Błędy i bugi w grze 6547 73

O temacie

Autor Araxus1995

Zaczęty 14.04.2016 roku

Wyświetleń 6547

Odpowiedzi 73

Gorys211034

Gorys211034

Użytkownicy
posty60
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ok znalazłem głupi bład z kradzieżą kieszonkową mianowicie jeśli ktoś używa DX11(CHYBA) i zmieni jakąkolwiek opcje w ustawieniach automatycznie traci możliwość okradania ludzi XD Jedyne rozwiazanie to czysty plik Gothic.ini który wtrzucamy jak chcemy okradać ludzi a potem podmieniamy plik na stary lol.
 

Shivmant

Shivmant

Użytkownicy
posty2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Smok w Jarkendarze mówi mi o tej broni na tego dużego kamiennego strażnika w świątyni adanosa ale w żadnej ze świątyń jej nie ma. Jeśli ktoś miał podobnego buga to proszę o pomoc.
Ewentualnie jakby ktoś miał kod na tą broń bo szukałem go długo na necie ale nigdzie nie było.
Gram na wersji 0065
 

Simen

Simen

Moderator
posty4845
Propsy1892
ProfesjaTester
  • Moderator
Trzeba pogadac z Saturasem.
 
http://chomikuj.pl/gothicwarrior

http://www.youtube.com/watch?v=UCMTYnPVyFu

Shivmant

Shivmant

Użytkownicy
posty2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Simen Z nim też już rozmawiałem i nic to nie dało. Mam wpis w dzienniku, że mam szukać tej broni w jednej ze świątyń, ale w żadnej z tych pięciu jej nie ma.
 

varingam345

varingam345

Użytkownicy
posty18
Profesjabrak
  • Użytkownicy
pomocy! chyba mam buga... robie misje dla bractwa ze znalezieniem nowego ucznia... kiedy wybieram opcje zeby valentino za mna szedl to odrazu mi gre wyrzuca po 2 krokach... co zrobic? reinstal i modlic sie ze przejdzie???

ps: mam taki sam problem z laresem kiedy mu place 200g i chce zeby ze mna szedl


ps2: zrobilem reinstall i nic nie pomoglo :(((((( co teraz?
 

endrjuboss

endrjuboss

Użytkownicy
posty1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Simen Z nim też już rozmawiałem i nic to nie dało. Mam wpis w dzienniku, że mam szukać tej broni w jednej ze świątyń, ale w żadnej z tych pięciu jej nie ma.



Podłączam się, mam dokładnie to samo :(
 

Kyubie

Kyubie

Użytkownicy
posty147
Propsy19
  • Użytkownicy
Ja pytam odnośnie tych lagów. To jest nie do zniesienia momentami. szczególnie w początkowej fazie gry gdzie miasto się robi.. Zanim ktoś zacznie strzelać o wymagania to 16 gb ramu i 4 gb karta graficzna powinna wystarczyć... Da się to jakoś naprawić? Żeby tak nie cięło? Cokolwiek?
 

Sensoy

Sensoy

Użytkownicy
posty61
Propsy7
ProfesjaAktor głosowy
  • Użytkownicy
@Kyubie
Niestety taka jest natura Gothic i Returninga 2.0. Też mam 16 gb ramu i 4 gb karty graficznej a i tak czasami się przytnie. Dzieje się tak, ponieważ returning dodaje wiele rzeczy a silnik gothica czasami nie wyrabia.
Dodatkowo moje pytanie. Może mi ktoś pomóc jak mam naprawić żebym mógł okradać ludzi?
 

Kyubie

Kyubie

Użytkownicy
posty147
Propsy19
  • Użytkownicy

Kyubie

Błędy i bugi w grze
#68 2017-02-15, 18:29(Ostatnia zmiana: 2017-02-16, 00:40)
Ogólnie nei da się też normalnie wyjść z gry, słychać jakiś dzwięk i zacięcie. Działa tylko alt+ctrl+del... A co do lagów. To po uruchomieniu gry jest super. dziala miodzio wszystko przez 5-10 minut. Później zaczynają się lagi coraz to gorsze. Aż w końcu wyskakuje ten komunikat not enought memory, czy coś tam takiego...

@Edit: Czy to może być wina zlej instalacji? W dodatkowych opcjach w momencie kiedy instalowałem już returna. Nie zaznaczyłem nic, a byla tam jakaś opcja "4GB only for win (64 bit) coś takiego...
 

Simen

Simen

Moderator
posty4845
Propsy1892
ProfesjaTester
  • Moderator
"4GB only for win (64 bit) " to było chyba najważniejsze co miałeś zainstalować xd
 
http://chomikuj.pl/gothicwarrior

http://www.youtube.com/watch?v=UCMTYnPVyFu

Kyubie

Kyubie

Użytkownicy
posty147
Propsy19
  • Użytkownicy
A widzisz... Bo nie ma żadnej ciekawej porady, no i nie wiedziałęm co i jak zainstalować. Możesz polecić coś jeszcze co mógłbym zaznaczyć? Bo przy deinstalacji i zainstalowaniu raz jeszcze z dodatkami tymi powinno normalnie działać save?
 

Simen

Simen

Moderator
posty4845
Propsy1892
ProfesjaTester
  • Moderator
Tak, najlepiej zrób skrina tych opcji.
 
http://chomikuj.pl/gothicwarrior

http://www.youtube.com/watch?v=UCMTYnPVyFu

Kyubie

Kyubie

Użytkownicy
posty147
Propsy19
  • Użytkownicy
Mała podpowiedź. poczas instalacji w dodatkowych opcjach są 2 które odpowiadają za ram. i to trzeba zaznaczyć. dodatkowo chyba było coś o rozdzielczości i też zaznaczyłem. Nie doświadczyłem ani jednego laga od tamtego momentu, no i jeszcze gra się już normalnie wyłącza bez bugów :)
 

bambooz12

bambooz12

Użytkownicy
posty15
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Pomoże ktoś z błędem http://scr.hu/9rif/0h006?
miałem wcześniej acces violation i naprawiałem według poradnika
http://www.youtube.com/watch?v=LVq6PF5bpwY


gra albo sie nie chce załadować teraz i stoi w miejscu jakoś w 3/4 albo wyskakuje błąd taki jak podałem w 1 linku
 


0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry