Zapisy gry 100826 228

O temacie

Autor Razakel

Zaczęty 25.06.2016 roku

Wyświetleń 100826

Odpowiedzi 228

frans

frans

Użytkownicy
posty413
Propsy33
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Potrzebuję save'a w którym początek wątku ze skarbem Grega przebiegł pomyślnie i czeka na resztę skarbów oraz siedzi w wieży, po zabiciu Dextera przez Beziego - czyli jeszcze 1 rozdział. Chciałbym przepisać wartości na swój save w Gothic Variable Editor. Ja niestety zepsułem tego questa, bo dałem mu za długo na mnie czekać.

Busz

Busz

Użytkownicy
posty14
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Potrzebny sav'e  w trakcie pustyni adanosa/przed , profesja: łucznik

Herszt Orkuf

Herszt Orkuf

Użytkownicy
posty1
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Potrzebuje save przed samym wejściem do górniczej doliny dowolna gildia najlepiej bractwo lub najemnicy. Dobrze by było gdyby jak najwięcej kwestów było wykonanych

Arik

Arik

Użytkownicy
posty306
Propsy4
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Witam ktoś zapoda save z początku walki ze smokami ??.

korleon96

korleon96

Użytkownicy
posty2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Potrzebuje save poziom trudnośći normal lub easy po jarkendarze nekromanta

tedddy_bear

tedddy_bear

Użytkownicy
posty857
Propsy171
Profesjabrak
  • Użytkownicy

przemkololo5

przemkololo5

Użytkownicy
posty28
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Siemano, posiada ktoś save prawie pod koniec 2 rozdziału lub mniej więcej podczas wejścia do miasta orków, łucznik

Tomek9851

Tomek9851

Użytkownicy
posty25
Profesjabrak
  • Użytkownicy
ma ktos save mag ognia jakos 3/4 rozdzial lvl 40/45? poziom normalny

deverct

deverct

Użytkownicy
Obecnie Guru
posty148
Propsy29
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Obecnie Guru
http://uploadfile.pl/pokaz/1468653---wjzi.html
Łucznik rozdział 2, 26 lvl, chyba początek ( wrzucam bez konkretnego sprawdzania, bo wyżej proszone było), Hard, najemnik, czeladnik u Bospera(jak dobrze pamiętam) Questy po angielsku, wersja 0066.2 zgodna ze spolszczeniem. Pierwszy rozdział wykonany w 100%

Sebek20133

Sebek20133

Użytkownicy
posty5
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Ma ktoś save przed dołączeniem do gildi z niewydanymi punktami poziom legenda ?

plesiak236

plesiak236

Użytkownicy
posty15
Propsy1
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Parę razy zaczynałem grę od nowa, więc pomyślałem, że zrobię save przed wyborem czeladnika z możliwie jak najbardziej wybitym Khorinis, nie wszystko jest wybite, ale w większości czysto, questy do gildii nie zaczęte, koło Martwej Harpii chyba mobki do wybicia zostały tam koło teleportu, nie jestem pewny, ale chyba jakiś zombie tam chodzi.
Poza tym teleporty w większości odblokowane, do zebrania zostały 4 płytki: za Dexterem, w ruinach koło Saturasa, za Nicklasem (nie miałem dostępu do górnego miasta więc do orka nie szedłem, u Nicklasa pieczeń na siłe do zdobycia) i z piwnicy w klasztorze, bo tam mnie nie widzieli.

Poziom trudności: łatwy
Poziom postaci: 25 lvl
Punkty umiejętności: 550
Wyuczone umiejętności:
Wszystko jeśli chodzi o myśliwych poza oprawianiem smoków, umiejętności złodziejskie poza akrobatyką, podstawy alchemii (esencja życia i many), podstawy kowalstwa, przetapianie żelaza i wydobywanie poziom 50.
Marvin nie jest użyty, osiągnięcia powinny normalnie wchodzić.
https://mega.nz/#!SpJm3SSC!SuEYeGpE0SUqCnTfHUevN5ZA1uiWVsNO2Huj2w9GiMc

zeddicus94

zeddicus94

Użytkownicy
posty523
Propsy40
Profesjabrak
  • Użytkownicy

zeddicus94

Zapisy gry
#171 2018-06-17, 13:53(Ostatnia zmiana: 2018-06-17, 16:43)
Mój save przed wybraniem gildi

Łatwy, lvl 22, 339 pkt nauki, karma Innos 21, Beliar 65, siła 62/31, zręczność 41/49 (podbiłem zręke z 20pkt dla okradania), hp 1510, mana 62, wytrzymałość 300, int 10 (wzielem na 10 lvl 5 inta pod magów ale dla innych klas jeden bonusik na łatwym różnicy nie zrobi dużej), 1h 16%, 2h 54% bez pierścienia Roda, 22% łuki, 16% kusze
Czelarnik Harad(wszystkie miecze), Gallahad magia, teleporty wszystkie +1 zapasowy kamień druidów, ostrzenie broni, otwieranie zamków, skradanie, RETORYKA 43, wszystkie trofea nauczone,

Ogólnie wszystko zrobione, gotowość do dołączenia do każdej gildi łatwo, gildia złodziei Attila nie żyje, Ramirez nie obrażony, Nagur w pace, zadanie od Jaspera zamówienie piosenki nie zrobione bo gildia zabójców ukończona już, gildia kupców do Jory, gildia myśliwych na maxa dla 1 rozdziału, krąg wody zrobiony, wszystko po polsku, wyzbierane większość i wybite prócz nowej mapki obok xardupy, zbroja pancerz z wilka, pancerz kręgu wody, bronie wyzbierane w większości, opiekunowie 1 i 2 zrobiony, ork wyleczony

https://megawrzuta.pl/download/6195b9f6c494d6b303f27111a0e72a77.html

BUMCYKAFYSZ

BUMCYKAFYSZ

Użytkownicy
posty235
Propsy19
Profesjabrak
  • Użytkownicy

BUMCYKAFYSZ

Zapisy gry
#172 2018-06-17, 17:15(Ostatnia zmiana: 2018-06-17, 19:29)
@plesiak236  nie wiem czy to jest jakiś bug u mnie czy poprostu na twoim savie zgubiłeś gdzieś tą listę broni od fernando która znajduje się obok bandytów za farmą sekoba (bo widze że bandytów zabiłeś ale zadania o handlarzu bronią zrobić nie mogę bo twoja postać nie ma ani listy ani pierścienia)

Post połączony: 2018-06-17, 19:29
ma ktoś save'a poziom trudności najlepiej łatwy przed końcem 1 rozdziału lub przed wejściem do jarkendara (z  wybitym khorinis i postać najlepiej jak jest tworzona pod 2h zręczność)

plesiak236

plesiak236

Użytkownicy
posty15
Propsy1
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy

plesiak236

Zapisy gry
#173 2018-06-17, 19:45(Ostatnia zmiana: 2018-06-17, 19:53)
@BUMCYKAFYSZ  lista powinna być w eq 🙂 zaraz sprawdzę 😉

Edit:
Sprawdziłem, normalnie działa, polecam tak:
Idziesz do Fernando i dajesz wszystkie dialogi -> mówisz, że sprzedaje broń bandytom -> przyznaje się -> idziesz do Martina, nawet nie potrzeba pałaszy mieć w eq :)
Edit2:
Oczywiście polecam nie dawać Fernando do ciupy przed wykonaniem zadania Gallahada :)

BUMCYKAFYSZ

BUMCYKAFYSZ

Użytkownicy
posty235
Propsy19
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@plesiak236   powiedz mi jeśli zagadałem do fernando o tym że jak da mi pierścień i 300 złota to mu odpuszcze to bierze mi on te dwie rzeczy (bo może dla tego to spieprzyłem) :(

plesiak236

plesiak236

Użytkownicy
posty15
Propsy1
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
@BUMCYKAFYSZ jeśli mu powiedziałeś, że go nie oddasz to go już nie możesz oddać straży ;)

BUMCYKAFYSZ

BUMCYKAFYSZ

Użytkownicy
posty235
Propsy19
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@plesiak236  gdzie znalazłeś błogosławione ostrze czy coś takiego broń 1h wym 100 siły dmg 200 ?

zeddicus94

zeddicus94

Użytkownicy
posty523
Propsy40
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@BUMCYKAFYSZ wystarczy pobic paladyna ale i tak nie zalozysz bo umrzesz

plesiak236

plesiak236

Użytkownicy
posty15
Propsy1
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
@BUMCYKAFYSZ wystarczy pobic paladyna ale i tak nie zalozysz bo umrzesz
@BUMCYKAFYSZ tak jak kolega powiedział, pobiłem tego co jest koło statku sam, do zadania Ignaza  :ok: :)

Xenoform

Xenoform

Użytkownicy
posty55
Propsy1
  • Użytkownicy
Da się cheatnąć żeby nie znikly osiągnięcia? pobiłem typa od zwoju leczącego dla orka, kiedyś tam i zbugowałem zadanie

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry