Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8863041 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8863041

Odpowiedzi 37317

milygosc

milygosc

Użytkownicy
posty342
Propsy7
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Chce sie dostac na wyspe etlu i pomodlilem sie do beliara jak musialem. On niby wysluchal modlitwy, ale dalej nic nie wiadomo

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
@darek0100 Riordian leży w łóżku w domu Onara i nie ma nic szczególnego do powiedzenia.
@milygosc Spróbuj połazić gdzieś indziej i wróć pod posąg Beliara w wieży Xardasa. Powinien tam stać pewien NPC.
@chaffe45 Psiakrew. Czego nie rozumiesz w "następnego dnia"? Rozwinę: poczekaj jeden dzień i znowu zagadaj do Netbeka. On ci da wskazówki co do tych atronachów oraz czegoś innego i w ramach tego drugiego questa będziesz mógł zabić Kreola.

You cheated not only the game, but yourself.
You didn't grow.
You didn't improve.
You took a shortcut and gained nothing.
You experienced a hollow victory.
Nothing was risked and nothing was gained.
It's sad that you don't know the difference.

PoLoPL

PoLoPL

Użytkownicy
posty77
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam Mam pewien problem z świątynią adanosa we wcześniejszej rozgrywce żeby uaktywnić quest z antycznym strażinkiem wystarczyło go uderzyć i cię atakował wtedy szło się do smoka i leciało dalej jednak teraz na spolszczeniu uderzam go a on się nie budzi i stoi w miejscu zmienili sposób wykonania tego questa czy musze znaleźć odpowiedni item by uderzyć go za te 1hp ? bo póki co za 0 bije

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
Coś ci się zapomniało z wcześniejszej rozgrywki. Musisz go obudzić zwojem, który wcześniej aktywujesz w kanionie, potem z nim rozmawiasz i dopiero wtedy uderzasz - gdy już cię atakuje.

You didn't grow.
You didn't improve.

milygosc

milygosc

Użytkownicy
posty342
Propsy7
Profesjabrak
  • Użytkownicy
cos ten npc nie cche sie pojawic przy tym posagu beliara

filipolski

filipolski

Użytkownicy
posty12
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Hej mam pytanko, jak mogę się ponownie dostać do świątyni adanosa gdzie był Kruk, Nie wziąłem pierścienia teleporacyjnego a drzwi do świątyni nie chcą się ponownie otworzyć. Zna ktoś sposób ? albo kod na te pierścień ?

Dameczek

Dameczek

Użytkownicy
posty56
Propsy5
  • Użytkownicy
Młot będzie w domu budowniczych. Ale nie pamiętam ktory. Przejdź się

No przeszedłem się po wszystkich domach budowniczych i młota nigdzie nie było. Czyżby jakiś bug? ;v

Bomber

Bomber

Użytkownicy
posty1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Czy jest jakiś trigger aktywujący naukę przemiany u netbeka?
Mam drugi rozdział, jestem strażnikiem miejskim, mam nauczony pierwszy krąg magii i zabiłem jego trolla.
Na wcześniejszych stronach pisali, że każda profesja może się uczyć. (str 734)

Proszę o pomoc ;-)

tomasz13

tomasz13

Użytkownicy
posty151
Propsy7
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Witam, wie ktoś czy to może bug, w lesie assasynów mam do zebrania 3 paczki broni. 2 już mam ale ta u Tiamanta nie wchodzi w reakcję, nie mogę jej zabrać. A stoi na tym stojaku na prawej sćianie od tronu. Nie wiem jak ją zabrać. Jakieś pomysły?

Nemrok19r

Nemrok19r

Użytkownicy
posty236
Propsy37
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam, wie ktoś czy to może bug, w lesie assasynów mam do zebrania 3 paczki broni. 2 już mam ale ta u Tiamanta nie wchodzi w reakcję, nie mogę jej zabrać. A stoi na tym stojaku na prawej sćianie od tronu. Nie wiem jak ją zabrać. Jakieś pomysły?
Użyj kodów, jak już nic nie pomaga
Wyrzucić z ekwipunku paczkę, najechać postacią na nią, nacisnąć Pause Brake,wpisać marvin, potem naciskamy Esc, naciskamy f2 wpisujemy edit focus aby wpisać-dowiedzieć się jaki  kod na ową paczkę z bronią. Aby nie wywaliło z gry i postać wstała: pause breake--potem wpisujemy na klawiaturze 32, a potem  Esc.

PoLoPL

PoLoPL

Użytkownicy
posty77
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Coś ci się zapomniało z wcześniejszej rozgrywki. Musisz go obudzić zwojem, który wcześniej aktywujesz w kanionie, potem z nim rozmawiasz i dopiero wtedy uderzasz - gdy już cię atakuje.
No było coś takiego ale zdawało mi się że to się robiło  po walce dzięki za odp

1marcin1

1marcin1

Użytkownicy
posty77
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mogę w 2 rozdziale dostać się do doliny cieni? Bo gdy mówię do tego orka dowódcy z miasta orków o świątyni śniącego to on mowi ze to nie moja sprawa.
Ponawiam pytanie. Mam zadanie z zaginionymi paladynami, pytam się ur thralla o co chodzi i on mi mówi coś o kopalni do której nie chce mnie wpuścić. Mam 150 karmy u beliara

Pasterz z Feshyr

Pasterz z Feshyr

Użytkownicy
posty126
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Ponawiam.
Mam pewien problem dotyczący walki z użyciem tarczy i dwóch broni, mianowicie czasem gdy wyjmuję miecz tarcza zostaje bezimiennemu na plecach, to samo tyczy się dwóch mieczy tylko w tym przypadku bezimienny wyciąga tylko jedno z ostrzy.

lukas900

lukas900

Użytkownicy
posty39
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Gdy wykonalem probe ognia dla opiekuna i wracam juz teleportem do khorinis w tym samym czasie wyskakuje mi info ze zakonczylem zadanie z kusza od orkow,  o co moze chodzic? To jest zwiazane z ta magiczna kuznia,  do ktorej juz nie bede mogl wrociic?

gelenczei

gelenczei

Użytkownicy
posty81
Propsy1
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Dlaczego jak próbuję zabić bossa z wieży na pustyni (tego maga) to umieram jak zadam mu trochę obrażeń? Chciałbym jego łuk

@gelenczei
Nie bij go od momentu kiedy zaczyna coś mówić do momentu deszczu ognia.

Tak robię, ale rzuca co chwilę te deszcze ognia, co chwile gada i się leczy jak mu zbije coś życia. Może trzeba zrobić coś wcześniej zanim się go zabije?

R.Loos

R.Loos

Użytkownicy
posty373
Propsy66
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@milygosc może być związane z tym, że masz szpon beliara i pojawia się demon po modlitwie, a wtedy ten npc się nie pojawi. Wczytaj grę, wyrzuć szpon na ziemię i w tedy poproś beliara.

@filipolski zobacz czy na pewno się nie otwierają, bo powinny się otwierać zawsze, jak nie to nie szukaj kodu na pierścień tylko przy drzwiach naciśnij "k" to polecisz 2 metry do przodu.

@Dameczek a walczyłeś już z tym dużym strażnikiem i zadałeś mu parę ciosów zwykłą bronią? I czy później gadałeś o tym z Ashtarem?

@Bomber nauka przemiany tylko dla magów

@tomasz13 spróbuj wejść na wazon i podnieść z góry, ja tak robiłem

@1marcin1 ojej, to chyba najczęstsze pytanie, musisz zabić demona na bagnie i mieć 50-60 retoryki

@Pasterz z Feshyr nie przejmuj się tym, to tylko bug wizualny, nie zmienia nic w praktyce, jak cię wkurza to wyjdz z gry i wjedź od nowa, powinno działać.

@lukas900 wczytuj save i wejdź tam przygotowany ze wszystkimi składnikami do kuszy orków, inaczej jej nie będziesz miał i zwalisz questa. Patrz solucje+porady na start strona 1

@Jao wybacz, że ci zabieram fuche, ale żeby ci się nie nudziło, odpowiedz mi na pytanie trolla - czy mogę używać Klątwę Azgalora :D:D:D

@gelenczei wrzuć sobie linka w chroma i odpal tłumaczenie, po czym zjedź na sam dół, masz tam opis i filmik walki z tym bossem. Nic nie trzeba wcześniej z nim robić.
https://rpgrussia.com/threads/gotika-2-vozvraschenie-2-0-imennye-i-geroicheskie-monstry.8782/

Pół litra na dwóch jest dobre kiedy jedna osoba nie pije

tomasz13

tomasz13

Użytkownicy
posty151
Propsy7
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Ok poradziłem sobie z tą paczką broni, jakimś cudem udało mi się wskoczyć na te drewniane pale i zgarnąć ją z góry z tego wazonu. Bardzo dziwne, bardzo dziwne

dede

dede

Użytkownicy
posty146
Propsy10
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Na ktorej stronie o ile byla jest solucja miasta orkow?
Czy majac otwarty quest najemnika orkow nie moge teraz zabijac orkow, bo bedzie reputacja spadac? No tych z miasta to nie ruszam ale tam obok kamiennego smoka itd bo zamek wokol GD wyczyszczony

Trofeum wojenne dla farroka, cos wyczytalem o bandytach przebranych za straznikow miejskich lub odwrotnie gdzie ich znajdem glowa bloodwyna mogla by mu stylnac xd

R.Loos

R.Loos

Użytkownicy
posty373
Propsy66
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@dede na pierwszej jest większość … :D
teleportuj się do przełęczy górniczej doliny, tam znajdziesz odpowiedź.
Orków broń Boże nie tykaj do zakończenia i jak już pewnie czytałeś nie raz, nie kończ Najemnika orków zbyt wcześnie, zrób questy od szamana.
Jeśli zabiłeś orków przed questem to super, chodzi o to żeby w trakcie ich nie zabijać

Pół litra na dwóch jest dobre kiedy jedna osoba nie pije

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
@R.Loos Nie, nie możesz używać klątwy Azgalora :F

You didn't grow.
You didn't improve.

0 użytkowników
Do góry