Powitanie i oferta - scenarzysta/aktor głosowy/concept artysta 3073 0

O temacie

Autor Master_Of_Secrets

Zaczęty 28.05.2016 roku

Wyświetleń 3073

Odpowiedzi 0

Master_Of_Secrets

Master_Of_Secrets

Użytkownicy
posty6
Propsy1
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
Witam!

Na imię mam Gabriel lub jak nazwałem sam siebie tutaj, "Mistrz Tajemnic". Mam już za sobą 18 lat, kończę niedługo 19 w listopadzie; mieszkam sobie niedaleko małego, acz urokliwego miasta na północno-zachodnim Mazowszu :D

Co mogę zaoferować od siebie? Przede wszystkim jestem w dużej mierze pisarzem - sam piszę tzw. serial książkowy (wiem, że to już dość brzmi dziwnie) zatytułowany "Anarchista" (bardzo możliwe, że niedługo opublikuję jego część tutaj), ponadto są również w planie inne dzieła literackie. Ze sferą moddingu mam do czynienia od bodaj 2011/2012 roku. Pracowałem czy też pomagałem przy produkcji kilku projektów modderskich na H5 (jestem tam znany pod inną ksywą - "Nekross"), jak choćby "Kompendium", "Chaos Theory" czy też "Skull of Shadows", gdzie podkładałem głos pod Kapitana.

Czym się przedtem zajmowałem? Pisałem fabułę do wielu modów, w mojej głowie zradzały się nieraz dziesiątki różnych pomysłów na postacie, stworzenia, miasta itd. Jeśli brakowało na coś pomysłu - zawsze liderzy tychże grup modderskich zwracali się z prośbą do mnie o pomysł na coś. Ponadto, mogę zaoferować sam siebie jako aktor dubbingowy, choć ostrzegam lojalnie - mój mikrofon nie jest idealny, ale jeśli dobrze sięgam pamięcią, ostatni "klient" był bardzo zadowolony z moich usług. Także - przy czymś takim niczego wielkiego nie obiecuję, ale zawsze postaram się jakoś zaradzić.

Jeśli ktoś poszukuje osoby nietuzinkowej, pomysłowej; jeśli ktoś poszukuje kogoś dobrego na pozycję scenarzysty, "dubbingowca" czy też koncept artysty, zapraszam; obecnie mam czas wolny, dopóki nie załatwię sobie pracy w prawdziwym życiu!

Jeśli macie jakiekolwiek inne pytania, oferty współpracy - zapraszam do dyskusji tu lub na PW! Czekam cierpliwie i z uśmiechem na twarzy!  :)  :ok:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry