Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8887423 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8887423

Odpowiedzi 37317

darek0100

darek0100

Użytkownicy
posty287
Propsy39
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Pasterz z Feshyr ciasta wg przepisu od tekli ale z grzybów mięsnych. Z grzybów ciemnych robisz gulasz wg przepisu Snaffa (z 50 grzybów mana +1)

Wafelek135

Wafelek135

Użytkownicy
posty24
Profesjabrak
  • Użytkownicy
siema mam pytanie jak sie wyuczyć tworzenia run na wyższy poziom ?

darek0100

darek0100

Użytkownicy
posty287
Propsy39
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Wafelek135 chodzi ci o kamienie runiczne?

Wafelek135

Wafelek135

Użytkownicy
posty24
Profesjabrak
  • Użytkownicy
tak ponieważ chcę zrobić kule ognia lecz wymaga 20% ..tworzenie run "

darek0100

darek0100

Użytkownicy
posty287
Propsy39
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Wafelek135 to składasz kamienie runiczne z części i je rozbijasz, każde złożenie podnosi ci tą umiejętność

Adam123

Adam123

Użytkownicy
posty55
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Gdzie jest Cipher po zabiciu bagiennego smoka?

adrian151

adrian151

Użytkownicy
posty2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Czemu nie mogę używać kowadła ? 2 (rozdział). CZy to przez to że sprzedałem zbroje kowala za bryłki ? Mam szczypce oraz młot kowalski i dużo stali

Hatton

Hatton

Użytkownicy
posty296
Propsy11
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Gdzie jest Cipher po zabiciu bagiennego smoka?

Nie siedzi tam koło chaty cavalorna?

Post połączony: 2018-12-30, 11:45
Czemu nie mogę używać kowadła ? 2 (rozdział). CZy to przez to że sprzedałem zbroje kowala za bryłki ? Mam szczypce oraz młot kowalski i dużo stali

Musisz podgrzać pręt. Zbroja kowala nie ma nic do rzeczy.

Daj Propsa jeżeli pomogłem :)

krzysio2138

krzysio2138

Użytkownicy
posty24
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Weszłem do Lasu Asasynów sam, bez Gonzalesa. Jak wyjść z tej lokalizacji? Istnieje jakiś teleport, ewentualnie kod? Nie mam zapisu z przed tego jak wlazłem do tej lokalizacji

Hamerajt

Hamerajt

Użytkownicy
posty92
Propsy5
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mogę zabić wszystkich orków w ich mieście razem z kopalnią po wykonaniu dla nich wszystkich zadań do 4 rozdziału? Bo czytałem że coś w 7 rozdziale jest jeszcze z nimi. Oczywiście Ur-thralla nie zabije, ale reszta imiennych orków jest nie potrzebna?

Gościo1

Gościo1

Użytkownicy
posty182
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@bydlak jak piraci ci odmówili to twoja przygoda z returningiem dobiegła końca

@krzysio2138 Sam miałem ten problem musisz sam wybić wszystkich asasynów a potem na końcu w tej lokacji Cor Kaloma który ma koło sie bie chyba 3 demony po 12khp. Ale ale ja wiem jak go łatwo zbagować i ci w tym pomogę zabijasz demony pojedynczo Cor Kalom zaczyna cię atakować odchodzisz od Cor Kaloma na odległość w której będziesz mógł zapisać grę nie możesz mieć wyciągniętej broni i tak cały czas aż zabijesz wszystkie demony na końcu Cor Kalom 

Post połączony: 2018-12-30, 13:20
Gdzie znajdę dwuręczny postach nieumarłych?

Post połączony: 2018-12-30, 13:21
@Hamerajt W 7 rodziale będziesz potrzebował czarnej rudy którą możesz dostać od Ur-Thralla

Post połączony: 2018-12-30, 13:21
I może być z nim powiązany quest z uwolnieniem paladynów zależy jak go poprowadzisz

darek0100

darek0100

Użytkownicy
posty287
Propsy39
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@adrian151 Młot kowalski nie jest do wykuwania. Jest potrzebny zwykły młot. I oczywiście, jak Hatton pisze, musisz mieć podgrzany stalowy pręt

Hamerajt

Hamerajt

Użytkownicy
posty92
Propsy5
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Gościo1 ale mi chodzi o wszystkich innych imiennych orków w ich mieście po za Ur-Thrallem bo jego i tak nie da się zabić.

bydlak

bydlak

Użytkownicy
posty2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jak piraci nie dołączyli do mnie w bitwie na farmie to naprawdę nie ma żadnego innego sposoby by popłynać na kontynent? Jestem Paladynem i Torlof ma mnie w dupie

Gościo1

Gościo1

Użytkownicy
posty182
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@bydlak tak niestety

Post połączony: 2018-12-30, 15:27
A i gdzie jest ten quahodron na pustyni adanosa szukam go i szukam i nic przy tym kamieniu gdzie był boss goblinów go nie ma

Post połączony: 2018-12-30, 15:27
@Hamerajt a to tak jeszcze zabij ten klan w górach nad świątynią śniącego tam też wskoczy trochę expa

Corypheus

Corypheus

Użytkownicy
Posąg Beliara
posty118
Propsy13
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Posąg Beliara
@Gościo1

Jest, ale w nocy o północy. Załóż koronę Adanosa. Tak, jest w tym miejscu gdzie był goblin-złodziej ze złotym posążkiem. Tylko, że stoi NA kamieniu, tym wielkim jebitnym.

Jesteśmy ludem wybranym. Bogactwo dla nas, władza dla Beliara. A jego królestwo nastanie, i zadrżą ci ku którym skieruje swój gniew! Więc zapłać propsem, bo inaczej zapłacisz krwią!

Latwopalny

Latwopalny

Użytkownicy
posty78
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Czy Brendick przebywający na górze w środku bagna jest nam później do czegoś potrzebny? Wykonałem zadanie od Gritty z nim związane i chciałbym teraz wykopać sobie skarb Grega znajdujący się obok niego. Problem w tym że zanim zdążę cokolwiek zrobić szkielety go tną na kawałki. Może w późniejszych rozdziałach opuszcza on to miejsce. Jak nie to pozostaje mi zabić go samemu a potem odkopać skarb. Piraci się na mnie za to nie obrażą? :]

Jest jakaś metoda walki z trollami? Dawniej wystarczyło biegać w koło niego jednak teraz troll obraca się dużo szybciej niż normalnie i nawet jeśli uderzy gdzieś obok mnie to zostaje przez niego odrzucony na kilkanaście metrów. Do walki używam 2H miecza. :)

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
  • Marian "Menda" Pazdzioch
Ale ty wiesz ze przecież greg ci daje questa  ze chce aby typek wrócił także gdzie problem widzisz?

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Przyjaciół miej blisko, ale wrogów jeszcze bliżej.
Nic nie jest prawdziwe, wszystko jest dozwolone.
I was dreaming, about gold.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.
Prawda objawiona: Umiesz liczyć ? licz na siebie, twoje szczęście innych jebie.

Latwopalny

Latwopalny

Użytkownicy
posty78
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ale ty wiesz ze przecież greg ci daje questa  ze chce aby typek wrócił także gdzie problem widzisz?

Gdybym wiedział to bym nie pytał. :)

Nie otrzymałem takiego zadania a wykonałem wszystkie zadania dla nich na chwile obecną (2 rozdział) poza tymi 2 wymagającymi zabicia Drake. Jeśli później takowe dostaje to super nie ma problemu.

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
  • Marian "Menda" Pazdzioch
Wiesz ze to jest niemożliwe żeby go nie dostać. Zeby brendick się pojawił tam gdzie ma być pierw trzeba pogadać z gregiem już podczas tej gadki greg  zleci nam  sprowadzić typa  z powrotem co ogranicza się do powiedzenia mu żeby wracał.

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Przyjaciół miej blisko, ale wrogów jeszcze bliżej.
Nic nie jest prawdziwe, wszystko jest dozwolone.
I was dreaming, about gold.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.
Prawda objawiona: Umiesz liczyć ? licz na siebie, twoje szczęście innych jebie.

0 użytkowników
Do góry