Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8258753 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8258753

Odpowiedzi 37317

derstorix

derstorix

Użytkownicy
posty68
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam
Jak zacząć zadanie jednooka elza u piratów? wcześniej trzeba było podpłynąć pod statek ale ten statek w AB stoi na widoku przy plaży i nie mam z  nikim dialogu wątek kruka skończony

troll1231

troll1231

Użytkownicy
posty66
Propsy3
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
Szybkie pytanko, robię misje Ducha Wody, mam 4 kryształy brakuje mi jednego, we wszystkich lokalizacjach już byłem po kilka razy i nigdzie nie ma jednego :( Jakiś pomysł bądź na ścisłość ewentualnie kod do przywołania?

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
Kod do przywołania najłatwiej zdobyć wyrzucając kryształy z ekwipunku, włączając Marvina gdy masz je przed sobą, i wpisując "edit focus". Jak poznasz kod, to może spróbuj najpierw użyć "goto vob" zamiast "insert", a do tego drugiego uciec się tylko, gdyby pierwsze nie zadziałało.

You cheated not only the game, but yourself.
You didn't grow.
You didn't improve.
You took a shortcut and gained nothing.
You experienced a hollow victory.
Nothing was risked and nothing was gained.
It's sad that you don't know the difference.

waldess

waldess

Użytkownicy
posty28
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Poproszę kod na Yergen, nie mogę bez rozmowy z nim pociągnąć wątku orków, a niestety go utłukli. pozdrawiam waldess

qsardas

qsardas

Użytkownicy
posty3
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Witam mam wielka prośbę oddałem 2 kły muritana Ur-Karssowi oraz Tag-Norowi, a potrzebuje jeszcze jednego dla Ur-Thralla. Wie ktos gdzie jeszcze moge dorwać tą bestie lub da mi poprostu kod na muritana lub jego kieł? Bardzo prosze o pomoc, ponieważ bardzo chce dostać się do doliny cienia...

BUMCYKAFYSZ

BUMCYKAFYSZ

Użytkownicy
posty235
Propsy19
Profesjabrak
  • Użytkownicy
jeden jest chyba na tym nowym terenie koło wieży xardasa

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
@qsardas Ale żeby dostać się do Doliny Cieni, nie musisz przynosić kła Muritana. Wystarczy ukończyć świątynię Śniącego, wtedy Ur-Thrall zleci tego questa.

You didn't grow.
You didn't improve.

skellige

skellige

Użytkownicy
posty13
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam problem z ballem Cadarem kiedy daje mu bagienne ziele od keina on tylko wzdycha i koniec dialogu i nie mam już z nim żadnej opcji dialogowej a powinien on się to mnie zwrócić i dać zadanie "Ziele dla Baala Cadara"
POMOCY

Pawlak673

Pawlak673

Użytkownicy
Wyrwę wam języki i wytrę se nimi dupe
posty272
Propsy36
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Wyrwę wam języki i wytrę se nimi dupe
Zna ktoś kod na Grah Shah ? Bo zbugował mi się quest z zejściem do podziemi kopalni orków, a gram nekromanta, to przejście areny jest niemożliwe 

Smutek z dymem wylewam z płuc na zewnątrz .. <3

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
Chyba nie rozumiem. W jaki sposób przyzwanie kodem Grah Shah miałoby pomóc? Co to znaczy, że quest się zbugował?

You didn't grow.
You didn't improve.

Pawlak673

Pawlak673

Użytkownicy
posty272
Propsy36
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Chyba nie rozumiem. W jaki sposób przyzwanie kodem Grah Shah miałoby pomóc? Co to znaczy, że quest się zbugował?
W taki sposób, że zabiłem demona z obozu na bagnach po zakończeniu reputacji u orków, i teraz nie mam opcji dialogowej z dowódcą w kopalni orków, że zabiłem ów demona, i muszę mu inaczej udowodnić swą siłę przynosząc ten amulet, czy tam ten pas.

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
Wydawało mi się, że kiedyś zrobiłem arenę nekromantą, ale to było daaaawno temu...
Jeśli naprawdę nie dajesz rady, zrób tak: zwiększ sobie statystyki na tyle, żeby zrobić arenę, potem wyrzuć Grah Shah z ekwipunku i użyj edit focus, potem wczytaj i je przywołaj. Nie wiem jednak, czy samo posiadanie Grah Shah bez zrobionej areny wystarczy, ale kto wie?

You didn't grow.
You didn't improve.

Pawlak673

Pawlak673

Użytkownicy
posty272
Propsy36
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
W sumie racja, kodem na chwile staty do fulla podniosłem, arene skończyłem i kod na grah shar zobaczyłem. Dzięki

Lukizzz

Lukizzz

Użytkownicy
posty573
Propsy140
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
To normalne, że w tym pałacu awatara beliara(ostatni boss podstawki) zabrało mi całą wytrzymałość i teraz nie dość, że walkę ze smokiem musiałem w jakimś syfiastym pancerzu odbyć to nie mogę się wydostać z tej zapomnianej wyspy bo 100 wytrzymałości nie pozwala na przepłynięcie ze statku do brzegu?

RageXT

RageXT

Użytkownicy
posty20
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Kiedy paladyn dostaje runy walki? Co rozdział jak w podstawce?
I Jeszcze jedno jak czytam kronike stonnosa z wieży Xardasa to nie dostaje żadnego wpisu w dzienniku żeby szukać reszty o co chodzi?

poloko

poloko

Użytkownicy
posty1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam mając runę szponu beliara ulepszyłem ją za 80 dusz i nie mogę za więcej ( przygotowałem sobie 320 ale kiedy klikam żeby ulepszyć szpon duszami nic się nie dzieje) mam również duszę senyaka i kiedy wkładam ją do runy oprócz jej opisu nic się nie zmienia dalej zadaje 739 dmg gdzieś zrobiłem błąd ? ( może odrazu powinienem za 400 ulepszyć ) czy po prostu to ma tak wyglądać jeżeli tak to co w runie zmienia dusza senyaka xd

BUMCYKAFYSZ

BUMCYKAFYSZ

Użytkownicy
posty235
Propsy19
Profesjabrak
  • Użytkownicy
mam pytanko czy w drugim rozdziale zaczynać wątek z miastem orków czy poczekać z tym do 3 rozdziału ? i czy jeśli zaczne w 2 rozdziale to sobie poradze ?

Zeykie

Zeykie

Użytkownicy
posty1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Dzień dobry. Pierwszy raz gram w returninga i w sumie nie bardzo wiem z czym się to je, ale większość odkrywam sam. Mam tylko jeden problem. Mortis nie chce mnie nauczyć ulepszenia ciężkiej zbroi straży. Jedyna opcja wyboru jest wróć i nic więcej. Z góry dziękuje za pomoc.

qsardas

qsardas

Użytkownicy
posty3
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Zna ktoś kod na zbroje od Ur-Thralla?

Deiv

Deiv

Użytkownicy
posty81
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
witam od ilu zreki mozna otworzyc skrzynke w klasztorze z kluczem do skarbca? potrzebuje go do zadania z tyonem

0 użytkowników
Do góry