Wspolpraca z Gothic Site 15678 35

O temacie

Autor AddoN

Zaczęty 9.07.2008 roku

Wyświetleń 15678

Odpowiedzi 35

AddoN

AddoN

Użytkownicy
posty6
  • Użytkownicy

AddoN

Wspolpraca z Gothic Site
2008-07-09, 21:59(Ostatnia zmiana: 2008-07-09, 22:01)
Witajcie

Jako członek forum Gothic Site odpowiedzialny za współpracę z grupami modderskimi, chciałbym wyrazić niezwykłe zadowolenie z udanej współpracy, jaka nawiązała się miedzy naszymi serwisami. Chciałem też podziękować wszystkim modderom i grupom twórczym za publikację i informowanie użytkowników społeczności GS o postępach prac nad Waszymi modyfikacjami.

W związku z powyższym chciałbym Wam zaproponować przedłużenie zasięgu forum themodders.org o forum Gothic Site, przez stworzenie nowego subforum w kategorii Modding ? Grupy modderskie  . Chciałbym, by było to miejsce specjalnie dla was, prwadzenia wszelakich naborów i organizowaniu grup. Dodatkowo w dziale tym możecie prowadzić wszelkie dyskusje offtopowe na tematy związane z modami.

Chciałbym też was zachęcić o wzbogacenie naszego działu Developing, o cenne informacje, tutoriale i materiały przydatne przy tworzeniu modów. Być może dzięki tym działanom znajdziecie na Gothic Site osoby zdolne i chętne do działania.

Pozdrawiam

Krolik

Krolik

Użytkownicy
posty373
Propsy167
  • Użytkownicy
Ta, a newsa o dniu screena jak nie bylo, tak nie ma...  :lol2:  

Wg mnie, powinniśmy zrobic głosowanie.

Retsked

Retsked

Użytkownicy
Jam jest 444
posty1533
Propsy61
  • Użytkownicy
  • Jam jest 444
Ja osobiście byłbym na nie. Nie mam tu zbyt wiele do gadania, ale jeśli o mnie chodzi - stanowcze NIE! Słyszałem o sytuacji z Dniem Screena (newsem) - dzięki! Poza tym kiedy będzie można normalnie wejść na forum? Nigdy mi się to nie udaje. Poza tym byłem tam wyzywany przez moderatorów i użytkowników? Ktoś mi pomógł? DUPA! Dostałem warna! Nie będę się tu rozpisywał, bo obrażę wszystkich, ale taka jest prawda.

Jeżeli admini uznają, że współpraca jest potrzebna, to usuńcie tego posta. Wtrąciłem swoje trzy grosze, własne zdanie.

DzikiBen

DzikiBen

Użytkownicy
Niewielki Mistrz Gothica
posty638
Propsy602
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
  • Niewielki Mistrz Gothica
Nie raz mieliśmy dosyć niesmaczne sytuacje związane z wzajemną współpracą. Jeżeli miałbym głosować stanowczo byłbym na nie. Tyle ode mnie.

AddoN

AddoN

Użytkownicy
posty6
  • Użytkownicy
Jeżeli chodzi o dzien screena nie dosstałem na ten temat żadnych informacji, a jak chyba widać, głównie w moich rękach jest na Gothic Site dbanie o newsy. Kiedy się zaś o sprawie przekonałem było już po obiedzie, a zwykłem też nie publikować niczego bez zgody organizatorów – to raczej wskazówka dla was.

Kiedyś też działała u was osoba odpowiedzialna właśnie za coś na wzór public relations, teraz nie mam z wami praktycznie żadnego kontaktu.

Retsked

Retsked

Użytkownicy
Jam jest 444
posty1533
Propsy61
  • Użytkownicy
  • Jam jest 444
A co powiesz o obrażaniu młodych userów, przez tych starszych (tylko długością pobytu).

Keretsel

Keretsel

Użytkownicy
posty312
Propsy10
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
Hmm...
Ja waham się pomiędzy tak a nie mam zdania. Nie mam żadnych nieprzyjemnych wspomnień  z waszego forum... może dlatego, że nie logowałem się tam jeszcze.jedynie dodawałem screenshoty z WoE. Cóż GS jest dosyć dużym serwisem i współpraca mogła by wyjść obu nam na dobre. Jednak  opowieści kolegów mnie wahają... i jeszcze brak tego newsa...

Żadna Głupia Spółgłoska

Żadna Głupia Spółgłoska

Użytkownicy
Mniejszość Żydowska na HMS Stuleja
posty2557
Propsy3534
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Mniejszość Żydowska na HMS Stuleja
Sporo osób z naszego forum dostało bany za samo wspominanie o tym forum lub przyznawanie się do pisania na nim. Wielu zostało jednocześnie wyklętych. Co to byłaby za współpraca, skoro użytkownikom GS się po prostu wpaja taką nienawiść do nas?

Często odkrywa się, jak naprawdę piękną jest rzeczywiście piękna kobieta dopiero po długim z nią obcowaniu. Reguła ta stosuje się również do Niagary, majestatycznych gór i meczetów, szczególnie do meczetów.
Mark Twain

DzikiBen

DzikiBen

Użytkownicy
Niewielki Mistrz Gothica
posty638
Propsy602
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
skoro użytkownikom GS się po prostu wpaja taką nienawiść do nas?

Kyro, z tego co zauważyłem ostatnimi czasy u nas jest bardzo podobnie :lol2:

Retsked

Retsked

Użytkownicy
Jam jest 444
posty1533
Propsy61
  • Użytkownicy
  • Jam jest 444
Wiesz... Gdyby GeeS nie wyzywał, to i u nas by było cicho. Ja mam własne powody, żeby nie lubic GeeSu.

Żadna Głupia Spółgłoska

Żadna Głupia Spółgłoska

Użytkownicy
Mniejszość Żydowska na HMS Stuleja
posty2557
Propsy3534
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Mniejszość Żydowska na HMS Stuleja
Tylko jak do nas ktoś przyjdzie z GSu, to go nie banujemy. Jak ktoś mówi o GSie, też nie. W drugą stronę tak nie ma.

Często odkrywa się, jak naprawdę piękną jest rzeczywiście piękna kobieta dopiero po długim z nią obcowaniu. Reguła ta stosuje się również do Niagary, majestatycznych gór i meczetów, szczególnie do meczetów.
Mark Twain

DzikiBen

DzikiBen

Użytkownicy
Niewielki Mistrz Gothica
posty638
Propsy602
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
W moim przypadku było miło do momentu kiedy wspomniałem o TM^^

Kazzmir
  • Gość
bardzo ciekawy temat gotowy do zamkniecia. naprawde fascynujacy. chlopaki doprowadzcie sie do stanu uzywalnosci i przemylscie co pierdzielicie. giees ani zly nie jest ani dobry tak samo jak my. ani sie nie nienawidzimy ani lubimy wiec wspolpraca taka czy inna to nic zlego. gieesowcy maja poprostu mentalne klopoty z tradzikiem i mutacja glosu. przejdzie im.  :lol2:

Kamo

Kamo

Użytkownicy
posty78
  • Użytkownicy
bardzo ciekawy temat gotowy do zamkniecia. naprawde fascynujacy. chlopaki doprowadzcie sie do stanu uzywalnosci i przemylscie co pierdzielicie. giees ani zly nie jest ani dobry tak samo jak my. ani sie nie nienawidzimy ani lubimy wiec wspolpraca taka czy inna to nic zlego. gieesowcy maja poprostu mentalne klopoty z tradzikiem i mutacja glosu. przejdzie im.

... i do tego problemy z pedalstwem - to chyba jednak nie przechodzi... chyba, że user odchodzi. :lol2:

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską

Thoro
The Modders

Wspolpraca z Gothic Site
#14 2008-07-09, 23:37(Ostatnia zmiana: 2008-07-09, 23:40)
wyrazić niezwykłe zadowolenie z udanej współpracy

Addon, o jakiej współpracy Ty mówisz? Z tego co się orientuje napisaliście jedynie o ukończonych modyfikacjach a o tym zwykle pisze każda strona i żadna oficjalna współpraca nie jest do tego powszechna. Choćby na przełomie ostatnich tygodni działo się bardzo wiele o czym nie raczyliście napomnieć.

Być może dzięki tym działanom znajdziecie na Gothic Site osoby zdolne i chętne do działania.

Sądzę że osoby zdolne i chętne do działania są na tyle inteligentne że wpisanie adresu themodders.org nie stanowi dla nich problemu. Wiele razy było mówione że ostoją polskiego moddingu gothica jest właśnie to forum i nie ma potrzeby aby się rozdrabniać. Nie widzę również potrzeby w "poszerzaniu horyzontów" o wasze wątpliwie zajebiste forum, gdyż jak powszechnie wiadomo nie jesteśmy u was mile widziani, hermetyczna społecznościo tak więc... spierdalajcie.

Próbujecie nieudolnie wzbogacić Wasz portal poprzez sprytne oskubanie The Modders z istotnych treści. Ubrałeś to w ładne słowa i ideologiczne przesłanie, Addon ale zapomniałeś o prostych konkretach. Widzę w tym spore korzyści, ale dla Waszej strony bo samo theModders zyskało by mało.

AddoN

AddoN

Użytkownicy
posty6
  • Użytkownicy
Cytat: Thoro link=topic=2596.msg22276#msg22276 date=Jul 9 2008, 23:37\'
Addon, o jakiej współpracy Ty mówisz? Z tego co się orientuje napisaliście jedynie o ukończonych modyfikacjach a o tym zwykle pisze każda strona i żadna oficjalna współpraca nie jest do tego powszechna. Choćby na przełomie ostatnich tygodni działo się bardzo wiele o czym nie raczyliście napomnieć.
Sądzę że osoby zdolne i chętne do działania są na tyle inteligentne że wpisanie adresu themodders.org nie stanowi dla nich problemu. Wiele razy było mówione że ostoją polskiego moddingu gothica jest właśnie to forum i nie ma potrzeby aby się rozdrabniać. Nie widzę również potrzeby w "poszerzaniu horyzontów" o wasze wątpliwie zajebiste forum, gdyż jak powszechnie wiadomo nie jesteśmy u was mile widziani, hermetyczna społecznościo tak więc... spierdalajcie.

Też tak nie jest do końca.
Wiele zespołów wydaje komunikaty, że jakaś modyfikacja jest gotowa w iluś tam procentach. Gdzie indziej jest mowa, że dubbing nie może być skończony przez czyjąś tam chorobę. Inni wydają zapowiedzi modów z konkretną datą, po czym mody te nie widzą światła dziennego – śmiem jednak twierdzić, że bardziej ciekawe są informacje dotyczące konkretów – plików z downloadu, wątku na dyskusję i ew. kontynuację. Współpraca wygląda tak, że GS publikuje u siebie wszelkie modyfikacje, które zostaną do mnie zgłoszone. Dzięki temu „jednemu z wielu” (a raczej jednemu z dwóch) portali docieracie do znacznej części graczy. To właśnie rozumiem pod pojęciem współpraca.

Cytat: Thoro link=topic=2596.msg22276#msg22276 date=Jul 9 2008, 23:37\'
Próbujecie nieudolnie wzbogacić Wasz portal poprzez sprytne oskubanie The Modders z istotnych treści. Ubrałeś to w ładne słowa i ideologiczne przesłanie, Addon ale zapomniałeś o prostych konkretach. Widzę w tym spore korzyści, ale dla Waszej strony bo samo theModders zyskało by mało.

Gothic Site jest portalem wypoziomowanym w przeglądarkach i znacznie większa liczba osób trafia przez nie właśnie na niego. Themodders.org to propozycja dla aktywnych modderów, o czym lwia część zwykłych graczy nie ma pojęcia. Wątpię, czy zasięg Waszej twórczości byłby szerszy bez publikacji na GS.

Co do skubania TM – jesteś w błędzie. Rozumiem, że niektórzy żywią awersję do GS, ale wyciąganie tak pochopnych wniosków jest dość nieodpowiedzialne.

Zysk

Zysk

Użytkownicy
posty606
Propsy451
  • Użytkownicy

Zysk

Wspolpraca z Gothic Site
#16 2008-07-10, 00:28(Ostatnia zmiana: 2008-07-10, 00:29)
czy ja coś źle rozumiem, czy "współpraca" ma polegać na tym, że będziemy pisać na waszym forum i jeszcze skopiujemy tutoriale, a wy będziecie nam wdzięczni i może napiszecie o jakimś modzie na waszej stronie.

Nie spodziewałem się czegoś takiego po tobie, DodatKu :lol2:

AddoN

AddoN

Użytkownicy
posty6
  • Użytkownicy
Nie badz podly... Przynajmnie Ty :lol2:

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
Wiele zespołów wydaje komunikaty, że jakaś modyfikacja jest gotowa w iluś tam procentach. Gdzie indziej jest mowa, że dubbing nie może być skończony przez czyjąś tam chorobę. Inni wydają zapowiedzi modów z konkretną datą, po czym mody te nie widzą światła dziennego – śmiem jednak twierdzić, że bardziej ciekawe są informacje dotyczące konkretów – plików z downloadu, wątku na dyskusję i ew. kontynuację.

To prawda jednak uważam że warto od czasu to czasu napomnieć o jakiejś ambitniejszej modyfikacji, przedstawić screeny, opisać ją. Czytelników Wam to nie odbierze a twórcy moda będą zadowoleni i z pewnością zmotywuje ich to do dalszej pracy.

Współpraca wygląda tak, że GS publikuje u siebie wszelkie modyfikacje, które zostaną do mnie zgłoszone. Dzięki temu „jednemu z wielu” (a raczej jednemu z dwóch) portali docieracie do znacznej części graczy. To właśnie rozumiem pod pojęciem współpraca.

Na przykładzie Tawerny. Pojawiają się u nich regularnie newsy, artykuły i wywiady dotyczące społeczności tego forum. Nikt z nich nie wpadał tu na forum z pięknie napisanym postem z proźbą o "współpracę". Jeśli chodzi o sprawy takie jak napisanie newsa to w tym przypadku żadna współpraca nie jest potrzebna, bowiem wszystko co potrzebujecie jest tu na forum podane praktycznie na tacy.

Gothic Site jest portalem wypoziomowanym w przeglądarkach i znacznie większa liczba osób trafia przez nie właśnie na niego. Themodders.org to propozycja dla aktywnych modderów, o czym lwia część zwykłych graczy nie ma pojęcia. Wątpię, czy zasięg Waszej twórczości byłby szerszy bez publikacji na GS.

Jak dla mnie ta odpowiedź jest nieco wymijająca. Nie jesteśmy portalem zakopanym pod stertą innych stron i nie znajdziesz nas na 101 stronie w google. Jeśli ktoś jest zainteresowany moddingiem gier Gothic to bez problemu trafi na nasze forum taką czy inną drogą. Jako przykład podam fakt że początkujący modderzy z innych stron są często odsyłani właśnie tutaj.

Rozumiem, że niektórzy żywią awersję do GS

To samo mogę powiedzieć o Was. Akurat mnie spory z przeszłości przy których nie byłem obecny nie obchodzą i mój stosunek do was jest neutralny.

AddoN

AddoN

Użytkownicy
posty6
  • Użytkownicy
Ja od was niczego nie wymagam. Doskonale pamiętam jednak podobne reakcje gdy proponowałem wam „zwyczajną” publikację w downloadzie. Z czasem wszystko rozkręciło się samo, być może i w tym przypadku będzie tak samo.

Zachęcam do pisania. Z mojej strony to tyle na ten temat.
Pozdrawiam

Thoro

Thoro

The Modders
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
Ja od was niczego nie wymagam.

Wymagasz udostępnienia tutoriali na Waszym forum co jest absurdalnym pomysłem. W zasadzie prozbę tą powinieneś kierować do autorów poszczególnych publikacji gdyż nie jest to własność kazzmira.

Doskonale pamiętam jednak podobne reakcje gdy proponowałem wam „zwyczajną” publikację w downloadzie.

Skoro rozchodzi się o typowe publikacje typu plik w downloadzie czy news to nie wiem w czym rzecz. Udostępnianie i rozpowszechnianie plików reguluje licencja a wolność słowa pozwala Ci na pisanie o czym chcesz, zwłaszcza jeśli chodzi o modyfikacje. Przylatywanie tu z proźbą "przepraszam, czy mogę napisać" wydaje  się śmieszne i głupie.

Tomek

Tomek

Użytkownicy
Kapitan Rob
posty2181
Propsy2189
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Kapitan Rob
Ja osobiście byłbym na nie. Nie mam tu zbyt wiele do gadania, ale jeśli o mnie chodzi - stanowcze NIE! Słyszałem o sytuacji z Dniem Screena (newsem) - dzięki! Poza tym kiedy będzie można normalnie wejść na forum? Nigdy mi się to nie udaje. Poza tym byłem tam wyzywany przez moderatorów i użytkowników? Ktoś mi pomógł? DUPA! Dostałem warna! Nie będę się tu rozpisywał, bo obrażę wszystkich, ale taka jest prawda.

Jeżeli admini uznają, że współpraca jest potrzebna, to usuńcie tego posta. Wtrąciłem swoje trzy grosze, własne zdanie.
Dekster, nie musisz tak wrzeszczeć, to nie Advo, zrozumie, gdy będziesz mówił normalnie :P

Jeżeli chodzi o dzien screena nie dosstałem na ten temat żadnych informacji, a jak chyba widać, głównie w moich rękach jest na Gothic Site dbanie o newsy. Kiedy się zaś o sprawie przekonałem było już po obiedzie, a zwykłem też nie publikować niczego bez zgody organizatorów – to raczej wskazówka dla was.
Hmmm... mógłbyś dodać jeszcze info o dniu screena. Z pewnością członkowie grup modderskich podesłaliby Ci pliki, które ujawniły się piątego lipcaka.

Kiedyś też działała u was osoba odpowiedzialna właśnie za coś na wzór public relations, teraz nie mam z wami praktycznie żadnego kontaktu.
Słyszałem, że ktoś próbował się z Wami skontaktować, ale nie mógł - nie było Was?

A co powiesz o obrażaniu młodych userów, przez tych starszych (tylko długością pobytu).
Ekhem... do tego się nie ustosónkowywuj, pamiętasz, jak jeździłeś po pingwinku? ;p  Co z tego, że takie pierdoły wpisywał? To też newbie :D

Sporo osób z naszego forum dostało bany za samo wspominanie o tym forum lub przyznawanie się do pisania na nim. Wielu zostało jednocześnie wyklętych. Co to byłaby za współpraca, skoro użytkownikom GS się po prostu wpaja taką nienawiść do nas?
Odwzajemnić się tak jak Kereth wobec Isentora :D  (z góry informuję, że to miał być żart :P )

wyrazić niezwykłe zadowolenie z udanej współpracy
Eeee? Było coś takiego poza nadesłaniem kilku pw na forum gotik sajta?

Retsked

Retsked

Użytkownicy
Jam jest 444
posty1533
Propsy61
  • Użytkownicy
  • Jam jest 444
Ekhem... do tego się nie ustosónkowywuj, pamiętasz, jak jeździłeś po pingwinku? tongue1.gif Co z tego, że takie pierdoły wpisywał? To też newbie new_biggrin.gif
No, ale on wypisywał - jak powiedziałeś - pierdoły, a  ja się pytałem o patche i zostałem zbesztany za mojego kompa. Mówili, że ni chuja nawet nie odpale Ge3 na tym kompie, po czym można było poznać, że gówno się znają na Gothicu i na komputerach.

Poza tym ja nie wrzeszczę - po prostu wyrażam własne zdanie.

Mnie też nie było wtedy, kiedy toczyły się wojny między tymi forami, ale ja mam WŁASNE powody, aby ich nie lubić.

melkor
  • Gość
Cytat: Thoro link=topic=2596.msg22295#msg22295 date=Jul 10 2008, 00:50\'
...gdyż nie jest to własność kazzmira...Przylatywanie tu z proźbą "przepraszam, czy mogę napisać" wydaje  się śmieszne i głupie.

sluszna uwaga, to nie moje tutoriale wiec pytania do ich tworcow.
co do mnie to juz kiedys proponowales wspolprace, a ja odpisywalem ci, rob swoje, pisz wiadomosci i samo sie wszystko potoczy, nie ma sensu o tym dyskutowac, proponowac, niech samo sie dzieje. po co to formalizowac skoro i tak sie nie bedziemy banerami wymieniac itp. na poziomie userow/grup wspolpraca jakas tam istnieje wiec o co chodzi....

shergar

shergar

The Modders
Darth Revan
posty872
Propsy1303
Profesjabrak
  • The Modders
  • Darth Revan
Addon słonko skoro tak bardzo chcecie współpracować to poprosimy o boczne menu na głównej stronie geesu z infem o CZ [menu takie jak na stronce czaszaplaty.pl] :)

CZ to będzie przełom jeżeli chodzi o stareńkiego Gothica, o którym już prawie wszyscy zapomnieli. Mod będzie naprawdę profesjonalny i ciekawy, do tego zaoferuje graczom znacznie więcej niż większość istniejących modyfikacji do Gothica. Gees nie powinien na tym stracić a CZ na tym na pewno zyska - im większa dostępność, tym większa promocja moda i tym większe community fanów.

W zamian pewnie można by dać wam fory czasowe w publikacjach nowych trailerów, screenów a może nawet i publikacji modyfikacji [ale o tym to ork decyduje]

Inna "współpraca" nie ma sensu bo jak kazz napisał taka współpraca już istnieje od jakiegoś czasu. Co najwyżej można trochę rozruszać subforum o moddingu u was, dać więcej publikacji, etc.

Co ty na to? :D

Każda podróż zaczyna się od pierwszego kroku... Ale to nie cel podróży kształtuje ludzką duszę, tylko droga, która do niego zmierza...

AddoN

AddoN

Użytkownicy
posty6
  • Użytkownicy
Melkor [kazzmir] – widocznie słowo współpraca działa na Was drażniąco. Jak pisałem – nie oczekuje od Was niczego, wszystko co byście wstawili / napisali to Wasza dobra wola. Chciałem was tylko poinformować, że niezobowiązująco możecie pisać, publikować, korzystać z zasobów ludzkich jakimi operuje GS. Nie ma w tym krztyny złej woli z mojej strony, a że niektórzy mają jakieś stare zatargi – zawsze można się zarejestrować jeszcze raz.

Shergar to teoretycznie byłoby możliwe, odezwij się do mnie na gg, to ustalilibyśmy jakieś konkrety.

serail

serail

Użytkownicy
Wyczesana opowieść, wodzu
posty158
Propsy89
  • Użytkownicy
  • Wyczesana opowieść, wodzu
GS publikuje u siebie wszelkie modyfikacje, które zostaną do mnie zgłoszone
Dobry serwis można rozpoznać po tym, że sam potrafi sobie newsy wyszukać, bez niczyjej pomocy.
Themodders.org to propozycja dla aktywnych modderów, o czym lwia część zwykłych graczy nie ma pojęcia.
Więc wy zamiast kopiować ich tutoriale na swoim forum powinniście pomyśleć jak to zrobić, aby to forum było znane i rozpoznawalne.
Na przykładzie Tawerny. Pojawiają się u nich regularnie newsy, artykuły i wywiady dotyczące społeczności tego forum. Nikt z nich nie wpadał tu na forum z pięknie napisanym postem z proźbą o "współpracę".
Bo my potrafimy sami wyszukać sobie materiały, ewentualnie prosimy szefostwo danej grupy o info, ale nie robimy tego na forum, tylko pytając się na komunikatorze, itp. Bez zbędnej pompy.

Moje portfolio

Zysk

Zysk

Użytkownicy
posty606
Propsy451
  • Użytkownicy
Cytat: AddoN link=topic=2596.msg22399#msg22399 date=Jul 10 2008, 20:23\'
widocznie słowo współpraca działa na Was drażniąco.
Nie, ale tutaj po prostu nie jest na miejscu. Twoja oferta była jednostronna i coś takiego nazywa się darem/prezentem/jałmużną/pomocą, a nie współpracą.

Chciałem was tylko poinformować, że niezobowiązująco możecie pisać, publikować,
To chyba jasne, każdy może się tam zarejestrować (chyba, że... patrz dalsza część).
korzystać z zasobów ludzkich jakimi operuje GS.
Mam wrażenie, że wszyscy co tam są i byliby zainteresowani modami już znają nasze forum. Zostali tylko twórcy wspaniałej, acz zupełnie bezużytecznej grafiki ala sygnatury. :)
zawsze można się zarejestrować jeszcze raz.
Nie można, złamałbym regulamin, a to niedpouszczalne. Będę musiał czekać na uniewinnienie.
Shergar to teoretycznie byłoby możliwe, odezwij się do mnie na gg, to ustalilibyśmy jakieś konkrety.
Wątpię, aby to było możliwe, to znowu jest współpraca w sensie AddoNa, nie wiem, czemu shergar takie rzeczy gada. Wszystkie serwisy powinny uzyskiwać informacje na tych samych warunkach (włączając nawet w pewnej części to forum).

shergar

shergar

The Modders
Darth Revan
posty872
Propsy1303
Profesjabrak
  • The Modders
  • Darth Revan
Zysk nie przesadzaj. Boczne menu na geesie na pewno modowi nie zaszkodzi a raczej pomorze. To akurat dobra forma promocji modyfikacji. Podobnie jak w przypadku Nici Przeznaczenie na wiesiek.phx. Im większa dostępność do infa o modzie tym bardziej mod będzie rozpoznawalny - trzeba nakręcać tę spiralę reklamy :D

A dzięki takiej promocji CZ także tm jakoś skorzysta - chociaż jak już pisaliście, jak ktoś chce modować to wbija tutaj.

Reasumując: dla mnie ta współpraca wygląda tak, że gees wrzuca info u siebie w newsach, jeżeli jest coś ciekawego do pokazania z naszej stajni + boczne menu z CZ.

Druga sprawa to trochę mniej dyskryminacji userów stąd, którzy otwarcie o tym piszą na geesie bo to też świadczy o modach i adminach jeżeli dopuszczają do takich sytuacji. Tym bardziej, ze ta "fala nienawiści" :D  doczekała się większej eskalacji na geesie niż u nas - co jest dość dziwne i dla mnie niezrozumiałe ;p

Addon pogadam z Orkiem jak on to widzi i wtedy zagadam.

Każda podróż zaczyna się od pierwszego kroku... Ale to nie cel podróży kształtuje ludzką duszę, tylko droga, która do niego zmierza...

Thoro

Thoro

The Modders
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
Chciałem was tylko poinformować, że niezobowiązująco możecie pisać, publikować,

To zabrzmiało jak uniewinnienie. Dziękujemy, o wielki Addonie za okazaną nam łaskę  i szczodrość. Powiedz jeszcze swoim świętym krowom z forum aby nie zrobili nam krzywdy  :rolleyes:. Możliwość pisania na GS to niewątpliwie wielki zaszczyt, zaraz się posikam.

serail

serail

Użytkownicy
Wyczesana opowieść, wodzu
posty158
Propsy89
  • Użytkownicy
  • Wyczesana opowieść, wodzu
Zysk nie przesadzaj. Boczne menu na geesie na pewno modowi nie zaszkodzi a raczej pomorze. To akurat dobra forma promocji modyfikacji.
Tylko, że po co nazywać to współpracą, wymiana bannerów/buttonów to po prostu zwykła wymiana nic więcej.
Im większa dostępność do infa o modzie tym bardziej mod będzie rozpoznawalny - trzeba nakręcać tę spiralę reklamy
Czas Zapłaty jest na tyle dobry, że nie musicie nic nakręcać, bo każdy profesjonalny serwis o Gothicu sam będzie dawał na bieżąco stosowne informacje.
Reasumując: dla mnie ta współpraca wygląda tak, że gees wrzuca info u siebie w newsach, jeżeli jest coś ciekawego do pokazania z naszej stajni + boczne menu z CZ.
Zaraz, przecież TG też daje newsy o waszym modzie (aktualnie są trzy w bocznym panelu), a my nie mamy nawiązane żadnej współpracy.
Możliwość pisania na GS to niewątpliwie wielki zaszczyt, zaraz się posikam.
:D

Moje portfolio

shergar

shergar

The Modders
Darth Revan
posty872
Propsy1303
Profesjabrak
  • The Modders
  • Darth Revan

shergar
The Modders

Wspolpraca z Gothic Site
#31 2008-07-11, 15:59(Ostatnia zmiana: 2008-07-11, 16:17)
@serail wiesz o czym piszesz czy tylko piszesz, żeby pisać?

Każde dodatkowe info jest przydatne to akurat jest oczywiste.

Z tego co widzę temat dyskusji jest już raczej wyczerpany więc zamykam topic.

Maybe

Maybe

Użytkownicy
Ноопепт
posty305
Propsy449
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
  • Ноопепт
Aby dać upust swej radości, że z tej współpracy nic nie wyjdzie, zakrzyknę PIERDOLIĆ GIEES!

Dark

Dark

Użytkownicy
posty1052
Propsy2197
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Dark

Wspolpraca z Gothic Site
#33 2008-07-27, 11:40(Ostatnia zmiana: 2008-07-27, 11:40)
Cytat: oCMobMaybe link=topic=2596.msg24897#msg24897 date=Jul 26 2008, 22:33\'
Aby dać upust swej radości, że z tej współpracy nic nie wyjdzie, zakrzyknę PIERDOLIĆ GIEES!

A potem jest dziwo dlaczego nie chcą pisać newsów o modach  :rolleyes:

co do współpracy addonie, odpowiedz na moje pw (na gg od roku mi nie odpowiadasz  :D  )

bROXmor

bROXmor

Użytkownicy
Bo jest gazowana.
posty179
Propsy12
  • Użytkownicy
  • Bo jest gazowana.
Cytat: oCMobMaybe link=topic=2596.msg24897#msg24897 date=Jul 27 2008, 00:33\'
z tej współpracy nic nie wyjdzie
Pozwolisz, że zacytuję tutaj newsa z GeeS#msgote author=oCMobMaybe link=topic=2596.msg24897#msg24897 date=Jul 27 2008, 00:33\']z tej współpracy nic nie wyjdzie[/quote]
Pozwolisz, że zacytuję tutaj newsa z GeeSu...
"Czas Zapłaty to modyfikacja, która już wielokrotnie była szumnie zapowiadana na łamach naszego serwisu. Monumentalne przedsięwzięcie stworzenia dodatku do Gothic, który w swej oryginalności przyczyni się do zainicjowania nowej jakości modów do tej niemal dziesięcioletniej już gry. Z tego też powodu Gothic Site jako najstarszy i największy portal z dziedziny gier Gothic podjął się patronatu medialnego nad projektem grupy The Modders."

PIERDOLIĆ GIEES!
Właściwie, to zdanie jest sprzecznością. Po co "pierdolić GS"? Ponieważ nie chcą z nami współpracować. A dlaczego nie chcą z nami współpracować? Ponieważ "pierdolimy GS"...  :rolleyes:

כל עוד בלבב פנימה

נפש יהודי הומיה,

ולפאתי מזרח קדימה,

עין לציון צופיה,

עוד לא אבדה תקוותנו,

התקווה בת שנות אלפים,

להיות עם חופשי בארצנו,

ארץ ציון וירושלים.

shergar

shergar

The Modders
Darth Revan
posty872
Propsy1303
Profesjabrak
  • The Modders
  • Darth Revan
Mam pytanie: komu się nudziło i otworzył ten temat? Temat zamykam, jak to sie powtórzy to wypierdolę konto tego kogoś w kosmos.

Jak się wam nudzi i chcecie sobie popierdolić o bzdetach to w offtopie jest miejsce.

Co do współpracy jak już może bardziej rozgarnięci "modderzy" zauważyli najlepszy mod ze stajni TM ma spory suport na geesie zarówno w postaci newsów, jak i własnych kategorii na site i forum.

Gdyby co niektórzy zabrali się za robienie modów a nie za pierniczenie głupot to pewnie owoców takiej współpracy byłoby więcej.

Życzę miłego dnia i niedzielnego wypoczynku :D

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry