Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8109782 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8109782

Odpowiedzi 37317

LostCookies

LostCookies

Użytkownicy
posty23
Propsy1
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@LostCookies
należeć do gildii skupiającej sie na walce: straż, najemnicy, sekta.
Aaaaaaaa, to taaaaakie buty.
Okej, dziękuję :D

Komachi

Komachi

Użytkownicy
posty271
Propsy17
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Dudeus a kto ci powiedział, że można ulepszyć więcej niż raz? Możesz ulepszyć albo duszami albo duszą Senyaka. Opłaca się ulepszyć zwykłymi duszami, ale na maksimum

Można Szpon ulepszyć więcej niz 1 raz xd

Ciekawe jak? Możesz ulepszyć albo duszą Senyaka albo zwykłymi duszami. Nie da się jednym i drugim. Przynajmniej nie w R2.0

Normalnie. Ulepszylem 400 duszami szpon, a potem, ku mojemu zdziwieniu, mogłem znowu go ulepszyć. Nie wiem ile dusz zabralo w 2 przypadku, ale jednak mogłem ulepszyć szpon drugi raz

darek0100

darek0100

Użytkownicy
posty287
Propsy39
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Darant

Darant

Użytkownicy
posty77
Propsy2
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Ma ktoś już za sobą wycieczkę z lasem assasynow za sobą?
Potrzebuje porady jak mam niby stoczyc walke z ostatnim Bossem (czytaj naszym starym znajomym z sekty) i jego 3 demonami jako mag skoro nie da sie tam nigdzie wspiac ani nic

osiaka112

osiaka112

Użytkownicy
posty78
Propsy2
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Panowie mam takie pytanie jestem na pustyni Adanosa jest tam wieża gdzie jest ten szkielet mag nie pamiętam imienia i moje pytanie jest takie jak go zabić jest jakiś sposób na to bo jak tylko do niego podejdę to jego dwa czary i leże a mam już 64 lvl ?

Komachi

Komachi

Użytkownicy
posty271
Propsy17
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Dudeus

Dudeus

Użytkownicy
posty230
Propsy6
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Komachi Czyli miałeś od razu opcje za 400 dusz? A który krąg?

Komachi

Komachi

Użytkownicy
posty271
Propsy17
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Komachi Czyli miałeś od razu opcje za 400 dusz? A który krąg?

Od razu byla opcja za 400 dusz. Krąg nagii 0

Dudeus

Dudeus

Użytkownicy
posty230
Propsy6
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Może miecz ma trochę inaczej. Ja miałem tylko opcje za 80 i wymaganie 4 kręgu

osiaka112

osiaka112

Użytkownicy
posty78
Propsy2
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
mam 3 rozdział zrobiony prawie cały pustynia adanosa las asassynów chce teraz iść do świątyni śniącego idę do tego wodza orków mam tą opcję że przychodzę w sprawie świątyni klikam i nic on coś gada ale zgody nie dostaję do kopalni również nie mogę się dostać a jest tam przecież sfera którą muszę zdobyć jakieś pomysły co mam zrbobić żeby mnie wpuścił to kopalni

Dudeus

Dudeus

Użytkownicy
posty230
Propsy6
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Zabić demona na bagnie.

osiaka112

osiaka112

Użytkownicy
posty78
Propsy2
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
bagno oczyszczone tylko sam je oczyściłem nie było orków ze mną

kuba25000

kuba25000

Użytkownicy
posty38
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Returning 2.0
1.Wie ktos gdzie jest obóz neetbeka w GD? bo musze porozmawiac z kowalem darrionem w sprawie miecza z watkiem asasynow
2. U kogo mozna nauczyc sie kucia zbroji?
3. Gdzie jest Gonzaless?

osiaka112

osiaka112

Użytkownicy
posty78
Propsy2
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
obóz netbeka masz tam gdzie w g1 z gornem kamień ogniskujący szukaliście a gonzalesa masz w karczmie kardifa

Nemrok19r

Nemrok19r

Użytkownicy
posty236
Propsy37
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ma ktoś już za sobą wycieczkę z lasem assasynow za sobą?
Potrzebuje porady jak mam niby stoczyc walke z ostatnim Bossem (czytaj naszym starym znajomym z sekty) i jego 3 demonami jako mag skoro nie da sie tam nigdzie wspiac ani nic

Przed walką najlepiej wypić miksturę szybkości( najlepiej tą co można 12 minut biegać non stop)
Później biegasz dookoła po zewnętrznej części okręgu i nawalasz kosturem-czarami demony, i starasz się omijać Kaloma żeby cię nie odrzucił atakiem w przepaść( póki nie ubijesz demonów Kalom jest nieśmiertelny, ja tak miałem na trudnym). Kalom atakując ciebie pociskami też będzie ranił demony, w między czasie uciekasz jak najdalej od wszystkich i szybko się uzdrawiasz-mana( Demony od razu nie atakują jak do ciebie doskoczą dopiero po kilku chwilach) Kwestia też tego jak silną masz postać

xardars

xardars

Użytkownicy
posty48
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Pomocy ludziska :)

Coś się stało i bezi nie chcę robić keronowych strzał (czyli tych z rudy do tego łuku od myśliwych)
mam przy sobie już wykute głowice strzał mam groty mam sztabki stali sztabki rudy czystą rudę. Dosłownie wszystko  a ten mi mówi że nie ma wszystkich składników jak siadam do warsztatu łuczarza. Dodam, że normalne strzały robi. A keronowe też robiłem miałem ich ponad 3k i teraz coś się zjebało.
Miał ktoś podobny przypadek albo wie ocb?

JUŻ ROZWIĄZANE. Potrzbe jeszcze pióra harpii które pewnie mi się skończyły. Co za bezsens... skąd ja niby teraz to wezmę.

kuba25000

kuba25000

Użytkownicy
posty38
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
obóz netbeka masz tam gdzie w g1 z gornem kamień ogniskujący szukaliście a gonzalesa masz w karczmie kardifa

Bylem juz tam ale nigdzie w tym obozie nie bylo darriona

osiaka112

osiaka112

Użytkownicy
posty78
Propsy2
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
pomoże mi ktoś z tym miastem orków zabiłem demona na bagnach wyczyściłem każdą jaskinię wszystko cały rozdział 3 teraz tylko 4 zacząć i smoki robić ale chce ten motyw z świątynią śniącego zacząć ale nie mogę bo u wodza orków żadnych opcji dialogowych niema poza tą że przychodzę w prawie świątyni klikam ją ale i tak nie dostaje zgody na wstęp ani do świątyni ani do kopalni orków co robić ??

Post połączony: 2018-10-31, 16:56
jak wejdziesz do obozu skręć w lewo do ściany idź wzdłuż ściany aż trafisz na drabinę wejdź na samą górę i tam znów w lewo i na końcu będzie darion

darek0100

darek0100

Użytkownicy
posty287
Propsy39
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@kuba25000 jak jesteś w obozie Netbeka to wchodzisz po drabinach do góry, a później idziesz dalej cały czas do góry i w końcu go znajdziesz

kuba25000

kuba25000

Użytkownicy
posty38
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@kuba25000 jak jesteś w obozie Netbeka to wchodzisz po drabinach do góry, a później idziesz dalej cały czas do góry i w końcu go znajdziesz
[/quote

Dzieki bardzo a i wiesz gdzie jest gonzaless?

0 użytkowników
Do góry