Gothic 2 L'hiver UnBalance MOD 341270 783

O temacie

Autor Siemekk

Zaczęty 27.04.2016 roku

Wyświetleń 341270

Odpowiedzi 783

paulpolska

paulpolska

Użytkownicy
posty604
Propsy31
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
Kurde znów nowy patch i znowu nowa gra. Czy jak zapisze swoją postać to będę mógł ją wczytać w nowej wersji ?

Pomogłem ? Daj tego PROPSa to nic nie kosztuje

Siemekk

Siemekk

Złote Wrota
posty2143
Propsy1154
ProfesjaProgramista
  • Złote Wrota
Patch pojawi się dość późno więc... wnioski wyciągnijcie sami.
Premiery nie podaje bo nie wiem kiedy będzie...

P.S A Splash w szafie i nie ma psychy by mi dać bana.

Dashan

Dashan

Użytkownicy
posty61
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Patch pojawi się dość późno więc... wnioski wyciągnijcie sami.
Premiery nie podaje bo nie wiem kiedy będzie...

chociaż powiedz czy do końca roku się wyrobisz czy dłużej to potrwa  :D  bo nie wiem czy drugi raz przechodzić wersje 1.3 jako mag czy czekać na 1.4

radex115544

radex115544

The Modders
posty420
Propsy154
ProfesjaTester
  • The Modders
Dopieść moda do maksymalnego stopnia :D każdy by już sobie to ograł, ale lepiej poczekać niż mieć ewentualne bugi i czytać ciągłe narzekania :D a tak to finałowa wersja musi być odpowiednio dopieszczona i przetestowana :) Trzymam kciuki i życzę powodzenia w pracach :)

Nastrun

Nastrun

Użytkownicy
posty36
Propsy1
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Generalnie to to czy Returning 1.2?

Hearthstone

Hearthstone

Użytkownicy
Kto ma odwagę, wygrywa
posty837
Propsy474
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
  • Kto ma odwagę, wygrywa
respawn może być ale niech Siemek da opcjonalne skrypty do wyłączenia go żeby można było mieć system z g2
lepiej jest najpierw wypolerować moda zanim się doda kolejne nowe rzeczy zwłaszcza jeśli chodzi o gry które wymaja po każdej zmianie nowej gry  :facepalm:

Jak dla mnie nie ma co naprawiać poza respawnem wszystko u mnie dobrze chodzi :) Skończyłem Jarkendar, zaczynam GD i jak dotąd żadnych crashy i poważnych błędów :) zrobienie systemu teleportów z returna 2.0 było strzałem w dziesiatkę od razu dużo mniej biegania w tą i z powrotem :) Szkoda że w Przeznaczeniu nie dali takiego systemu teleportów, bo jest tam zdecydowanie za dużo biegania w tą i z powrotem co zniechęca do grania w moda :/
ten system teleportacyjny to chodzi ci o kamienie druidzkie ? Gdzie znalazłeś kryształy do nich ? Dzisiaj szukałem ok 2h ale żadnego nie znalazłem za wysokie te trawy dali :D

Cofnij się w temacie , już była podana lokalizacja dysków

Post połączony: 2016-10-06, 21:17
Siemekk powiększył byś te modele roślin bo teraz mam wrażenie że są zmniejszone, w tej trawie to jak szukanie igły w stogu siana ? na dodatek zmieniło się położenie większości roślin więc będzie problem z ich znajdywaniem ?

:D

Dashan

Dashan

Użytkownicy
posty61
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Gdzie się znajduje kamień druidzki  koło klasztoru(nie chodzi tu o dysk bo ten już mam ) ??

Akuan

Akuan

Użytkownicy
posty31
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Musisz mieć dostęp do klasztoru, lub płyń wzdłuż rzeki i szukaj jaskini po lewej stronie z pentagramem

huczu

huczu

Użytkownicy
posty25
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Zdobywania mięsa uczy jakaś postac czy zdobywa się je tylko z określonych potworów ?

Siemekk

Siemekk

Złote Wrota
posty2143
Propsy1154
ProfesjaProgramista
  • Złote Wrota
Alvin, Nicolas, Bosper(czeladnik), i Jack Aligator.

dawidos

dawidos

Użytkownicy
posty97
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Hiver jest kompatybilny z Przeznaczeniem?

Hearthstone

Hearthstone

Użytkownicy
Kto ma odwagę, wygrywa
posty837
Propsy474
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
  • Kto ma odwagę, wygrywa
Jestem w GD i za nic nie mogę uruchomić tych kamieni druidów mam już przy sobie 2 kamienie runiczne i łażę koło tego kamienia druidów i nic ???

Edit: dobra zapomniałem o przeczytaniu zwoju, problem rozwiązany

Siemekk

Siemekk

Złote Wrota
posty2143
Propsy1154
ProfesjaProgramista
  • Złote Wrota
W wersji 1.4 będziemy musieli rozwiązać zagadkę "plagi nieumarłch" aby dostać się na Dwór Irdorath :) Screena nie mam, ale powiem, że wygląda to śiwtnie w grze :D

xardas33

xardas33

Użytkownicy
Łowca Smoków
posty423
Propsy81
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Łowca Smoków
Zapowiadają się ciekawie nowe wersje. Sądzę, że za jakiś czas sam wypróbuję twoja modyfikacje :) dodaj 3 nowe Pancerze na Dworze Irdorath w pomieszczeniu z toporem Berserkera i miksturą że smoczych jaj: Łowca Smoków dostaje przepis na nową zbroję, którą wykuwa bennet i sprzedaje nam, Paladyn dostaje przepis na zbroję, która wykuwa dla niego kowal na statku i pomaga ją dokończyć Girion, Mag dostaje stara szatę, którą błogosławi vatras i magicznie zaklina Milten i staje się ona nowa lepszą szatą.

Hearthstone

Hearthstone

Użytkownicy
Kto ma odwagę, wygrywa
posty837
Propsy474
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
  • Kto ma odwagę, wygrywa
Znalazłem błąd, mianowicie pióra wypadają też z olbrzymich szczurów i zająców i to w ilości 25???

Post połączony: 2016-10-09, 12:47
W wersji 1.4 będziemy musieli rozwiązać zagadkę "plagi nieumarłch" aby dostać się na Dwór Irdorath :) Screena nie mam, ale powiem, że wygląda to śiwtnie w grze :D

Zapowiada się ciekawie czy to quest z returna 2.0 czy zupełnie nowy??

Siemekk

Siemekk

Złote Wrota
posty2143
Propsy1154
ProfesjaProgramista
  • Złote Wrota
Nowa fabuła z dość ciekawym zwrotem akcji :) Ale to dopiero w 5 rozdziale :P

Pióra już naprawiłem, ale dzięki za info, bo wiedziałem że są zepsute, ale nie ruszałem tego bo zapomniałem :F

Hearthstone

Hearthstone

Użytkownicy
Kto ma odwagę, wygrywa
posty837
Propsy474
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
  • Kto ma odwagę, wygrywa
Nowa fabuła z dość ciekawym zwrotem akcji :) Ale to dopiero w 5 rozdziale :P

Pióra już naprawiłem, ale dzięki za info, bo wiedziałem że są zepsute, ale nie ruszałem tego bo zapomniałem :F

coś czuję nowych panów cieni  :lol2:

Dashan

Dashan

Użytkownicy
posty61
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Erola nie zapomnij dodać w nowej wersji :D  a teraz mógłbym prosić kod na niego ?

Siemekk

Siemekk

Złote Wrota
posty2143
Propsy1154
ProfesjaProgramista
  • Złote Wrota
Erola nie zapomnij dodać w nowej wersji :D  a teraz mógłbym prosić kod na niego ?
Proszę:
VLK_4303_ADDON_EROL

coś czuję nowych panów cieni  :lol2:
Ogółem trzech nowych :F

Hearthstone

Hearthstone

Użytkownicy
Kto ma odwagę, wygrywa
posty837
Propsy474
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
  • Kto ma odwagę, wygrywa
Trzech panów cieni :D już nie mogę się doczekać :D Liczę że respawn potworów zostanie przywrócony ten z czystego gothica 2 ??

0 użytkowników
Do góry