Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8864870 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8864870

Odpowiedzi 37317

BAc

BAc

Użytkownicy
posty94
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
A tam nie ma czasem hełmu pod zrekę???

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
  • Marian "Menda" Pazdzioch
Grasz pod zreke nie możesz mieć z czymkolwiek problemów ten spec jest tak op ze z wszystkim sobie poradzi na golemy masz albo magiczne strzały albo  strzał przebijający  i jedno i drugie jest op   do granic wszelkiej możliwość wiec walka jest  absurdalnie łatwa.

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Przyjaciół miej blisko, ale wrogów jeszcze bliżej.
Nic nie jest prawdziwe, wszystko jest dozwolone.
I was dreaming, about gold.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.
Prawda objawiona: Umiesz liczyć ? licz na siebie, twoje szczęście innych jebie.

BAc

BAc

Użytkownicy
posty94
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Przecież pisałem, że gram pod włócznie i łukiem nie ma najmniejsze opcji. Więc pytam jak inaczej, w łuku mam tyle % ile dostałem z zadań, czyli 15% i nie ma najmniejszej szansy, żebym ubił tym jakiegokolwiek golema, zbyt często nie trafiam, nawet z bliska, a golem ściąga Mnie na strzałą. Nie chce inwestować pn w łuk, dlatego pytam jaki jest inny sposób. I ponawiam pytanie, czy jest tam hełm pod zrękę???

dawidos

dawidos

Użytkownicy
posty97
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Nie wziałem listów gończych, a wszystkich bandytów zabiłem z misji "żywy lub martwy" i po zabiciu odczytałem dopiero listy to teraz ta misja będzie mi wisieć do końca gry?

tomasz13

tomasz13

Użytkownicy
posty151
Propsy7
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Czysty alkohol. W życiu bym na to nie wpadł. Też mam taką kroplę nad wytrzymałością i mi HP zjada po 1. Ale mam regenerację wytrzymałości także ona stoi w miejscu. Mam nadzieję, że alkohol pomoże.

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
@BAc Samymi włóczniami gry nie przejdziesz. Musisz inwestować w łuki.
@dawidos Tak. Może zniknie na początku 6 rozdziału.

You cheated not only the game, but yourself.
You didn't grow.
You didn't improve.
You took a shortcut and gained nothing.
You experienced a hollow victory.
Nothing was risked and nothing was gained.
It's sad that you don't know the difference.

lukas900

lukas900

Użytkownicy
posty39
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Co mam zrobic jesli z talbinem nie mam zadnej mozliwosci rozmowy z nim?  3 rozdzial,  w 2 tez nie chcial. O co moze chodzic?

Proceente

Proceente

Użytkownicy
posty59
Profesjabrak
  • Użytkownicy
jak dowiesc tiranaksowi ze jestesmy gotowi do walki z 1 z asgardow i do nich dolaczyc? jest to zalezne od rodzialu?
@Jao

dede

dede

Użytkownicy
posty146
Propsy10
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@lukas900 wyczuwam ze mozesz go zgarnac dopiero w 4 rozdziale jak umrze engrom
Dzieki za rade z loa faktycznie nie spodziewalem sie ze wyjscie z latarni cos da

Zrypalem 2 pkt retoryki od tego maga ognia z targu w khorinis i od straznika, bo nie mowilem ze przynosze ziola dla constantina tylko tam gdzie jest polowanie z batrokiem wskoczylem na skale przemienilem sie w krwiopijce po wiekszego expa xd
Akurat 2 brakuje do questa z loa, wiekszosc lub wszyskie ksiazki odkupilem od kupcow, cos da mi retoryke? W starej wiezy xardasa wzialem list uczacy jezyka orkow, hmm w tych kopalniach(opuszczona i nowa? Chyba tak sie zwaly?) jeszcze nie bylem znajde cos tam na retoryke?

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
@Proceene 5 rozdział.
@dede Kradzież kieszonkowa->fail->tłumaczenie się. Co 10 razy wpada ci punkt retoryki.

You cheated not only the game, but yourself.
You didn't grow.
You didn't improve.
You took a shortcut and gained nothing.
You experienced a hollow victory.
Nothing was risked and nothing was gained.
It's sad that you don't know the difference.

Proceente

Proceente

Użytkownicy
posty59
Profesjabrak
  • Użytkownicy
wlasnie a jak okradac tych ludzi bo tylko nikiedy mam taka mozliowsc a z tego co mapietam to w podstawce byla opcja prawie przy kazdym imiennym npc, moze to jakis blad ktory da sie naprawic?

1marcin1

1marcin1

Użytkownicy
posty77
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mogę w 2 rozdziale dostać się do doliny cieni? Bo gdy mówię do tego orka dowódcy z miasta orków o świątyni śniącego to on mowi ze to nie moja sprawa.

Proceente

Proceente

Użytkownicy
posty59
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@1marcin1 musisz miec questa z zaginionymi paladynami na odpowiednim poziomie rozwoju, serio juz duzo razy o to ktos pytal wpisz w google xd a wyszuka ci strone z forum

Post połączony: 2018-09-16, 19:39
@darek0100 wystarczy miec 150 karmy sprawdzone dzieki, ale zadanie dalej wisi, gdzie jest saturas w 4 rodziale z magami z jarkendaru xD?

chaffe45

chaffe45

Użytkownicy
posty57
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Czemu mając w pizdu sztabek rudy smoly i plytek pelzaczy mogę zrobić max 4 zbroje dla myśliwych w 7r a potem "nie mam składników" mimo że są. Co jeszcze jest potrzebne

lukas900

lukas900

Użytkownicy
posty39
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Z kim trzeba pogadac w sprawie zadania zapomniane wspomnienie loi?

paulpolska

paulpolska

Użytkownicy
posty604
Propsy31
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
Potrzebuje kod na klucz do drzwi za którymi jest GOMEZ albo niech ktoś powie gdzie on jest bo ani klucze od Engora ani Parcivala nie pasują do tych drzwi już tracę nerwy

Pomogłem ? Daj tego PROPSa to nic nie kosztuje

lukas900

lukas900

Użytkownicy
posty39
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
A teraz to co sie stalo to jebana przesada. Jestem w miescie orkow i walcze na arenie. W pewnym momencie zaczynam walczyc mieczem dwurecznym jakbym mial 0% nauki, a nie 96. To jakis zart?  Mozna to naprawic?

tomasz13

tomasz13

Użytkownicy
posty151
Propsy7
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Też tego doświadczyłem. I nijak nie wracało. Dlatego wczytałem sejva sprzed walk i wszystkie walki wygrałem ulu-mulu. Wtedy tego problemu nie doświadczyłem.

@paulpolska jeszcze w komnacie engroma jest klucz na półce. I na szczycie wieży nad bramą zamku po lewej stronie na parapecie.

dede

dede

Użytkownicy
posty146
Propsy10
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Styl walki wybierasz wciskajac shift i z numlocka 0 1 2 lub 3 pewnke sie leczyles i zmieniles styl walki z mistrz na nooba @lukas900

paulpolska

paulpolska

Użytkownicy
posty604
Propsy31
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
Też tego doświadczyłem. I nijak nie wracało. Dlatego wczytałem sejva sprzed walk i wszystkie walki wygrałem ulu-mulu. Wtedy tego problemu nie doświadczyłem.

@paulpolska jeszcze w komnacie engroma jest klucz na półce. I na szczycie wieży nad bramą zamku po lewej stronie na parapecie.

Mam klucz ze szczytu a jak pisałem Engroma klucze mam obydwa zresztą ten z wieży ze szczytu to też Engroma klucz

Pomogłem ? Daj tego PROPSa to nic nie kosztuje

0 użytkowników
Do góry