Pytania i problemy techniczne 1072097 3676

O temacie

Autor matekacp

Zaczęty 27.12.2015 roku

Wyświetleń 1072097

Odpowiedzi 3676

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
Musi za to odpowiadać plik .vdf z folderu Data.
Tak jakbyś nie mógł zrobić reinstalu Gothica. :P

You cheated not only the game, but yourself.
You didn't grow.
You didn't improve.
You took a shortcut and gained nothing.
You experienced a hollow victory.
Nothing was risked and nothing was gained.
It's sad that you don't know the difference.

Godlo

Godlo

Użytkownicy
posty92
Propsy10
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Sorka nie ten dział :(

BUMCYKAFYSZ

BUMCYKAFYSZ

Użytkownicy
posty235
Propsy19
Profesjabrak
  • Użytkownicy
po prostu odinstaluj returninga usuń cały folder z grą i zainstaluj returna ponownie
jak to nie pomoże to zainstaluj retarna na innym dysku lub w innym folderze

Gracekkam

Gracekkam

Użytkownicy
posty96
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Cześć wszystkim, problem znany i popularny ale jak rozjaśnić ekran? Mam dx11 zainstalowanego i czasami jest to denerwujące bo na prawdę nic nie widać.

Keldorn

Keldorn

Użytkownicy
posty439
Propsy77
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Cześć wszystkim, problem znany i popularny ale jak rozjaśnić ekran? Mam dx11 zainstalowanego i czasami jest to denerwujące bo na prawdę nic nie widać.

Pod F11 masz okno z opcjami do DX11, tam znajdują się suwaki od gammy i kontrastu.

Nek123

Nek123

Użytkownicy
posty4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Czy mógłby mi ktoś napisać, dlaczego za każdym razem jak pobieram Returninga z the modders lub bractwa spolszczenia instaluje mi się wersja 66.1 zamiast 66.2 przez co nie działa mi spolszczenie. Pobierałem już z kilku linków (mega, drive.google) i ciągle to samo. Ktoś mógłby wysłać linka do 66.2? Albo jakoś inaczej pomóc? :)

JaskierGMP

JaskierGMP

Użytkownicy
posty20
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
Witam, czy jest możliwość odpalenia konsoli w obecnej wersji R 2.0 (66.2)? Jakimś cudem Riordian umarł i nie mogę ruszyć dalej fabuły.

Keldorn

Keldorn

Użytkownicy
posty439
Propsy77
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Witam, czy jest możliwość odpalenia konsoli w obecnej wersji R 2.0 (66.2)? Jakimś cudem Riordian umarł i nie mogę ruszyć dalej fabuły.

Masz coś takiego jak zwój wskrzeszenia, możesz nim ożywić martwego NPC
Konsole aktywujesz przez wciśnięcie klawisza "PAUSE" marvin "ESC" a wyłączasz "PAUSE" 42 "ESC" po włączeniu konsoli postać usiądzie i nie będziesz mógł się nią poruszać.

Siódmy Magnat

Siódmy Magnat

Użytkownicy
posty5
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Siemka, mam taki problem z modem że czasami znikają niektóre npc albo główny bohater, w sensie robi się niewidzialny, ale może dalej atakować, tak samo mogę dalej sterować postacią, tyle że jej nie widzę. Czy to wina ramu? Mam 8GB.

swirus325

swirus325

Użytkownicy
posty2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam mam pewien problem z modem Returning 2.0 mianowicie mam zadanie w świątyni Adanosa ze pradawnym Kamiennym Strażnikiem i używając młotu Adanosa fpsy spadają mi do 1 przez co strasznie mi laguje grę i nie da się go zabić czy ktoś pomoże mi rozwiązać ten problem ?

Z góry dziękuję za Pomoc.

Lukiator93

Lukiator93

Użytkownicy
posty1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam, mam taki problem zainstalowałem Returninga przez program spine i problem polega na tym, ze w ogole nie wskoczyl mi zaden komunikat odnosnie poziomu trudnosci. Od razu po wlaczeniu nowej gry mam latwy i pojawia sie pytania jak to zmienic?

Nek123

Nek123

Użytkownicy
posty4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Siemka, mam taki problem z modem że czasami znikają niektóre npc albo główny bohater, w sensie robi się niewidzialny, ale może dalej atakować, tak samo mogę dalej sterować postacią, tyle że jej nie widzę. Czy to wina ramu? Mam 8GB.

Zapewne grasz na DX 11. Zapisanie i wczytanie powinno pomóc.

Namiot

Namiot

Użytkownicy
posty399
Propsy48
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Mam problem z opisem przedmiotów. Nie widzę ile miecz zadaje obrażeń, ile wymaga siły itp. Właściwie żaden przedmiot nie ma opisu po za nazwą.

Pod B nie mogę zjechać na dół okna, gdzie są osiągnięcia.

alek525

alek525

Użytkownicy
posty67
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
moglby ktos podrzucic linka do czegos co wspomogloby moje fpsy w returningu 2.0? nie wiem wywalilo czesc tekstur czy cokolwiek innego ;P

marcinos200023

marcinos200023

Użytkownicy
posty4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam, mam pewnien problem, otóż w świątyni śniącego w 7 rozdziale gdy chciałem wczytać grę ta scrashowała się i wyświetliła błąd 'Application Error - Stack Overflow'. Najgorsze jest to że dzieje się tak na wszystkich slotach na których zrobiłem save i teraz jestem w kropce bo nie mam już żadnego powrotu do mojego save'a. Nie wie ktoś jak rozwiązać ten problem?

bombelek5

bombelek5

Użytkownicy
posty1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam mam taki dziwny problem otóż przy wchodzeniu po raz pierwszy do górniczej doliny wyskoczył mi znany wszystkim komunikat "Acces Violation", zdziwiło mnie to ponieważ nigdy wcześniej nie się nie pokazał, myślę sobie no nic, odpalam znowu giere wszystko ok ale po wczytaniu zauważyłem że nie działa mi akrobatyka, tak jak bym jej wgl nie miał, w charakterystykach postaci pokazuje mi normalnie "Acrobatics - trained", reinstalowałem już returninga a nawet samego gothica, nic to nie dało, dodam jeszcze że gram na Alternatywnym balansie. Ktoś ma jakieś pomysły jakby to naprawić?

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
  • Marian "Menda" Pazdzioch
Nauczyć się czytać posty innych
Nauczyć się  szukać  na forum odpowiedzi zamiast pisać posty  o tym samym
W skrócie sam byś to rozkminił gdybyś posiadł te wiedze

Znaj moje dobre serce klawiatura to dość ciekawa rzecz jest na niej taki przycisk co to po jego klikniecie wyskakuje literka "T" spróbuj posiąść umiejętność  wciskania klawiszy na klawiaturze i go nacisnąć, kto wie co się stanie?

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Przyjaciół miej blisko, ale wrogów jeszcze bliżej.
Nic nie jest prawdziwe, wszystko jest dozwolone.
I was dreaming, about gold.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.
Prawda objawiona: Umiesz liczyć ? licz na siebie, twoje szczęście innych jebie.

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
@marcinos200023 Niestety jedyne rozwiązanie dałoby cofnięcie się w czasie. Otóż ten błąd wywołują liczne zwłoki pozostałe w zenie świątyni przez to, że ich nie przeszukałeś.

You cheated not only the game, but yourself.
You didn't grow.
You didn't improve.
You took a shortcut and gained nothing.
You experienced a hollow victory.
Nothing was risked and nothing was gained.
It's sad that you don't know the difference.

keny111

keny111

Użytkownicy
posty22
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam mam problem z zapisem gry.
Podczas wczytywania pasek dochodzi do końca i się po prostu zacina ,nie mogę zminimalizować ani nic ,pozostaje reset  laptopa. Robie zawsze 2 zapisy ,ale drugi tak jakby wyparował ,po prostu go nie ma i został tylko ten pierwszy przy którym występuje ten problem. Wcześniejsze savy wczytuje normalnie ,problem występuje tylko przy tym jednym.
Mial ktos tak lub wie co moge zrobic?
Posiadam windowsa 10.

alek525

alek525

Użytkownicy
posty67
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam
po wkraniu d3dx11 mialem po 25-30 fps w miescie i 40-55 fpsow poza nim , cos pogrzebalem nie wiem juz sam bo siedzialem z 3 godziny przy tym i mam teraz w miescie 55-80 a poza nim 110-125 , problem w tym ze gdy jestem w miescie to wszystko pieknie a jak wychodze to odrazu z racji tego ze karta pracuje by dac wiecej fpsow zaczynaja sie poziome paski na ekranie.... niby da sie z tym grac ale denerwuje jednak to , czy da sie jakos ustawic prog fpsow w returningu by bylo ich np 60? odrazu powiem ze grzebalem w gothic.ini i wpisalem wartosc 60 ale jakos nie widzi chyba tego

0 użytkowników
Do góry