Trackmania Nations Forever 7428 11

O temacie

Autor Radgot

Zaczęty 26.07.2008 roku

Wyświetleń 7428

Odpowiedzi 11

Radgot

Radgot

Użytkownicy
posty22
  • Użytkownicy
Trackmania to gra internetowa, dla każdego kto potrafi jeździć bolidem formuły jeden, nie jest tak łatwo, zdobywasz punkty, czasami bijesz rekordy, zapraszasz przyjaciół na własny serwer, możesz stworzyć klan, upiększać swój bolid (nie dokupywać niczego). Jest edytor tras, można zrobić kosmiczne trasy! Gra ma dobry silnik. Sami się przekonajcie  :P  

Strona
Trailer
Download (Gra za darmo!)

Wersja United Forever jest płatna, Nations Forever jest darmowa.

Dark

Dark

Użytkownicy
posty1052
Propsy2197
Profesjabrak
  • Użytkownicy
masz ? to zagramy zaraz, gram w to od kilku lat

bROXmor

bROXmor

Użytkownicy
Bo jest gazowana.
posty179
Propsy12
  • Użytkownicy
  • Bo jest gazowana.
Gram, a jakże. Od czasu do czasu nie zaszkodzi, zwłaszcza że fizyka w TrackManii jest naprawdę niesamowita, całkowicie różna od tej zastosowanej we wszelkiego rodzaju NFS-ach etc., a potrafi czasami naprawdę zadziwić. Polecam.

Jakby ktoś chciał zagrać online, mój nick to lord_hagen. Do diabła z oryginalnością :(

Aha, i mam wersję darmową. Była w CDA, zainteresowało mnie, no i teraz tak sobie gram :P

כל עוד בלבב פנימה

נפש יהודי הומיה,

ולפאתי מזרח קדימה,

עין לציון צופיה,

עוד לא אבדה תקוותנו,

התקווה בת שנות אלפים,

להיות עם חופשי בארצנו,

ארץ ציון וירושלים.

Żadna Głupia Spółgłoska

Żadna Głupia Spółgłoska

Użytkownicy
Mniejszość Żydowska na HMS Stuleja
posty2557
Propsy3534
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Mniejszość Żydowska na HMS Stuleja
Grałem kiedyś jakiś czas w TM Nations, niedawno pograłem ze 2-3 dni w TM Nations Forever i już mi się zdążyło znudzić. Razem z (chyba) lepszą grafiką przyszły i większe wymagania, tak, że zmuszony jestem grać na praktycznie najniższych ustawieniach - na średnich (albo to nawet nie były średnie?) karta nie potrafiła wczytać wszystkich tekstur, więc niektóre były po prostu białe, np. droga. Wściekające to było szczególnie na trasach z pionowymi ścianami, bo wtedy praktycznie cała plansza była biała.

Tak czy siak, gra niby wciąga, ale na krótko - przynajmniej w moim wypadku. Nie ma żadnej rywalizacji - tryb wieloosobowy jest zrobiony beznadziejnie, że jak się chce pograć z kolegą, to lepiej już na singlu jeździć na zmianę. Żadnego dzielenia ekranu nie ma. Na multi podobnie, jeździsz by jeździć, nie ważne, jak jeżdżą przeciwnicy. Zero rywalizacji.

Na dysku niby siedzi, bo uznałem to za grę typu Wormsów - tak o się nie chce grać, ale jak ktoś przyjedzie i nie będzie co robić, to można sobie popykać. Tyle, że jak mówiłem, gra wieloosobowa jest zrobiona dużo gorzej niż w wielu innych ścigankach posiadających taki tryb czy także właśnie w Wormsach.

Często odkrywa się, jak naprawdę piękną jest rzeczywiście piękna kobieta dopiero po długim z nią obcowaniu. Reguła ta stosuje się również do Niagary, majestatycznych gór i meczetów, szczególnie do meczetów.
Mark Twain

Radgot

Radgot

Użytkownicy
posty22
  • Użytkownicy
Jeśli ktoś szuka klanu w trackmanii :D , to mam własny.

www.rapidracingtm.laa.pl

V3Q

V3Q

Złote Wrota
Kiedy mogę, to pomogę.
posty1256
Propsy410
  • Złote Wrota
  • Kiedy mogę, to pomogę.
Ja mam United, kupiłem na Ukrainie za grosze :)  
Ma ktoś może?

Radgot

Radgot

Użytkownicy
posty22
  • Użytkownicy
Ja mam Nations Forever.

Mam pytanko. Czy w United Forever, można bardziej urozmaicać trasy i bolidy?

Dark

Dark

Użytkownicy
posty1052
Propsy2197
Profesjabrak
  • Użytkownicy
ja mam wszystkie, poczynając od 1 której to reklama mnie rozwaliła, robienie pętli super skoki itp, suuper  :)  :)

Radgot

Radgot

Użytkownicy
posty22
  • Użytkownicy
To kto chce do klanu :) ??

V3Q

V3Q

Złote Wrota
Kiedy mogę, to pomogę.
posty1256
Propsy410
  • Złote Wrota
  • Kiedy mogę, to pomogę.
W united nie jeździsz tylko bolidami, lecz różnymi innymi czterokołowcami. Samochody wyścigowe, terenowe itd.

Żadna Głupia Spółgłoska

Żadna Głupia Spółgłoska

Użytkownicy
Mniejszość Żydowska na HMS Stuleja
posty2557
Propsy3534
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Mniejszość Żydowska na HMS Stuleja
Do Nations Forever można sobie zaimportować jaki się chce samochód, widziałem chyba nawet bazę modeli i tutorial.

Często odkrywa się, jak naprawdę piękną jest rzeczywiście piękna kobieta dopiero po długim z nią obcowaniu. Reguła ta stosuje się również do Niagary, majestatycznych gór i meczetów, szczególnie do meczetów.
Mark Twain

Radgot

Radgot

Użytkownicy
posty22
  • Użytkownicy
Download - Różne trasy, bolidy, znaki do pobierania.
www.tm-exchange.com

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry