Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 7654812 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 7654812

Odpowiedzi 37317

milygosc

milygosc

Użytkownicy
posty342
Propsy7
Profesjabrak
  • Użytkownicy
akrobatyka bardzo przydatna rzecz uczy ta babka w korinis w kanalach, albo jak jestes wojownikiem pod sile to jak w miesice orkow pokonasz kazdego na arenie i wykonasz dla harta ( czlowiek, wojownik na arenie) zadanie to nauczy cie jej bez wymogow na zrecznosc

Post połączony: 2018-09-29, 02:50
co wylatuje z tych trolli ubrog?

Adu

Adu

Użytkownicy
posty92
Propsy3
  • Użytkownicy
Mam poważny problem w dolinie cieni nagle kiedy wyczytałem grę, postać strzela z kruszy jak przy 0% skilla, oczywiście mam 100%, nie wiem czy coś się zbugowalo, wczytywanie poprzednich Save nic nie daje, jest jakiś sposób na to?

Ponawiam, ktoś zna odpowiedz?

paulpolska

paulpolska

Użytkownicy
posty604
Propsy31
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
Mam poważny problem w dolinie cieni nagle kiedy wyczytałem grę, postać strzela z kruszy jak przy 0% skilla, oczywiście mam 100%, nie wiem czy coś się zbugowalo, wczytywanie poprzednich Save nic nie daje, jest jakiś sposób na to?

Ponawiam, ktoś zna odpowiedz?

Przejdzie samo też tak miałem

Pomogłem ? Daj tego PROPSa to nic nie kosztuje

Namiot

Namiot

Użytkownicy
posty399
Propsy48
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Ekipo z TheModders, ponawiam pytanie o srebrny miecz sigil. Mam wszystkie składniki i nadal mi wyskakuje że czegoś jednak brak.

Ile potrzeba rtęci ?

Susdam

Susdam

Użytkownicy
posty96
Propsy10
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Mam banalne pytanie - zadanie w obozie bandytów - Fortuno "Zielony nowicjusz" na kartce z przepisem pisze, że trzeba mieć dwa skręty bagiennego ziela i jakąś roślinę bodajże (bagienne ziele?), mam składniki, ale na stole alchemicznym nie mam opcji skręcenia blanta, coś źle robie? xd
PS: można podmienić jakąś teksture, żeby ksiązki były czytelniejsze? Bo ta czcionka jak dla mnie jest do dupy, wole Ariala czy Calambir (czy jakoś tak) a nie jakieś wymyślne.

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
Użyj stoiska do przetwarzania ziela obok Fortuna.

You cheated not only the game, but yourself.
You didn't grow.
You didn't improve.
You took a shortcut and gained nothing.
You experienced a hollow victory.
Nothing was risked and nothing was gained.
It's sad that you don't know the difference.

tomasz13

tomasz13

Użytkownicy
posty151
Propsy7
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Witam, jak ruszyć wątek w 7 rozdziale? Zrobiłem wszystkie questy od lee, zebrałem całą armię na farmie onara.
Zabiłem sniącego, pozyskałem moc bogów. Netbek dał mi questa na zywioły orków, zabiłem wszyskie, dostałem od pyrokara zwoj przeniesienia. Wydaje mi się, że Netbek powinien mieć dialog o quest o broń z czarnej rudy, ale nie ma, jedyne co było to gdzie znajdę czarną rude.... a ja mam ponad 10 bryłek.

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
Jak masz już zwój, to rób miecz. Jesteś już na tym etapie.

You didn't grow.
You didn't improve.

tomasz13

tomasz13

Użytkownicy
posty151
Propsy7
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Ale sam mam go wykuć? Spróbuję

Udało się. Wykułem ostrze 2h i poleciałem do sal Vakhanu. Ale tam jest boss strażnik chaosu i przy 70k hp zawsze ginę. Mam koronę demona i 2 pierscienie od opiekunów założone.
Nie da się tego przejść demon zawsze mnie zabija, nie wiem jak. A nie mam już eliksiru nieśmiertelności bo wykorzystałem na dworze irdorath.

dawidos

dawidos

Użytkownicy
posty97
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jestem pod koniec 2 rozdziału, w GD dolinie wyczyściłem opuszczona kopalnie, i tą kopalnie za Grimesem prócz sfery. W 2 rozdziale mogę zniszczyć orki na drakarze? Oraz gdzie mogę jeszcze coś wartościowego wykonać przez 3 rozdziałem?

BTW. Mam 51 lvl w 2 rozdziale i pewnie jeszcze jakiś 1-4 lvle może wbije, a pytanko brzmi, jak mieć w 3 rozdziale na duale 500 zreki i 700 wytrzymałości O.o jak na ten moment mam 313 zreki i 320 wytrzymałości, i 268 pkt nauki do wydania oraz jeszcze 3/4 dary do wykorzystania od bogów... Mam dylemat co do sposobu uzyskania tych wartości.
Poradzi mi ktoś?

I czy Orik da mi misję z tymi dowódcami orków, jak zabiłem ich w 2 rozdziale?

Proszę o odpowiedzi.

gibonex16

gibonex16

Użytkownicy
posty129
Propsy1
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
1. jak rozpocząć misję Intrygi bractwa masjafu?
(zrobiłem wszystkie misje do tego momentu i dalej co?)

2. Dziwny klucz: gdzie jest skrzynia którą otwiera ten klucz?

Komachi

Komachi

Użytkownicy
posty271
Propsy17
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Siemka. Jak nauczyć się dalszych poziomów jubilerstwa? Jestem w drugim rozdziale, Mateo nauczył mnie podstawowego, stalowego pierścienia, wykułem go, ale nie mam opcji by uczyć się dalej.

milygosc

milygosc

Użytkownicy
posty342
Propsy7
Profesjabrak
  • Użytkownicy
w kolejnych rozdzialach

Deathrou

Deathrou

Użytkownicy
posty114
Propsy13
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Po bitwie z orkami na farmie pytam Lorda Hagena "co dalej". Na sekundę pokazuje mi nowe zadanie "Bij zabij!" a potem włącza się filmik w którym kamera posuwa się po pobojowisku a następnie wraca do postaci. Kłopot w tym, że po wciśnięciu opcji co dalej wszyscy włącznie z lordem Hagenem wychodzą z szeregu i wracają do swoich normalnych pozycji, włącznie z Hagenem, przez co gdy kamera wraca do mnie stoję sam i nie odpala się żaden dialog. W wyniku tego bezi stoi i nie da się nim ruszyć ani zapisać, jak gdyby dalej był w dialogu. Co robić?

Hadvar

Hadvar

Użytkownicy
posty58
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Gdzie dokładnie znajdę czwarty tom Kronik Stonnosa? Ponoć są gdzieś w świątyni Śniącego ale nie mogę znaleźć :/

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
@Deathrou Na pewno ta cutscenka nie odpala się po prostu przez stanięcie w jakimś miejscu? Nie za bardzo mam pomysły.
@Hadvar To błąd w solucji. Czwarty tom jest w mieście umarłych w Dolinie Cieni, w jednej ze skrzyń z bełtami do Dvartazdaha.

You didn't grow.
You didn't improve.

Strong95

Strong95

Użytkownicy
posty6
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Wiecie może czy czegoś konkretnego potrzeba, żeby natłuszczyć to scięgno pantery? Wszystko zrobiłem jak trzeba łuczysko już jest tylko to mi pozostało a przy stole alchemicznym brak opcji, żeby to zrobić. Dzięki z góry za pomoc ;)

mateusz1029484

mateusz1029484

Użytkownicy
posty126
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jak ogarnąć tabele statystyk? Klikam B to mam dziennik. W opcjach nie mogę zmienić binda statystyk ani na niego najechać bo jest niepodkreslone...

Dudeus

Dudeus

Użytkownicy
posty230
Propsy6
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam pytanie, bossowie z kopalni i świątyni orków niszczą przywołańce(kostki)? Bo zastanawiam sie czy iść dalej z questami czy lepiej przejść do R4 i rozwalić wszystkich demonami?

osiaka112

osiaka112

Użytkownicy
posty78
Propsy2
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Mam takie pytanie chce zabrać z zamku w GD tego kucharza i zaprowadzić go do obozu leśnego ale on chce zbroje i broń i moje pytanie jest takie skąd wziąć dla niego tą zbroję i broń bo te zbroje co mam przy sobie to mu nie pasują

0 użytkowników
Do góry