Risen 161315 640

O temacie

Autor Veto

Zaczęty 24.07.2008 roku

Wyświetleń 161315

Odpowiedzi 640

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
to mamy całkiem ciekawą historię.

tego chyba nikt nie neguje

Maybe

Maybe

Użytkownicy
Ноопепт
posty305
Propsy449
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
  • Ноопепт
Jak zobaczylem ta okladke to padlem. Risen uber alles!

V3Q

V3Q

Złote Wrota
Kiedy mogę, to pomogę.
posty1256
Propsy410
  • Złote Wrota
  • Kiedy mogę, to pomogę.
Ale i tak lepsza niż ze Scofieldem :P

SoMe

SoMe

Użytkownicy
posty267
Propsy93
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Miło że w końcu wprowadzili picie eliksirów w biegu.
Zara będzie że to ,,każualowe,,.

Spoiler

WAH WAH WAH.

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
Dziękuję. Nie przyjmę z dopłatą.

Vierzba

Vierzba

Użytkownicy
Seba
posty590
Propsy1408
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Seba

Vierzba

Risen
#326 2009-08-28, 18:54(Ostatnia zmiana: 2009-08-28, 19:06)
2. Jeśli nie masz tego kodu a jesteś prawdziwym fanem gier tworzonych przez Piranha Bytes ? udowodnij nam że ją masz! Zrób sobie zdjęcie z pudełkiem (możesz się przebrać za postać z gry)!

Nie no chyba ich posrało :D  Świetna sprawa! Zapuszczę pedalską fryzurkę i będę udawał Cipę Z Kucem!

@DOWN:
Cała naga (:D ) prawda.

Zkirtaem

Zkirtaem

Moderator
Mięso
posty2171
Propsy1689
ProfesjaGracz
  • Moderator
  • Mięso

Zkirtaem
Moderator

Risen
#327 2009-08-28, 18:55(Ostatnia zmiana: 2009-08-28, 18:58)
SoMe, picie eliksirów w biegu było już w G2NK, starczy przerobić plik .ini :D
Zrezygnowano z tego wtedy, bo uznali to za zbytnie ułatwienie.

PS: Wiesz... ba, fajną masz sygnę :D

Zysk

Zysk

Użytkownicy
posty606
Propsy451
  • Użytkownicy
za bardzo ułatwiało, bo było niedorobione, jakby była wywoływana animacja (zajmuje czas), którą uderzenie przerywa, to by to już aż takie ułatwienie nie było.

Thoro

Thoro

The Modders
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders

Thoro
The Modders

Risen
#329 2009-08-28, 19:21(Ostatnia zmiana: 2009-08-28, 19:21)
Nie no chyba ich posrało :D  Świetna sprawa! Zapuszczę pedalską fryzurkę i będę udawał Cipę Z Kucem!

@DOWN:
Cała naga (:D ) prawda.

a wiesz co to żart?

Swoją drogą to świetny pomysł (zniżka). Naprawdę miło z ich strony zważywszy na to, że poprzednie części były wydawane przez CDP i "gazety".

V3Q

V3Q

Złote Wrota
Kiedy mogę, to pomogę.
posty1256
Propsy410
  • Złote Wrota
  • Kiedy mogę, to pomogę.
Nie zdziwiłbym się, jakby otrzymali wiele zdjęć 10-latków w przebraniu :D

Zkirtaem

Zkirtaem

Moderator
Mięso
posty2171
Propsy1689
ProfesjaGracz
  • Moderator
  • Mięso

Zkirtaem
Moderator

Risen
#331 2009-08-28, 22:40(Ostatnia zmiana: 2009-08-28, 23:09)
Zdziwiłbym się, jakby otrzymali zdjęcie kogoś, kto może grać w tego Risena wg. limitów wiekowych (nie wiem o tym nic, ale domyślam się, że 16+).

@down - wiem, ale założyłem, że ta gra jest 16+. Wyobraź sobie 16-latka z pięciopolygonową dyszą silnika odrzutowego w kolorze żółtoczarnosraczkowatym z tyłu głowy i ubranego w taki pedalsko obcisły strój :D

Thoro

Thoro

The Modders
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
PEGI to jedynie zalecenie, nie nakaz.

Kazzmir
  • Gość
takie durne gry powstają specjalnie na rynek niemiecki bo tam mają jakiś szał z ograniczeniami, niektóre tytuły wogóle nie mają szans pojawić się oficjalnie. no to robią takie pierdalamento dla 13 latków.

Thoro

Thoro

The Modders
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
jak mogłeś! nie lubisz gnomów?!

V3Q

V3Q

Złote Wrota
Kiedy mogę, to pomogę.
posty1256
Propsy410
  • Złote Wrota
  • Kiedy mogę, to pomogę.
Gnomy to żadna wymówka, w Arcanii też są :D

Adanos

Adanos

Administrator
Szara eminencja
posty5204
Propsy3870
ProfesjaProgramista
  • Administrator
  • Szara eminencja

Adanos
Administrator

Risen
#336 2009-08-29, 12:02(Ostatnia zmiana: 2009-08-29, 12:23)
takie durne gry powstają specjalnie na rynek niemiecki bo tam mają jakiś szał z ograniczeniami, niektóre tytuły wogóle nie mają szans pojawić się oficjalnie. no to robią takie pierdalamento dla 13 latków.
Co do tych ograniczeń to nie tylko w Niemczech... W Australii Risen może nie być dopuszczony do sprzedaży, bo w grze... pojawi się jakieś zioło odurzające. Ten sam problem mieli twórcy Fallouta, ale go jakoś rozwiązali ;)
http://www.gamezilla.pl/content/risen-zabr...eks-i-narkotyki
http://www.miastogier.pl/news,,12076.html

EDIT
http://www.worldofrisen.de/images/gallery/...8747aea7e78.jpg

SoMe

SoMe

Użytkownicy
posty267
Propsy93
Profesjabrak
  • Użytkownicy
W związku z dużą krytyką odnośnie nowego głównego bohatera PB postanowiło ponownie go zdezajnować i wymodelować. Pokażą go albo 3 września, albo października, nie pamiętam. Chociaż drugiego października jest premiera więc...

Spoiler

WAH WAH WAH.

Thoro

Thoro

The Modders
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
nie będzie majkela skąfilda?! :D

V3Q

V3Q

Złote Wrota
Kiedy mogę, to pomogę.
posty1256
Propsy410
  • Złote Wrota
  • Kiedy mogę, to pomogę.
Już teraz wiem, jak będzie wyglądał.

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry