Mam jeszcze parę pytań odnośnie kilku questów i rozwoju.
1. Skąd wziąć lutnie dla Sebastiana? W necie znalazłem, że w samym NK wieczorem grał w karczmie Orlana jeden z farmerów i była to jedyna lutnia w grze. Ale w modzie nikt w karczmie nie gra.
2. Czy jest możliwe nauczenie się eliksiru siły będąc czeladnikiem Harada? Jeżeli tak, to od kogo?
3. Czy zdobędę ubranie obywatela w inny sposób niż z podwórka Matteo? Myślałem, że Gor przyjmie jakiekolwiek i dałem mu Ubranie Obywatela zamiast Zwykłego Ubrania Obywatela - te, które potrzebne poszły na handel, a teraz Matteo ich nie ma (u niego je sprzedawałem) bo zbroje znikają z handlu NPC po sprzedaży.
4. Jest jakiś sposób na zdobycie większej ilości stalowych prętów? Mam pręty od Briana, z jaskini z bandytami obok farmy Lobarta, od Benneta i ze skrzyni obok jego kuźni. Bieduje z gotówką i przydałby mi się każdy kawałek stali.
5. Jak dostać klucz od Jespera do pokoju, w którym znajduje się skrzynia rączki, jednocześnie nie będąc w gildii złodziei? Jest to w ogóle możliwe?
6. No i ostatnie - ile kosztuje (zarówno w PNach jak i goldzie) wyuczenie się języków od wieśniaków do kapłanów? Nie zacząłem jeszcze wątku z Magami Wody i Jarkendarem, a chcę wiedzieć kiedy przestać wywalać PNy na bzdury i oszczędzać na języki.
To tyle, dzięki za wszelkie wskazówki