Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8210505 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8210505

Odpowiedzi 37317

NobleOne

NobleOne

Użytkownicy
posty251
Propsy72
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Czy ktoś wie czemu Wilk nie chce dołączyć do mojego obozu na AB (nw czy to ma jakiekolwiek znaczenie) Próbowałem szperać przy GVE i nic z tego ;/ Mam 4. rozdział ale jedyną opcją jaką mam to żeby zatrudnić go na farmie Bengara

Kotlet246

Kotlet246

Użytkownicy
posty31
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam problem w mieście orków, zdobyłem reputację u orków, normalnie wpuszczono mnie do ur thralla, ale jak zaczynam z nim gadać o świątyni śpiącego to mówi że to nie moja sprawa i że sami sobie poradzą, i tak w kółko. Jak dalej ruszyć ten wątek?

szklaner

szklaner

Użytkownicy
posty25
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam problem w mieście orków, zdobyłem reputację u orków, normalnie wpuszczono mnie do ur thralla, ale jak zaczynam z nim gadać o świątyni śpiącego to mówi że to nie moja sprawa i że sami sobie poradzą, i tak w kółko. Jak dalej ruszyć ten wątek?

Musisz mu odwalic robote na bagnach

Vuvu666

Vuvu666

Użytkownicy
posty13
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Czy mogę zabijać orków w GD? Kumpel namieszal mi, ze jak zabije ich za duzo to nie przejde Miasta Orków.

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
Każdy zabity ork to -1 punkt reputacji, ale ta liczy się tylko odkąd weźmiesz od Farroka zadanie "Najemnik orków" do momentu, gdy je skończysz.

You cheated not only the game, but yourself.
You didn't grow.
You didn't improve.
You took a shortcut and gained nothing.
You experienced a hollow victory.
Nothing was risked and nothing was gained.
It's sad that you don't know the difference.

Vuvu666

Vuvu666

Użytkownicy
posty13
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Dzięki za odpowiedź. Liczą również się te wokół zamku? Gdzie mogę znaleźć liczbę tej reputacji?

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
KAŻDY ork, w GD i poza nią. Ilość reputacji wyświetli się, gdy spytasz Farroka, czy cię wpuści.

You didn't grow.
You didn't improve.

Vixior

Vixior

Użytkownicy
posty46
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Zapisałem grę gdy dostałem lekkiego buga, nie mogę się w żaden sposób ruszyć. Jakieś pomysły, jak to naprawić?

Kotlet246

Kotlet246

Użytkownicy
posty31
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Musisz mu odwalic robote na bagnach
No właśnie sęk w tym że ani Ur thrall, ani Hosh-Nar nie chce mi dać tej misji. W sensie że nie mam żadnych dialogów. Jakieś pomysły?

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
Jak wszedłeś do Ur-Thralla to już tej misji nie dostaniesz, musisz oczyścić bagno samemu. Poza tym musisz jeszcze dowiedzieć się, że Wenzel został porwany przez orków i powiedzieć o tym Garondowi.

You didn't grow.
You didn't improve.

Dzokop

Dzokop

Użytkownicy
posty7
ProfesjaKompozytor
  • Użytkownicy
Mam problem z kopalnią żelaza i moim obozem.

1. W zadaniu z Vakur-Shakiem muszę mieć z tego co widziałem na solucji ok 50 brylek złota, a nie mam pojęcia gdzie owe bryłki zdobyć. Kopalnia Kruka i na przełęczy są już całe spladrowane. Wiecie gdzie jeszcze zdobędę samorodki?

2. Gdy zaprosiłem Grimesa do obozu dialogiem z retoryką, to powiedział żebym przyszedł jutro czy coś takiego i zgodnie z solucja powinien chcieć pójść z kumplem gdy rycerze idą się modlić. U mnie nie ma czegoś takiego. Mija już któryś dzień, przychodzę tam non stop i jedyny dostępny dialog to "jak idzie praca?". Jakiś bug, czy mogę go jeszcze jakoś zaciągac do obozu? I czy jest on niezbędny do ukończenia wątku.

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
1. W 4 rozdziale jest u bandytów misja, w której wpadnie ci 250 bryłek.
2. Musisz mieć przy sobie zwój snu. Ewentualnie kilka.

You didn't grow.
You didn't improve.

W4ldi

W4ldi

Użytkownicy
posty85
Propsy27
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Hmm... Mam dalej R2 i wbiłem się na Zaginionego Brata. Ogarniam wszystko na luzie tylko mam problem z bossem co respi te ogniki. Respią mi się 4 fale i po czwartej jak boss spowrotem wraca nie ważne czy mam full hp czy co kolwiek ginę na hita i za każdym razem w tym samym momencie. Coś trzeba z tym zrobić czy po prostu ładuje w pewnym momencie potężnego krytyka i nie mam eq żeby go ustac. (hp 4k ale mogę mieć więcej, deff po 340, ogień 63 i ABS na magię mam 128)

Mraug

Mraug

Użytkownicy
posty264
Propsy27
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@W4ldi Musisz zabić go szybciej.

Vuvu666

Vuvu666

Użytkownicy
posty13
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Gdzie znajdę Alberta? Jestem  na pomostku prowadzącym za palisadę i nie moge go zlokalizować

W4ldi

W4ldi

Użytkownicy
posty85
Propsy27
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Idź wzdłuż palisady i kieruj się w lewą stronę aż dojdziesz do rzeczki i kolejnej kładki, przechodzisz przez nią i idziesz w stronę morza i po lewej masz kotlinke z nimi a jak nie trafisz to wyżej masz powalone drzewo jako kładke a pod nim tą samą kotlinke z palladynami

Vixior

Vixior

Użytkownicy
posty46
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam problem w stworzeniu runki "włócznia ciemności". Posiadam wszystko co trzeba do stworzenia: czarną perłę, kwarcyt, skałę krystaliczną, siarkę, zwój owego skilla oraz runę do tworzenia, a pomimo tego wyskakuje mi cały czas, że nie mam składników. Wie ktoś, w czym tkwi problem?

R.Loos

R.Loos

Użytkownicy
posty373
Propsy66
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Pewnie w rodzaju kamienia runicznego, musisz mieć średniej jakości kamień runiczny.
Możesz go sobie stworzyć na stole runicznym

Pół litra na dwóch jest dobre kiedy jedna osoba nie pije

Kotlet246

Kotlet246

Użytkownicy
posty31
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Nie mogę ruszyć wątku miasta orków, bo jestem już w czwartym rozdziale a nie zagadałem do Yergena o to że Wenzel jest w kopalni orków (a Yergen teraz nie żyje). Jest jakiś inny sposób na zrobienie tego, czy tylko przyzwanie go kodem? Jeśli tylko tak to czy zna ktoś kod na Yergena? I druga sprawa, w moim zajebistym laptopie niema przycisku Pause/Break, którym stopuje się grę i wpisuje marvin, zna ktoś inny sposób na włącznie pausy w grze?

Vixior

Vixior

Użytkownicy
posty46
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Pewnie w rodzaju kamienia runicznego, musisz mieć średniej jakości kamień runiczny.
Możesz go sobie stworzyć na stole runicznym

Robi się tą runkę ze sztabki rudy, ogarnąłem na szybko sztabkę żelaza i nie mogę scraftować. Zapewne chodzi o inną sztabkę?

0 użytkowników
Do góry