Gothic 1.75.14 where is the guru? 2825 3

O temacie

Autor michaaaas

Zaczęty 13.02.2016 roku

Wyświetleń 2825

Odpowiedzi 3

michaaaas

michaaaas

Użytkownicy
posty4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Gram w G3 z paczem jak w temacie plus content mod i konsekwencje już od jakiegoś czasu i aż do wczoraj  nie miałem żadnych problemów. Gdy wchodzę do kopalni klanu młota za każdym razem w mniej/więcej tym samym miejscu pojawia mi się słynny błąd where is the guru. Powiększyłem pamięć wirtualną, wyczyściłem dyski, zrobiłem defragmentację, wyłączyłem wszystkie niepotrzebne procesy w tle, próbowałem zejść z detalami i rozdzielczością do minimum i nic. Czy jest jakieś magiczne rozwiązanie? :) Mam stareńką maszynkę z 3gb RAMu, Dual Corem T4200 i geforcem 9600, ale przez wiele godzin gry sprawowała się świetnie.

Squerol

Squerol

Użytkownicy
twój stary
posty712
Propsy547
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • twój stary
Gram w G3 z paczem jak w temacie plus content mod i konsekwencje już od jakiegoś czasu i aż do wczoraj  nie miałem żadnych problemów. Gdy wchodzę do kopalni klanu młota za każdym razem w mniej/więcej tym samym miejscu pojawia mi się słynny błąd where is the guru. Powiększyłem pamięć wirtualną, wyczyściłem dyski, zrobiłem defragmentację, wyłączyłem wszystkie niepotrzebne procesy w tle, próbowałem zejść z detalami i rozdzielczością do minimum i nic. Czy jest jakieś magiczne rozwiązanie? :) Mam stareńką maszynkę z 3gb RAMu, Dual Corem T4200 i geforcem 9600, ale przez wiele godzin gry sprawowała się świetnie.
Mam identyczne GPU, i błąd z kopalnią też miałem. Grałem w gierkę dość dawno, ale pamiętam że przy odrobinie szczęścia atakując kopalnię od tylca z Mortem i wyzwalając ją, "Where is guru" później nie miałem. Tylko musisz mieć szczęście, przy atakowaniu kopalni od tylca też czasami mi Guru wyskoczył jak dobrze pamiętam

Ward

Ward

Użytkownicy
posty30
Propsy27
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Spoiler
Guru jest za tymi wodospadami za Silden.

michaaaas

michaaaas

Użytkownicy
posty4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Cóż nie udało się nawet od tylca :). Musiałem wywabić całe towarzystwo na powierzchnię.

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry