Problem z czytaniem niektórych meshów. 2494 4

O temacie

Autor edixd

Zaczęty 26.09.2016 roku

Wyświetleń 2494

Odpowiedzi 4

edixd

edixd

Użytkownicy
posty37
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Pobrałem z WoGa kilka meshów do czapek. Wrzuciłem je do Meshes/Items/Armor, wpisałem w skrypcie it_armor, a teksturę do Textures/Items. Wszystkie zadziałały. Później kolega wysłał mi zrobionego przez niego mesha, który mu i kilku innym osobom działa, jednak u mnie przy włączaniu Gothica ładują się początkowe loga, ale przy menu głównym od razu wywala mi error - coś tam błąd line (i jakaś tam liczba). Oczywiście sprawdziłem w skryptach co to za linijka, z którą niby jest problem i okazuje się, że z żadną nie ma. W tych errorach po prostu mi pokazuje ostatnią linijkę w skrypcie, czyli np.skrypt ma 2100 linijek to ten mi pokazuje 2100, wywale 2100, to ten pokazuje, że jest problem z 2099 i tak dalej. Co to może być za problem?

Splash

Splash

Moderator
posty4209
Propsy3412
ProfesjaNierób
  • Moderator
Po prostu pokaż skrypt.

Nie zajmuję się multiplayerami do Gothica. Przestańcie zawracać mi tym głowę...
Ps. Siemekk ma downa i śpi w pufie

edixd

edixd

Użytkownicy
posty37
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Proszę. Ten pierwszy, czyli "kapelusz" jest z WoGa i działa bez problemu, a ten drugi, czyli "beczka" to nie działa.

gothic1210
  • Gość
usuń komentarz na końcu. ewentualnie go zamknij.

Lehona

Lehona

Użytkownicy
posty196
Propsy190
  • Użytkownicy
Adding a new line (simply pressing Enter) at the end of the file shold be fine, too. The parser is a bit... picky.

Unless specified otherwise, my posts are always about Gothic 2 Night of the Raven.

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry