Ja osobiście byłbym na nie. Nie mam tu zbyt wiele do gadania, ale jeśli o mnie chodzi - stanowcze NIE! Słyszałem o sytuacji z Dniem Screena (newsem) - dzięki! Poza tym kiedy będzie można normalnie wejść na forum? Nigdy mi się to nie udaje. Poza tym byłem tam wyzywany przez moderatorów i użytkowników? Ktoś mi pomógł? DUPA! Dostałem warna! Nie będę się tu rozpisywał, bo obrażę wszystkich, ale taka jest prawda.
Jeżeli admini uznają, że współpraca jest potrzebna, to usuńcie tego posta. Wtrąciłem swoje trzy grosze, własne zdanie.
Dekster, nie musisz tak wrzeszczeć, to nie Advo, zrozumie, gdy będziesz mówił normalnie
Jeżeli chodzi o dzien screena nie dosstałem na ten temat żadnych informacji, a jak chyba widać, głównie w moich rękach jest na Gothic Site dbanie o newsy. Kiedy się zaś o sprawie przekonałem było już po obiedzie, a zwykłem też nie publikować niczego bez zgody organizatorów – to raczej wskazówka dla was.
Hmmm... mógłbyś dodać jeszcze info o dniu screena. Z pewnością członkowie grup modderskich podesłaliby Ci pliki, które ujawniły się piątego lipcaka.
Kiedyś też działała u was osoba odpowiedzialna właśnie za coś na wzór public relations, teraz nie mam z wami praktycznie żadnego kontaktu.
Słyszałem, że ktoś próbował się z Wami skontaktować, ale nie mógł - nie było Was?
A co powiesz o obrażaniu młodych userów, przez tych starszych (tylko długością pobytu).
Ekhem... do tego się nie ustosónkowywuj, pamiętasz, jak jeździłeś po pingwinku? ;p Co z tego, że takie pierdoły wpisywał? To też newbie
Sporo osób z naszego forum dostało bany za samo wspominanie o tym forum lub przyznawanie się do pisania na nim. Wielu zostało jednocześnie wyklętych. Co to byłaby za współpraca, skoro użytkownikom GS się po prostu wpaja taką nienawiść do nas?
Odwzajemnić się tak jak Kereth wobec Isentora

(z góry informuję, że to miał być żart

)
wyrazić niezwykłe zadowolenie z udanej współpracy
Eeee? Było coś takiego poza nadesłaniem kilku pw na forum gotik sajta?