Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8109688 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8109688

Odpowiedzi 37317

Araxus1995

Araxus1995

Użytkownicy
posty117
Propsy10
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Kto wie gdzie jest Kudir? powinien być po 23.00 obok Nrozasa ale go nie ma.

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
Ma ustawioną rutynę, by być tam między 1:00, a 5:00. Najlepiej prześpij się do 2.

You cheated not only the game, but yourself.
You didn't grow.
You didn't improve.
You took a shortcut and gained nothing.
You experienced a hollow victory.
Nothing was risked and nothing was gained.
It's sad that you don't know the difference.

paulpolska

paulpolska

Użytkownicy
posty604
Propsy31
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
Co można robić ze zwierzakiem Kornem? Przydaje się do czegoś?

Praktycznie do niczego. Nawet na 20 poziomie leje go Ork elita na 3 strzały. Jedynie gdzie mi pomógł to na Pustyni ze strażnikiem pilnującym jednego z dwóch pomieszczeń gdzie jest Hełm El-Hazira. Dzięki niemu przyblokowałem tego mini bossa i uniknąłem olbrzymiego zasięgu jego broni

P.S: Kto w końcu pomoże co z tą kradzieżą jest nie tak (ast OFF)??? Jeżeli nikt nie wie to niech chociaż napiszę jak używać kradzieży AST ?? Klikam kradzież to gość mi się skrada i nic dalej co mam robić ??

Pomogłem ? Daj tego PROPSa to nic nie kosztuje

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
Musisz podkraść się od tyłu do osoby, którą chcesz okraść, i nacisnąć PPM.

You didn't grow.
You didn't improve.

Ezry

Ezry

Użytkownicy
posty95
Propsy7
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Wcześniej się pytałem co jest potrzebne do stworzenia zwoju deszczu ognia i skąd mogę wziąć pióro? Nie doczekałem się szczegółowej odpowiedzi a jedynie nakierowanie, więc jak by był ktoś zainteresowany jak to zrobić to odpowiem:

Tworzenie zwoju uczy Galahad po zrobieniu u niego odpowiedniego questa i wybraniu jako nagrody, możliwości nauki u niego.
Do tworzenia zwoju potrzeba: papieru do pisania zwojów (można kupić u niego), atramentu (kupno u zurisa lub kradzież z póki z jego domu), pióra (można je kupić u Brahima z rana jak wychodni z domu o godz. 8:03 mniej więcej. Po tym jak mu je damy podczas robienia dla niego questa) [ ja miałem taki problem że w późniejszych godzinach nie miałem możliwości u niego kupna tego pióra].
Natomiast do tworzenie jakiego kolwiek zwoju nie potrzeba żadnych składników oprócz powyżej wymienionych. Złużywa się jedynie papier, który trzeba dokupywać.

Post połączony: 2018-10-14, 00:51
Jak mogę zdobyć trochę many bez zużywania PN? Bo w returningu już grzyby chyba jej nie dają.

LostCookies

LostCookies

Użytkownicy
posty23
Propsy1
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Kostury magów skalują sie z Inteligencją? ;v

paulpolska

paulpolska

Użytkownicy
posty604
Propsy31
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy

Owszem metoda działa ale mam 80 zręki i nikogo jeszcze nie okradłem każdy mnie przyłapuje nawet zwykłe postacie co to ma być ?

Pomogłem ? Daj tego PROPSa to nic nie kosztuje

LigenTex

LigenTex

Użytkownicy
posty86
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jak zrobic questy dla magow wody ,,Pismo pradawnych" oraz ,,Dziwne ruiny"?

Namiot

Namiot

Użytkownicy
posty399
Propsy48
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy

Owszem metoda działa ale mam 80 zręki i nikogo jeszcze nie okradłem każdy mnie przyłapuje nawet zwykłe postacie co to ma być ?

Tak jak mówi Cassia "Nie daj się złapać,okej?"

pawelwel

pawelwel

Użytkownicy
posty44
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Gdzie znajde Slokersa do zadania najlepszy lowca?
Nie ma go obok bengara ani obok tego lasku gdzie jest czarny troll... zbugowalo mi sie? Tak samo mam z misja o dzoadku Falka, nie ma tej sakiewki kolo piramid, ogladalem tez na yt gdzie dokladnie ona jest lecz ja jej tam nie mam a misja aktywna.

xDeus17174

xDeus17174

Użytkownicy
posty164
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Czy w returningu 2.0 jest limit załogi na Irdorath? W pierwszym returningu chyba nie było, a tutaj lediw wzialem diega, lestera, gorna, miltena i benneta i juz brak miejsc ;/

LostCookies

LostCookies

Użytkownicy
posty23
Propsy1
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Jest jakiś limit :v
W ogóle to jest kpina, setka Paladynów tym przypłynęła na Khorinis, razem z wyposażeniem czyli ładnych kilka ton. A tymczasem niecałe dziesięć osób i kopiec złota przeciąża statek xD
Ponawiam pytanie - czy kostury Magów skalują się z Inteligencją?

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
@LigenTex Pismo jest w bibliotece Uczonych, żeby uaktywnić portal w dziwnych ruinach ukończ Jarkendar i zacznij pustynię - patrz solucja.
@pawelwel Jak misja jest aktywna, znaczy, że już znalazłeś tę sakiewkę. Z kolei Slokers ma 8 miejsc, w których może się pojawić, wszystkie są w solucji.
@xDeus17174 To przez to, że używasz opcji ponownego zaproszenia po wzięciu ich na statek. Returning 2.0 ma buga, który powoduje odsłonięcie tej kwestii - wystarczy jej nie używać.

You didn't grow.
You didn't improve.

Adijos

Adijos

Użytkownicy
posty10
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam. Mam problem z walką bronią dwuręczną a mianowicie mam 103% (nauczyciele + tablicznki) tej umiejętności fajnie się walczyło lecz nagle nie wiadomo dlaczego moja postać zaczęła walczyć bronią 2h tak jakby miała te umiejętność na poziomie 30% ataki są wolniejsze i nie mogę wykonywać kombinacji takich jak wcześniej. postać walczy tą bronią tak jak kosturem lub włócznią (a walczę mieczami 2h siecznymi) wyprowadzając cios do przodu  " W " + LPM i znów " W " Bezi najpierw atakuje z góry a następnie wykonuje pchnięcie i kombinacja się kończy, nie ma np. piruetu. Czy ktoś ma pojęcie jak to naprawić? mam 89 karmy Innosa 56 beliara, piłem leczenie z opętania oraz używałem zwoju "oczyszczające światło" by mieć pewność że nie wpływają na walkę żadne negatywne efekty. Strażnik świątynny 4 Rozdział wersja 66.2

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
Próbuj zapisywać i wczytywać, to dość popularny bug i z reguły w ten sposób da się to naprawić.

You didn't grow.
You didn't improve.

Adijos

Adijos

Użytkownicy
posty10
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Próbuj zapisywać i wczytywać, to dość popularny bug i z reguły w ten sposób da się to naprawić.
Zaciałało za 6 razem wielkie dzięki!  :ok:

Bartczenkooo

Bartczenkooo

Użytkownicy
posty129
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
ma ktoś jakieś porady z tym zabójcą Lothara ??? Bo chłopak mocny jest

Panker

Panker

Użytkownicy
posty166
Propsy68
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Hej, mam problem, mianowicie chodzi o książkę "obrona ziem południowców" dla szamana i wcześniej jestem pewny, że ją czytałem, ale nie mam jej w eq, czytałem, że znika ona po przeczytaniu, teraz pojawia się me pytanie czy jak przyzwę ją kodem to dużo się zrypie? Na pewno będę miał zablokowane osiągnięcia (da się to ominąć?) i coś jeszcze?

Bartczenkooo

Bartczenkooo

Użytkownicy
posty129
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Hej, mam problem, mianowicie chodzi o książkę "obrona ziem południowców" dla szamana i wcześniej jestem pewny, że ją czytałem, ale nie mam jej w eq, czytałem, że znika ona po przeczytaniu, teraz pojawia się me pytanie czy jak przyzwę ją kodem to dużo się zrypie? Na pewno będę miał zablokowane osiągnięcia (da się to ominąć?) i coś jeszcze?
jak znika po przeczytaniu ??? mi nie znikła,miałem ją normalnie chyba masz jakiegoś buga

Panker

Panker

Użytkownicy
posty166
Propsy68
Profesjabrak
  • Użytkownicy
jak znika po przeczytaniu ??? mi nie znikła,miałem ją normalnie chyba masz jakiegoś buga

Nie wiem czy znikła, ale nigdzie jej nie ma, ani w eq, u Gallahada też nie :/

0 użytkowników
Do góry