Inna twórczość > Pisarstwo
Atlantis - Freelancerowy Pisarz (Oferta usługi)
Nezzie:
Spoiler
Gorn!
Ty chodząca kupo mięśni, pełna problemów! Coś ty nagadał
Garondowi!? Jeszcze jeden taki wybryk, a popamiętasz mnie.
Nie wiesz chyba, z kim zaczynasz. Pamiętaj, że kryję twoją
"kolonialną" przeszłość.. Ostatni człowiek który próbował
mnie wykiwać w ten sposób, wisi teraz na stryczku, rozszarpany
przez ostrza orków.. Ja go tam powiesiłem. To jest OSTATNI RAZ!
Ostatni raz, kiedy twoje wybryki mi zaszkodzą. Jeśli się nie
ustosunkujesz, spotka cię kara sroższa niż śmierć, a ciebie w chuj
trudno zabić, skurczybyku. Pamiętaj.. Mam oczy wszędzie. Mam uszy
wszędzie. Nie zapominam. Nie wybaczam.
Legion
Witam serdecznie.. W związku z tym iż zauważyłem że ludzie szukają pisarzy, ja nie pozostanę dłużny. Szukam pracy w tym obrębie - kapitalizm zobowiązuje. Mogę pisać książki lub księgi do modyfikacji. Jeśli będziecie potrzebować, dobrego pisarza... Ale zaraz zaraz... Jak to - kurwa dobrego, a co ty umiesz, co? Tak zapyta każdy z was. Spokojnie.
Typy tekstów w Gothic (Fabularne):
-Listy - 5 zł
-Zwykłe książki - 10 zł
-Pamiętniki - 15 zł
-Instrukcje - 10 zł (Przykład instrukcji: List Dextera do bandytów Cavalorna o zleceniu na beziego)
-Księgi związane z Kościołem Innosa - 20 zł
Jako iż większość czasu nudzę się - a w całej Polsce jebie dorszem... Zostawiam tutaj jako ogłoszenie. Jeśli jest w złym dziale, proszę o przeniesienie tematu. Pozdrawiam. Jeśli chcesz, mogę zrobić dla ciebie próbkę takiego dokumentu, którego chcesz. Podaj mi najbliższą gothicowej - czcionkę w windowsie oraz przelej mi symboliczne 1 zł na Bitcoin lub PayPal.. Pozdrawiam.
R4zor:
Po pierwsze, przestań nadmiernie używać wielokropków! (gdzieś chyba wypomniał Tobie to jeden z użytkowników forum).
Kolejna sprawa: przydałaby się próbka twoich umiejętności (nieodpłatna!). Nie zachęcisz sformułowaniem - "Fakt że chcę pieniędzy, jest substytutem jakości.." - a wręcz odrzucisz potencjalnych, przyszłych współpracowników!
Wiele grup 'modderskich' nie czerpie korzyści finansowych z tworzenia dodatkowej zawartości do kilkuletnich gier; poświęcają często swoje życie prywatne i cenny czas, abyś Ty mógł później ogrywać historie nieopowiedziane przez twórców gry. Przemyśl to i edytuj odpowiednio swój post/ofertę.
Kazzmir:
zwykła książka ile ma u ciebie znaków?
Kelten:
Pamiętaj nie bierz kasy z góry ! Procent od zysków z gry lepszy!
Fabio:
Jesteś zbyt pewny siebie, pokaż najpierw coś co mogłoby przekonać kogoś do "zatrudnienia" Cię.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej