, dobzie?
Potrzebujesz retoryki. 50 bodaj.

You didn't grow.
You didn't improve.

Reynevan

Reynevan

Użytkownicy
posty45
Propsy5
  • Użytkownicy
Wykonałem misję dla Kardifa zanim Pablo kazał mi porozmawiać z ludźmi w porcie i teraz nie mam opcji dialogowej by się zapytać o poparcie... Czy da się coś z tym zrobić?

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
A co ty chcesz z tym niby robić? Będziesz miał poparcie Kardifa.

You didn't grow.
You didn't improve.

Kuken

Kuken

Użytkownicy
posty391
Propsy97
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jest jakaś broń 2h pod siłę skuteczna przeciwko nieumarłym/duchom.. Czy wszystko przerobili na 1h.. W wieży Kreola kiedyś był miecz 2h a teraz widzę, że to jest 1h... 

Opos123

Opos123

Użytkownicy
posty21
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Zacząłem grać na koszmarze i mam parę pytań.
1.Jest jakiś ogólny sposób na zbicie głodu ? tak jak napicie się z beczki wody do zgaszenia pragnienia ? bardziej niz to ,ze mam koszmar stresuje mnie to ,ze nim sie obejrzę zdechnę przez głód lub pragnienie ;d.Da się wyłączyć to w GVE? jeżeli tak to proszę jakie komendy mam zmienić.(tak czy siak jeżeli się da zmienić na off to prosiłbym o podanie komend)
2.Jeszcze taka pierdoła -czy lares na koszmarze odprowadza do saturasa odnieść ornament ? 
3.Chciałbym zagrać Guru i nie wiem czy brać czeladnika Constantino po 10 many czy harada 10 sily ,nie wiem czy sobie nie zrypię czegoś przez brak siły na start.(będę robił strzały dla kasy więc nie potrzebny mi harad do zarobku)
4.Propo Guru czy palenie skrętów daje stałą manę ?jeżeli tak to do ilu many.

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
@Kuken Srebrny miecz w starej wieży Xardasa (ale nie tej zatopionej). No i po pokonaniu zabójcy Lothara w 3 rozdziale zdobędziesz schemat silniejszego. Poza tym także poświęcony miecz paladyna ma premię do obrażeń zadawanych nieumarłym.

You didn't grow.
You didn't improve.

WojownikAdanosa

WojownikAdanosa

Użytkownicy
posty77
Propsy17
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Zacząłem grać na koszmarze i mam parę pytań.
1.Jest jakiś ogólny sposób na zbicie głodu ? tak jak napicie się z beczki wody do zgaszenia pragnienia ? bardziej niz to ,ze mam koszmar stresuje mnie to ,ze nim sie obejrzę zdechnę przez głód lub pragnienie ;d.Da się wyłączyć to w GVE? jeżeli tak to proszę jakie komendy mam zmienić.(tak czy siak jeżeli się da zmienić na off to prosiłbym o podanie komend)
2.Jeszcze taka pierdoła -czy lares na koszmarze odprowadza do saturasa odnieść ornament ? 
3.Chciałbym zagrać Guru i nie wiem czy brać czeladnika Constantino po 10 many czy harada 10 sily ,nie wiem czy sobie nie zrypię czegoś przez brak siły na start.(będę robił strzały dla kasy więc nie potrzebny mi harad do zarobku)
4.Propo Guru czy palenie skrętów daje stałą manę ?jeżeli tak to do ilu many.

1.uczysz się pozyskiwanie mięsa od Alwina i masz tyle jedzenia że w życiu nie przejesz + kup nóż do mięsa  4 sztuki za 1 ścierwojada  ...
2. Chyba tak ale nie jestem pewny
3. zależy Constatnino chyba najmniej opłacalny, Dobry jest też Bosper zręczność jest potrzebna w niekornych misjach  a tym łukiem od Bospera można pozabijać podstawowe potworki , ewentualnie Harad dla zarobku ,ale na 25% przychodu nie ma dużej różnicy względem Bospera
4.tak daje +1 do many dziennie za skręta nie pamiętam limitu ...

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
  • Marian "Menda" Pazdzioch
Zaden npc na koszmarze w niczym nikomu nie pomoże

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Przyjaciół miej blisko, ale wrogów jeszcze bliżej.
Nic nie jest prawdziwe, wszystko jest dozwolone.
I was dreaming, about gold.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.
Prawda objawiona: Umiesz liczyć ? licz na siebie, twoje szczęście innych jebie.

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry