Pytania i problemy techniczne 1042008 3676

O temacie

Autor matekacp

Zaczęty 27.12.2015 roku

Wyświetleń 1042008

Odpowiedzi 3676

marianoitaliano123

marianoitaliano123

Użytkownicy
posty3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam.
Mam problem, gdyż returning nie chce mi się odpalić. Pobrałem go przez spine wszystko przebiegało dobrze. Wyskakuje komunikat, że pobrało się i mogę zajrzeć do biblioteki i gdy go uruchamiam przez kilka minut jest okienko kopiowania plików modyfikacji a potem ono znika i włącza mi się biblioteka w spine. Z góry dziękuje za pomoc i pozdrawiam

Sagit11

Sagit11

Użytkownicy
posty11
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Przeinstalowałem gothica i pobrałem moda przez spine bez textur i dx11 i nadal mam błąd

D: zModel(zCModelTexAniState::BuildTexListFromMesh)
: Too many textures in meshLib.. 5

ktoś coś?

alexi01

alexi01

Użytkownicy
posty7
Profesjabrak
  • Użytkownicy
ja mam inny problem. Otóż gdy gram w returninga wyskakuje mi bład access violation. Dzieje się to dopiero po dluższej chwili gry. Mógłby mi ktoś pomóc

Sagit11

Sagit11

Użytkownicy
posty11
Profesjabrak
  • Użytkownicy
co do błędu D: zModel(zCModelTexAniState::BuildTexListFromMesh)

naprawia go usunięcie Texture_Replacer 1 i 2 w Gothic 2\ Data

stanislaw78

stanislaw78

Użytkownicy
posty1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam.Jak mogę zmienić ilosc pkt nauki przyznawanych co poziom?

Pawlak673

Pawlak673

Użytkownicy
Wyrwę wam języki i wytrę se nimi dupe
posty272
Propsy36
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Wyrwę wam języki i wytrę se nimi dupe
Siema ktoś ma może dostęp do soundtracków z Returna 2.0 ?

Smutek z dymem wylewam z płuc na zewnątrz .. <3

GnomoslaQ

GnomoslaQ

Użytkownicy
posty9
Propsy7
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Siemka, ruscy opublikowali nowe AST.dll do Returninga 2.0 z quicklootem, quicksavem, problem tylko w tym, że jak się to zainstaluje to nie mamy tłumaczenia statystyk, przepisów i many,hp itd. Ktoś ogarnięty powie mi jak mogę to sam przetłumaczyć czy wogóle jestem w stanie przetłumaczyć sam to AST.dll żeby nie mieć rosyjskich nazw?

https://rpgrussia.com/resources/ast-dll-r2-0066-2-fixoutofmemory-quicksaves-quickloot.308/

ABEEe

ABEEe

Użytkownicy
posty2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam, mam pewien problem a mianowicie:
Wykonałem całego questa na dołączenie do gildi zabójców (asmal zabił wamba, zagadałem z nim, dostałem się do gildi), ale nie dostałem od niego questa gaduła.
Mam w zadaniach "Droge zabójcy" i jak rozmawiam z Asmalem to mam tylko kwestie z nauką broni jednoręcznej.
Sprawdzałem Przez GVE i wszystkie te zmienne mam ok.
Da ktoś jakąś solucje co muszę sprawdzić w GVE. (jakie zmienne muszą być do questa Gaduła )
Pozdrawiam

Jakka

Jakka

Użytkownicy
posty4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Piszę tutaj , bo w innym poście nie dostałem odpowiedzi.

Napiszę to bardziej zwięźle:
Będąc w dolinie cieni bezi nie chce podnieść/zebrać fabularnych rzeczy: klucz (+pierścień) z mrocznego lorda Dakata do otwarcia skrzynek (z okiem gniewu, księga z rytuałem), kolejny drop z bossa przy piedestale z książką. Broń "śmierćrąbanie" z sarkofagu (niedaleko tej piramidy z teleportem). W każdym przypadku bezi machą przecząco głową, nic nie mówi przy tym.

P.S. Normalny drop z tych bossów, misktury, kasa normalnie bierze ale rzeczy do questa z tym czarnym smokiem już nie. I to samo analogicznie się dzieje w mieście umarłych.

W4ldi

W4ldi

Użytkownicy
posty85
Propsy27
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Co zrobić żeby zapisywalo mi zmianę jakości tekstur? Mam je ustawione cały czas na max niezależnie czy je zmieniam zapisuję i wyłączam i włączam grę.

Nemorek

Nemorek

Użytkownicy
posty1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Siemka mam problem z animacja podnoszenia,która nawet jak jest wyłączona to nadal bohater podnosi zamiast szybko zabierać ... próbowałem x2 zmieniać wył-wł ale to nic nie daje

Rockplat

Rockplat

Użytkownicy
posty108
Propsy5
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Siemka mam problem z animacja podnoszenia,która nawet jak jest wyłączona to nadal bohater podnosi zamiast szybko zabierać ... próbowałem x2 zmieniać wył-wł ale to nic nie daje
Jak nie działa w grze to spróbuj w systempack.ini. Musisz zmienić No_Take_Anim na 0 oraz RMB_No_Take_Anim na 0

BUMCYKAFYSZ

BUMCYKAFYSZ

Użytkownicy
posty235
Propsy19
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@W4ldi  zapisz sobie save gdzieś osobno na pulpicie, z reinstaluj sobie returna i będziesz miał ustawione w opcjach graficznych wszystko na niskie więc jak ci się psuje to po prostu ich nie zmieniaj

Quantum

Quantum

Użytkownicy
posty17
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam problem z Pustynią Adanosa. W sumie już wcześniej miałem, że jak zginąłem i wczytywałem save'a to wywalało mi, więc po każdej śmierci musiałem grę od nowa włączać to się wkurzyłem i polazłem sobie gdzieś indziej. Teraz jestem w 4 rozdziale i jak teleportuję się runą lub portalem do Pustyni Adanosa to coś takeigo mi wyskakuje:

Czy da się jakoś usunąć ten błąd??

Zondala

Zondala

Użytkownicy
posty295
Propsy58
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Usuń texturepacka.

Quantum

Quantum

Użytkownicy
posty17
Profesjabrak
  • Użytkownicy
W sensie mam od nowa przeinstalować czy da się jakoś inaczej?

Hamerajt

Hamerajt

Użytkownicy
posty92
Propsy5
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Spotkał się ktoś z podobnym problem, że nie można wejść do tej jaskini śniącego?
Byłem tam, wróciłem po koronę demonów i już tam wejść nie mogę. Wyskakuje błąd:

C: zCPar_DataStack :: Push()

:stack owerflow!!!

Post połączony: 2019-05-04, 18:05
Mam problem z Pustynią Adanosa. W sumie już wcześniej miałem, że jak zginąłem i wczytywałem save'a to wywalało mi, więc po każdej śmierci musiałem grę od nowa włączać to się wkurzyłem i polazłem sobie gdzieś indziej. Teraz jestem w 4 rozdziale i jak teleportuję się runą lub portalem do Pustyni Adanosa to coś takeigo mi wyskakuje:

Czy da się jakoś usunąć ten błąd??

Wystarczy że w folderze gdzie masz gothica wejdziesz w folder "Data" i przerzucisz 2 pliki o nazwie "Textures_Replacer 1 i Textures_Replacer 2" do innego folderu np. na pulpicie i jak przejdziesz pustynią Adanosa to przerzuć je spowrotem do tego folderu "Data"

Hasoo69

Hasoo69

Użytkownicy
posty4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Siema,
mam problem z naukom Duali mam list z tym ale bezi mowi nie jest gotow ale mam zrecz. 450 i 2h na 100%

Kotlet246

Kotlet246

Użytkownicy
posty31
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Problem rozwiażany

Vixior

Vixior

Użytkownicy
posty46
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Hejka, pytanko mam co do zapisywania gry na poziomie legendarnym, po lekkim odejściu od Wieży Xardasa gry zapisać nie można, doszedłem do miasta i wciąż nie miałem opcji zapisania gry, wie ktoś może, jak to działa?

0 użytkowników
Do góry