[G2NK] UnBalance v1.4.1 185097 485

O temacie

Autor Siemekk

Zaczęty 27.01.2017 roku

Wyświetleń 185097

Odpowiedzi 485

lupert54

lupert54

Użytkownicy
posty3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
HEH udało sie znalesc tego Craita ale i tak cienki jest nawet orka woja ni wybije... Problem jest ze te zbroje sie kopiuja jak sie wczytuje gre. Gobliny wojownicy (szamani) to są zbugowni ale po prostu je omijam (troche te czarni gobliny na początku są the best) Niekiedy wywala ale tylko  jak wchodziłem w inne lokacje(jak wyciągnołem broń i kliknołem to crasch, dopiero trzeba było odalic sie pare metrów) tak to supcio 3h 0 crasch. 1raz mi sie zdazyło jak poszedłem spac.. A gra sie super te nowe zbroje, runy, tarcze i atakowanie obszarowe ( tego mi zawsze brakowało w g1,g2)  (jak narazie ani 1 misja sie nie zbuowała tak jak było w wersji 1.3) :/
Pozdrawiam i czeka na poprawienie tych bugów

Nemrok19r

Nemrok19r

Użytkownicy
posty236
Propsy37
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Niestety ja sobie darowałem rozgrywkę, zbyt dużo bugów, moja postać nie zadaje żadnych obrażeń mieczem( początek 2 rozdziału) goblińscy szamani zbugowanii są totalnie, i cogodzinne wywalanie do pulpitu, a przy wejściu do górniczej doliny tekstury zgłupiały

paulpolska

paulpolska

Użytkownicy
posty604
Propsy31
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
No ja czekam. Przesłałem loga ponad tydzień temu czy to coś pomogło nie wiem ale chciałbym w końcu grywalną wersję.

Pomogłem ? Daj tego PROPSa to nic nie kosztuje

Frizbick
  • Gość
No ja czekam. Przesłałem loga ponad tydzień temu czy to coś pomogło nie wiem ale chciałbym w końcu grywalną wersję.
A co ty tu masz do chcenia? To chyba tylko i wyłącznie dobra wola autora, że kontynuuje swój projekt.

Siemekk

Siemekk

Złote Wrota
posty2143
Propsy1154
ProfesjaProgramista
  • Złote Wrota
Ja nic nie muszę... Zostawie moda w takim stanie i będę miał gdzieś wasze płacze...  Nie wiem jak niektórzy, ale ja też mam życie... Więc uszanujcie że poświęcam swój czas na ukończenie moda, ZWŁASZCZA, ŻE ROBIE TO Z WŁASNEJ WOLI!

P.S A Splash w szafie i nie ma psychy by mi dać bana.

venuen

venuen

Użytkownicy
posty94
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jak włączyć ten quick bar?

Matero77

Matero77

Użytkownicy
posty14
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Panowie co to za teksty?
Dajcie czas Autorowi na pracę? Szczególnie, że robi to za DARMO i z WŁASNEJ woli. Poczekajcie cierpliwie na nową wersję, jak nie macie w co grać to zagrajcie w innego moda jak ja i tyle. Ja cierpliwie czekam i cieszy mnie fakt, że Siemekk w ogóle przerabia tego moda od zera. Dlatego powtarzam mam prośbę, zachowajcie swój ból dupy dla siebie i czekajcie cierpliwie....

MysticLogistic

MysticLogistic

Użytkownicy
posty28
Propsy3
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Jeżeli ta modyfikacja będzie pozbawiona większości błędów to będzie to chyba najlepszy mod, który nie zmienia wiele w balansie a ulepsza zwykłe NK . :) Bo ja osobiście mam dość Returningów i innych Przeznaczeń.

Nemrok19r

Nemrok19r

Użytkownicy
posty236
Propsy37
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Akurat Returning jest ok, ale Przeznaczenie to przeginka tam zadań jest po prostu za dużo, typu przynieś podaj pozamiataj

Post połączony: 2017-02-20, 00:59

Maciej

Maciej

Użytkownicy
posty3689
Propsy1006
ProfesjaGracz
  • Zbanowany
ale Przeznaczenie to przeginka tam zadań jest po prostu za dużo, typu przynieś podaj pozamiataj

Post połączony: 2017-02-20, 00:59
A w returningu to niby nie?  :pokerface:

Splash

Splash

Moderator
posty4211
Propsy3414
ProfesjaNierób
  • Moderator
Nie.

Nie zajmuję się multiplayerami do Gothica. Przestańcie zawracać mi tym głowę...
Ps. Siemekk ma downa i śpi w pufie

blackangel1302

blackangel1302

Użytkownicy
posty2
ProfesjaGrafik 3D
  • Użytkownicy
Cześć xD postanowiłem nagrać serie z tej modyfikacji :D jest to mój pierwszy taki filmik i proszę o pomoc w rodzaju wsparcia like , w kolejnej części postaram się bardziej i z góry dziękuje
https://www.youtube.com/watch?v=cCe8Z2YydC0

Leoric

Leoric

Użytkownicy
posty2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Cześć! Będę wdzięczny za pomoc w rozwiązaniu dwóch problemów. Pierwszy z nich to brak menu oraz okien dialogowych jak w przypadku zainstalowania DX 17_4, mimo że mam zainstalowaną wersję 17_1 (oraz wyłączone paski kinowe zgodnie z tym co jest w "częste pytania"). Nie wyświetla się nawet menu główne tuż po włączeniu gry.
Drugim z problemów jest uruchamianie gry na zintegrowanej karcie graficznej, mimo globalnych ustawień preferowanego procesora graficznego jako karty dedykowanej w panelu sterowania Nvidia. Dzieje się tak przy włączaniu przez GothicStarter zarówno moda jak i podstawki. Gothic.exe włącza się poprawnie z kartą Nvidia.

Nemrok19r

Nemrok19r

Użytkownicy
posty236
Propsy37
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Leoric-- ten problem był już omawiany, jak instalujesz DX17.1, to później przy każdym odpalaniu gry wyskakuje okno z aktualizacją DX, i ZA KAŻDYM RAZEM WYBIERASZ NO/NIE, bo jak potwierdzisz TAK, to aktualizator automatycznie pobiera do wersji najnowszej, czyli 17.4  i zapewne tak zrobiłeś, stąd problem

Leoric

Leoric

Użytkownicy
posty2
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Leoric

Gothic II UnBalance 1.4
#294 2017-02-22, 13:35(Ostatnia zmiana: 2017-02-22, 13:51)
@Nemrok19r - wiem, że był omawiany, bo przeczytałem cały wątek zanim napisałem posta. Gdyby było tak jak mówisz, nie pisałbym. Otóż tak jak napisałem MAM wersję 17.1 i za KAŻDYM razem klikam "NO". Dlatego napisałem posta. Serdecznie pozdrawiam i ponownie proszę o pomoc.
EDIT: wszystkie problemy udało mi się rozwiązać. Oba wynikały z mojego błędu - brak załadowanych normalmap L'Hviera do folderu "replacements".

Archded

Archded

Użytkownicy
posty9
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam pewien problem przeinstalowałem Gothica bo po instalacji nie miałem modyfikacji w PlayerKidzie po uruchomieniu gry też nie zauważyłem zmian po reinstalacji nadal ten sam problem nie wyszukuje mi modyfikacji tej jak innych działał mi tylko L`Havier.

Nemrok19r

Nemrok19r

Użytkownicy
posty236
Propsy37
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Archded-- bo ten mod ma tak, że instaluje się w oddzielnym folderze (zazwyczaj jest to Gothic II) , i trzeba przekopiować wszystko do folderu SYSTEM

Archded

Archded

Użytkownicy
posty9
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Wie ktoś jak naprawić błąd z menu ponieważ go nie widzę jest chyba w rogu a gra wygląda jakby na rozdziałce 800x600 i nic nie widać.

Maravel

Maravel

Użytkownicy
posty123
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mod korzysta z tekstur L'hievera? Bo nie wiem ni cholery jakie Normalmapy do Dx11 ściągnąć :_:

"Zatrute strzały trzymają kołczany z nami jest bóg Khorne,
zdobyczne buzdygany, blisko trzymamy jak łuk Thorgal,
a w kaftanach długie noże co głoszą cicho pieśń,
a swą klingą wbitą w pierś, niosą cicho śmierć."

R4zor

R4zor

Użytkownicy
posty456
Propsy141
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@Maravel - l'hiver "wbudowany" od razu w moda :)

0 użytkowników
Do góry