Proble z % walki bronia l hiver 1257 2

O temacie

Autor CzareQ122

Zaczęty 7.07.2017 roku

Wyświetleń 1257

Odpowiedzi 2

CzareQ122

CzareQ122

Użytkownicy
posty3
Profesjabrak
  • Użytkownicy

CzareQ122

Proble z % walki bronia l hiver
2017-07-07, 13:32(Ostatnia zmiana: 2017-07-07, 14:09)
Otoz uczylem sie walki bronia jednoreczna w gorniczej dolonie. Moja bron daje premie 6 tacza zabiera 7. Uczylem sie walki 4x po 5. Czyli 20 dodac 5 podstawowe 6 z broni = 31 i kara z tarczy 7 czyli powinienem miec 24 a pokazuje 4 po sciagnieciu i tarczy i miecza mam podstawowe 5

Bogdan Zwei

Bogdan Zwei

Użytkownicy
Wulgarny skurwiel pierdolony.
posty1864
Propsy541
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Wulgarny skurwiel pierdolony.
Dobrze, że ułatwiłeś nam pracę. Teraz możemy wywnioskować, jaki to mod, ile masz % walki, ile broń i tarcza dodają/odejmują oraz możemy spokojnie powiedzieć, że jest od tego odpowiedni temat na forum (bo zapewne mówisz o jakimś modzie).

:ok: zachęca do dalszej pomocy. Nie zapominaj o tym!

Prywatne wiadomości typu "Ej, pomocy" kasuję od razu. Od tego jest forum, a nie PW.

To me, defeat in anything is merely temporary, and its punishment is but an urge for me to greater effort to achieve my goal. Defeat simply tells me that something is wrong in my doing; it is a path leading to success and truth.

In order to realize our true self we must be willing to live without being dependent upon the opinion of others.

Nergal

Nergal

Użytkownicy
Kawał ch*ja, reszta dziada
posty84
Propsy11
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
  • Kawał ch*ja, reszta dziada
@up Na miejscu modów kasowalbym takie tematy od razu. Przecież jak byk pisze ze to dzial od problemów z MODDINGIEM a nie z MODAMI.

A co do tematu, polecam wyrobic sobie nawyk -> ściągnij wszystko z bonusami -> naucz się -> załóż wszystko z bonusami.Poziomki to akurat nieźle wykombinowaly ze przy nauce od razu nas "rozbierało" z broni.

Mozliwe ze jest błąd w opisie przedmiotu i zabiera więcej niz jest właściwie.

Nieoficjalne patche do Returning Rebalance v2.1:
http://themodders.org/index.php?topic=28417.0

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry