Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8109786 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8109786

Odpowiedzi 37317

deverct

deverct

Użytkownicy
Obecnie Guru
posty148
Propsy29
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Obecnie Guru
Co daje umiejętność specjalna ,,Oko śniącego" z maski śniącego?

xardars

xardars

Użytkownicy
posty48
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Potrzeba 50% w posługiwaniu się łukiem. Nie ma o tym powiadomienia?

Ten warunek spełniłem ale potem mówił, że umiem posługiwać się łukiem ale brakuje mi zręczności i opcja zablokowana. Widocznie jakaś poprawka weszła
potrzeba 50 albo 60 łukiem już nie pamiętam i 160 zręczności albo 150 też nie pamiętam. W każdym razie  bierz to od razu bez zastanawiania się :D wszystko schodzi dużo lepiej z łuku łącznie z trollami. tylko przygotuj 10k hajsu i 25pn :)

gelenczei

gelenczei

Użytkownicy
posty81
Propsy1
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Czym bić kamiennych strażników grając pod zręczność ? Zadaje im tylko minimalne obrażenia łukiem i włócznią. Jakieś rady ?

Młotem adanosa kolego bij i po kłopocie :) zdobądź go jak najszybciej. Ja zanim miałem młot to włócznia strzaskałem, ewentualnie łukiem z przebiciem od raffa:)

Post połączony: 2018-10-17, 22:18
Jakaś taktyka na Amul-ów? Nie moge sobie z nimi poradzić bo bez przerwy jeden mnie atakuje kiedy demony biją drugiego.
Mieć tyle pary żeby dwóch na raz samemu uwalić :)

Darant

Darant

Użytkownicy
posty77
Propsy2
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
To normalne że po zrobieniu questa od Ur`krassa na zabicie cieniostwora i u Farrocka na głowy mam -25/100 repa u Orków XD?
Wyjde jeszcze z tego na tyle co potrzeba? arena nie robiona

deverct

deverct

Użytkownicy
Obecnie Guru
posty148
Propsy29
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Obecnie Guru
@Darant te minus to myślnik, ja miałem tam ze -400/100 czy jakaś inną dziwną liczbę po zrobieniu wszystkich q

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
  • Marian "Menda" Pazdzioch
Jak do kamieni można pisać co stronę ale przecież jak to tak żeby wielmożni panowie chcieli czytać przecież  tak nie można.
Zesz kurwa 50% w łuku  150 zreki i bycie w gildi głównej nastawionej na walkę wręcz  zapisać to sobie na czole dupie czy gdzie kto tam woli i przestać się ot o pytać

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Przyjaciół miej blisko, ale wrogów jeszcze bliżej.
Nic nie jest prawdziwe, wszystko jest dozwolone.
I was dreaming, about gold.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.
Prawda objawiona: Umiesz liczyć ? licz na siebie, twoje szczęście innych jebie.

gorek

gorek

Użytkownicy
posty23
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Do zbroi myśliwych potrzebny mi jest róg czarnego trolla, jak rozumiem chodzi o jaskiniowego czarnego trolla, problem w tym, że jestem w dolinie cieni , ubiłem go i róg nie wypada - o co chodzi?
Dodam, że już wcześniej tego pustyni i od asasynów też ubiłem ale nie wiem czy róg wypadł czy nie, tak czy inaczej w ekwipunku go nie mam.
Potrzebna do tego jakaś umiejętność? Usuwanie rogów smoczych zębaczy mam.

Kayoi281

Kayoi281

Użytkownicy
posty49
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Hejas jak próbuje położyć korzeń druidów na ołtarzu koło martwego drzewa wyświetla mi się "potężna siła nie pozwala ci na zrobienie tego" czy jakoś tak. Jakieś rady?

You are gonna carry that weight

gorek

gorek

Użytkownicy
posty23
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Kayoi281 musisz zabić trolla, który stoi pod drzewem

kratos188

kratos188

Użytkownicy
posty30
Propsy1
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Siema, nabiłem preferowaną manę na swojej postaci (wiem bo oddajac saturasowi tabliczki dostaje manę) a tworząc mikstury many dostaję za nie +2 many a nie +3. Ktoś wie o co chodzi?

paulpolska

paulpolska

Użytkownicy
posty604
Propsy31
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
Hejas jak próbuje położyć korzeń druidów na ołtarzu koło martwego drzewa wyświetla mi się "potężna siła nie pozwala ci na zrobienie tego" czy jakoś tak. Jakieś rady?

Zabić trzeba trolla pod drzewem ledwo co ludzie o to pytali ehh w ogóle sprawdzałeś wszystko w pobliżu drzewa ? nie bo inaczej byś go zauważył od razu po info w grze na forum xD

Do zbroi myśliwych potrzebny mi jest róg czarnego trolla, jak rozumiem chodzi o jaskiniowego czarnego trolla, problem w tym, że jestem w dolinie cieni , ubiłem go i róg nie wypada - o co chodzi?
Dodam, że już wcześniej tego pustyni i od asasynów też ubiłem ale nie wiem czy róg wypadł czy nie, tak czy inaczej w ekwipunku go nie mam.
Potrzebna do tego jakaś umiejętność? Usuwanie rogów smoczych zębaczy mam.

... A z tego właśnie trolla owy róg wypadnie jak umiesz wyciągać rogi cieniostworów

Pomogłem ? Daj tego PROPSa to nic nie kosztuje

Darant

Darant

Użytkownicy
posty77
Propsy2
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Kurde, dostarczyłem Garondowi list od Orka a nie ubiłem posłanca w pore i mam wpis że juz chyba wie ze go zdradziłem.
Idzie jeszcze dostac po tym misje od niego???

LostCookies

LostCookies

Użytkownicy
posty23
Propsy1
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Jak ściąc drzewo? :v Bo mam siekierę, ale gdy próbuje wywołać jakąś interakcje z drzewem, to tylko "Brak mi odpowiedniego przedmiotu".

Dudeus

Dudeus

Użytkownicy
posty230
Propsy6
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Gdzie jest Kinzharts? Ten strażnik potrzebny do misji nieskończona moc.

Nerlix

Nerlix

Użytkownicy
posty10
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Czy ma ktos poradnik jak grac pod sile ?

Dudeus

Dudeus

Użytkownicy
posty230
Propsy6
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Nerlix Najlepiej nie grać w ogóle. Chyba że paladynem pod tarcze. A tak serio na rpgrussia jest temat o tym.

Namiot

Namiot

Użytkownicy
posty399
Propsy48
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy

Weż palliego ze względu na święty płomień bo będziesz dostawał w pieroga od bossów z "oddania" magicznego.

Jak weźmiesz 1h+ tarcze to ładuj już tylko w siłę. Kuszę sobie odpuść bo to strata PN.

Jak tylko 2h to można dać w kuszę żeby postrzelać do golemów co najwyżej,ale jak cie nie irytuje odrzut to olej kuszę i daj w siłę.

Wiadomo, że granie wojakiem zawsze wymaga dobrego pancerza, także jak nie jesteś wstanie utrzymać się z potworami to podzielisz los wielu Tibijskich Rycerzy, czyli skończysz w piachu. Zatem jak cie zleje jakiś boss tzn, że masz za słaby armor.

darel666

darel666

Użytkownicy
posty44
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Weż palliego ze względu na święty płomień bo będziesz dostawał w pieroga od bossów z "oddania" magicznego.

Jak weźmiesz 1h+ tarcze to ładuj już tylko w siłę. Kuszę sobie odpuść bo to strata PN.

Jak tylko 2h to można dać w kuszę żeby postrzelać do golemów co najwyżej,ale jak cie nie irytuje odrzut to olej kuszę i daj w siłę.

Wiadomo, że granie wojakiem zawsze wymaga dobrego pancerza, także jak nie jesteś wstanie utrzymać się z potworami to podzielisz los wielu Tibijskich Rycerzy, czyli skończysz w piachu. Zatem jak cie zleje jakiś boss tzn, że masz za słaby armor.

Z tą kuszą to lekko bzdura. Gdyby nie ona to bym 2 i 3 rozdzial na trudnym męczył się i przechodzilbym grę 2x wolniej. Po za tym zanudzilbym się jebiac non stop mieczem ( mimo że returningu już sam w sobie bywa nudny i przede wszystkim frustrujący).

Co do odrzutu to można tuz przed animacja takiego ataku spamować tylde i wtedy animacja się anuluje i lejemy dalej. Ogólnie ten klawisz wiele rzeczy buguje i omija.

Namiot

Namiot

Użytkownicy
posty399
Propsy48
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Czyli masz swój styl gry, w takim razie masz odpowiedź jak masz grać,elo.

Bartczenkooo

Bartczenkooo

Użytkownicy
posty129
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
W zadaniu ludzie do obozu jest możliwość wyprowadzenia grimesa i skazannca przez tą kopalnie? Bo gdy mówię mu ze możemy iść tedy to on mówi żebym prowadził a on stoi w miejscu nwm czy on się gdzieś respi czy o co chodzi?

0 użytkowników
Do góry