Hearts of Iron 4 3803 3

O temacie

Autor CzlowiekGejzer

Zaczęty 21.06.2017 roku

Wyświetleń 3803

Odpowiedzi 3

CzlowiekGejzer

CzlowiekGejzer

Użytkownicy
Wszyscy skończymy w Choroszczy
posty274
Propsy124
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Wszyscy skończymy w Choroszczy
W Poland+ jest cel narodowy "Śląsk za Gdańsk" ale w nowszych wersjach autor to zjebał i zamiast górnego Śląska Polska dostaje skrawek i w większości udało mi się z tym uporać ale w wymaganiach pokazuje Katowice którym dałem id 745 które wcześniej miało Opole(źle umiejscowione) wie ktoś gdzie to można zmienić
Do zawartości z Poland+ dodałem sobie pierdołki z Improvement Poland i ogólnie to wszystko działa tylko nie mogę się uporać z tym jednym babolem
Byłbym wdzięczny za pomoc

RazorLive

RazorLive

Użytkownicy
posty65
Propsy56
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jeżeli grę masz na steamie to nic nie zrobisz. Jeżeli pirat, to CI pomogę ;)

Ciekawostka - Juzio Stalin nie był złym człowiekiem. Głodził ludzi tylko po to, by nauczyć ich patriotyzmu i wzięcia w dłoń broni za obronę Ojczyzny.

CzlowiekGejzer

CzlowiekGejzer

Użytkownicy
Wszyscy skończymy w Choroszczy
posty274
Propsy124
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Wszyscy skończymy w Choroszczy
Jeżeli grę masz na steamie to nic nie zrobisz. Jeżeli pirat, to CI pomogę ;)
Dłubię przy tych modach i plącze mi się koncepcja "nacjonalistycznego porozumienia"
Francja razem z Holandią rozebrały by Belgię a żeby Rzesza nie stękała to dostałaby Luksemburg i Limburgię od Holandii,Szwajcaria zostałaby rozebrana przez Francję,Włochy i Niemcy,
Francja podpisała by pokój z Włochami kosztem zrzeczenia się Korsyki ale Włochy musiały by zrzec się Zary w Jugosławii
Możesz mi w takim razie pomóc ale teraz pojawia mi się crash w chwili dołączenia do frakcji z Niemcami

RazorLive

RazorLive

Użytkownicy
posty65
Propsy56
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Musiałbyś dać mi pliki tego wszystkiego, abym na to spoglądnął. Od tak nic Ci nie powiem. Wiele razy podczas pisania OH dostawałem crashe spowodowane błędami w plikach.

Ciekawostka - Juzio Stalin nie był złym człowiekiem. Głodził ludzi tylko po to, by nauczyć ich patriotyzmu i wzięcia w dłoń broni za obronę Ojczyzny.

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry