Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8234747 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8234747

Odpowiedzi 37317

Komachi

Komachi

Użytkownicy
posty271
Propsy17
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@xardars Szczerze, to ja Ci nie pomogę za bardzo, bo tyle tego gówna jest, ze nie sposób zapamiętać. Przeczytaj wszystkie pulpity we wszystkich lokacjach do jakich masz dostęp. Sprawdź, czy czytałeś każdą książkę, za niektóre dialogi dostaje sie retoryke. Ja w 2 rozdziale miałem juz 70 retoryki, nawet nie wiedząc skąd.

Gdzie są Ci orkowie od Percivala? Myślałem, ze chodzi o wzgórze z Hosh Pakiem, ale nic tam nie ma oprócz samego szamana.

Noi k**wa co za lenistwo :D I ubijając Hosh-Paka i spółkę na pewno nie zauważyłeś TUŻ OBOK całej gromady nowych orków której wcześniej nie było ?? :D Czy wy ludzie przed zadaniem pytania chociaż przez minutę sprawdzacie czy czegoś nie ma dosłownie obok tylko od razu PANIKA i post na forum ? :D

CI ORKOWIE SĄ DOSŁOWNIE W POLU WIDZENIA OD TYCH KTÓRYCH WYBIŁEŚ KOŁO HOSH-PAKA !!!

Juz skończyłes?

Problem w Tym, ze żadnych orków nie wybijalem i te z misji sie kurwa tak samo nazywają jak te nornalne. Wiec następnym razem nornalbie napisz, a nie kurwe drzesz po forach

Post połączony: 2018-10-26, 01:54
A ja zaś mam pytanie dotyczące pancerza.
Jestem aktualnie w 3 rozdziale. Skończyłem wątek kopalni orków, pustynie mam wyczyszczona aż do świątyni z Krukiem, assasynow nie zacząłem.
Teraz miałem w planach iść robić świątynie sniacego.

Aktualnie mam lekki pancerz łowcy smoków ulepszony na maksa. I powiem wam, że nie wyobrazam sobie biegania w tej zbroi w świątyni sniacego. Przecież jak mi wywala na twarz na wstępie szkieletory po 9k hp albo inne bossy po 40k to ja tego nie przeżyje bo biją mocno. Do tego historie z tego tematu odnośnie tego co tam ciekawego spotkam jeszcze bardziej mnie do tego przekonują.

Pytanie to: gdzie jest jakas lepsza zbroja?

Ja świątynie zrobiłem w ciężkiej zbroi najemnika, więc nie wiem gdzie tu masz trudno. W 3r możesz miec nawet ciężka zbroje łowcy smoków, ale to dopiero w Dolinie Cieni. Musisz sie przemeczyc przez świątynie. Potem dostajesz Zbroje Orkowego Najemnika, która jest prawie 2x lepsza od ciężkiej najemnika i trochę lepsza od lekkiej smoczej.

Qasto

Qasto

Użytkownicy
posty23
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam problem kiedy idę z koroną demonów zabić śniącego to gra wywala mnie z komuniaktem C: zCPar_DataStack :: Push() : stack overflow. Z góry przepraszam że pisze tu a nie w dziale z problemami technicznymi ale ty licze na szybszy odzew

Yetem12

Yetem12

Użytkownicy
posty212
Propsy48
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jest to problem związany z ilością broni na ziemi jakie zostały w świątyni śniącego, jedyna rada to wczytanie sejva z pobytu tam i pozbieranie śmieci. Przynajmniej w moim przypadku to podziałało.

Qasto

Qasto

Użytkownicy
posty23
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Yetem12 wątpie że to przez to bo raczej dużo tego tam nie zostało chyba, ale i tak sprawdze dzięki bardzo
EDIT: Po zebraniu dosłownie wszystkiego nadal nie działa
EDIT 2: Udało mi się podmienić plik z innego save'u ale teraz nie mam śpiocha w świątyni, dordzi mi ktoś jak włączyć konsole z kodami bez pasue/breaka na klawiaturze?

Ezry

Ezry

Użytkownicy
posty95
Propsy7
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Vixior otwierać zamki możesz zawsze za pomocą siły naciskając "y". A jeśli chodzi o Thorbena to mn uczył otwierania zamków jak przyprowadziłem mu Gritte w 2 rozdziale.

Post połączony: 2018-10-26, 17:44
hmm Nie wie ktoś gdzie mogę znaleźć lepszą broń 1h n siłę. Jestem teraz w Jarkendarze i El Bastardo już powoli zaczyna nie wystarczać.  Przy okazji.. jak bić harpię (dobrym zaklęciem, męczyć się aż w końcu ubije mieczem czy jest jakaś specjalna broń) . Przy okazji to może zapytam się jeszcze o taktykę na trolle :)

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
Jako strażnik miejski dostajesz lepszy mieczyk po zabiciu liderów bandytów, jako najemnik wykuwasz. Jak zawaliłeś sztabkę od Lehmara lub odebrałeś wszystkie nagrody przed dołączeniem do straży, to musisz przeboleć do GD. Harpie nie mają chyba tak dużo życia... i ich w ogóle nie ma dużo. Z kolei na trolle jest jedna taktyka - trzymać się za ich plecami. No, ewentualnie spamić i liczyć, że trollowi życie skończy się szybciej, jak masz tarczę powyżej 50%.

You cheated not only the game, but yourself.
You didn't grow.
You didn't improve.
You took a shortcut and gained nothing.
You experienced a hollow victory.
Nothing was risked and nothing was gained.
It's sad that you don't know the difference.

Ezry

Ezry

Użytkownicy
posty95
Propsy7
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Dzięki @Jao. Jestem najemnikiem i jeśli chodzi o wykucie broni to ze stali na razie nie mg lepszej nw jak potem a z magicznej to dopiero jak mn Wąż nauczy wytapiać sztabki a to dopiero jak mu oddam rude ,a to lepiej zrobić jak dołączy do mojego obozu (tak wyczytałem) więc dopiero w 3 rozdziale. A z harpiami jest taki problem że się mocno się uzdrawiają bo życia to dużo nie mają ale trzeba mieć farta żeby się wstrzelić obrażeniami idealnie do ich leczenia (jakkolwiek to brzmi). Trolle natomiast za szybko się obracają nawet jak sprintuje, czytałem że potrzeba do tego akrobatyki ale zręki mam na to za mało jak na razie.

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
@Ezry W 1 rozdziale w ramach questa od Parlana mogłeś zdobyć sztabkę, poza tym źle wyczytałeś - ktoś siał dezinformację, rudę TRZEBA oddać Wężowi przed przyłączeniem go do obozu (bez tego nie można go w ogóle zaprosić). Co do harpii - to faktycznie problem, ale no, próbuj zaklęć albo zwiększania siły. Z kolei żeby wbiec trollowi za plecy musisz zrobić to, kiedy jeszcze ryczy. Potem łatwo się tak utrzymać.

You didn't grow.
You didn't improve.

Ezry

Ezry

Użytkownicy
posty95
Propsy7
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Jao, w takim razie dziękuje bardzo :)

bassarka84

bassarka84

Użytkownicy
posty37
Profesjabrak
  • Użytkownicy
witam po dłuższej przerwie :) ... mam pytanko zabiłem demona w kopalni orków wyczyściłem całą kopalnię, ale nie moge popchnąć do przodu zadania z ucieczką niewolników nie mam zadnych opcji dialogowych... co powinienem teraz zrobic .... ps. czemu Ur-Thrall nic nie mówi mi o dolinie Cienie tylko od razu wysyła mnie do świątyni śniącego??

gorek

gorek

Użytkownicy
posty23
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
O co chodzi w walce z Kreolem? Umieram po jakimkolwiek zadaniu obrażenia typowi. Ten mnie nawala spokojnie a każdy zamach w jego stronę to śmierć na miejscu. Bug?

Komachi

Komachi

Użytkownicy
posty271
Propsy17
Profesjabrak
  • Użytkownicy
witam po dłuższej przerwie :) ... mam pytanko zabiłem demona w kopalni orków wyczyściłem całą kopalnię, ale nie moge popchnąć do przodu zadania z ucieczką niewolników nie mam zadnych opcji dialogowych... co powinienem teraz zrobic .... ps. czemu Ur-Thrall nic nie mówi mi o dolinie Cienie tylko od razu wysyła mnie do świątyni śniącego??

Bo teraz w Mieście Orków jest kolejność: Kopalnia->świątynia śpiocha,-> dolina cieni

Z niewolnikami, odkryłes kto jest paladynem?

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
@gorek Musisz najpierw ukończyć wątek Śniącego.

You didn't grow.
You didn't improve.

bassarka84

bassarka84

Użytkownicy
posty37
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Komachi tak odkryłem kto jest paladynem, ale nie mam zadnej opcji dialogowej dotyczącej np. portalu aby pomóc w ucieczce niewolników

JustNatex

JustNatex

Użytkownicy
posty73
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Hej ludzie, byłem u bandytów za farmą Akila i nie znalazłem śmierdzącej ryby z notatką, gdzie teraz się znajduje? Jedyne co tam było, to dziwny posążek Innosa, wpadłem na pomysł żeby podejść do kowadła i go rozbić, ale nie było takiej opcji, gadałem też z kowalami i nic, z góry dzięki za pomoc.

RzekaJakBeka

RzekaJakBeka

Użytkownicy
posty2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam. Wie ktoś może jak naprawić Ekwipunek? Rozmawiając z losowym handlarzem i używając opcji handlu psuje się okienko ekwipunku, zamiast standardowych dość szerokich kratek z przedmiotami jest bardzo mała lista pixelów z podpisami. Da się to jakoś naprawić?

Ezry

Ezry

Użytkownicy
posty95
Propsy7
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@JustNatex, jest tam gdzie była w G2 NK. Poszukaj dobrze.

Darant

Darant

Użytkownicy
posty77
Propsy2
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Jestem na ostatnim wątku Lasu Asasynów i nie wiem jakie rozwiazanie się bardziej opłaca
Począwszy od wyboru dodania paru kropel trucizny a pół fiolki
Która z tych sciezek daje wiecej expa???

Yetem12

Yetem12

Użytkownicy
posty212
Propsy48
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@RzekaJakBeka , w opcjach zmień skalowanie interfejsu czy jakoś tak.

Fenoloftaleinowy

Fenoloftaleinowy

Użytkownicy
posty19
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam serdecznie wszystkich użytkowników,
problem - otóż, Ur-Thrall nie chce wpuścić mnie do kopalni orków, mam pogadane z Garondem, mam aktywnego questa "Zaginieni bez wieści", mam 60/61 pkt retoryki, mam zabitego demona w Starym Obozie Bractwa - podejrzewam, że to przez to, iż nie oddałem Hosh-Narowi książki (Obrona Wysp Południowych) i z tego powodu nie mogę dostać od niego dalszych questów. Nie oddałem jej z najbardziej bzdurnego powodu świata... Oddałem ją wcześniej Galahadowi, będąc nieświadomym, że będzie mi ona potrzebna do tak ważnych późniejszych wątków. Czy ktoś ma jakiś pomysł co mógłbym zrobić? Może jakiś kod na te księgę albo jakieś inne rozwiązanie? Od razu też powiem, że bardzo NIE na rękę byłoby mi wczytywanie save'a sprzed oddania książki bo będę w plecy jakieś 40 godzin... Proszę o pomoc :(

0 użytkowników
Do góry