Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8359477 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8359477

Odpowiedzi 37317

dede

dede

Użytkownicy
posty146
Propsy10
Profesjabrak
  • Użytkownicy
dobra jednak tomik poezji oddalem wczesniej Loi, no to chyba kicha bo tam retoryke dostaje blabla nie spoznilem sie ale dupa nie idzie 10 LP wyrwac :/

EDIT 1h mija jakas cutscenka jest, mowi ze juz swita i musi sie zbierac idzie na dol latarni pozniej na gore, czekalem az sama zagada, ale nie zagadala, z nadia nie spalem zadnej nagrody nie wzialem za questyy

mateusz1029484

mateusz1029484

Użytkownicy
posty126
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Napisze mi ktoś gdzie są kopalnie ze złożem złota? Ta na przełęczy w GD opróżniłem ze złota,oraz w Jarkendarze tez.

GroBar

GroBar

Użytkownicy
posty152
Propsy7
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Witam, jest jakiś program pozwalający na ingracje w save na AB? Jakaś zmiana statystyk/rodziału (coś jak ch w klasyku). Dzięki

tomasz13

tomasz13

Użytkownicy
posty151
Propsy7
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@Qara098 Nie potrzebujesz Mrocznych rytułałów żeby wejść do kopalni. Ja sam nie robiłem tego zadania bo demona zabiłem w r3, a do miasta orków poszedłem w r4 i udało mi się wszystko przejeść bez mrocznych rytuałów. Wystarczy zrobić zadania Ur-Krassa, kowala i arenę, dodatkowo miecz harta. I oczywiscie kusze wielkiego łowcy

Udało mi się też za pomocą GVE naprawić bug z gildią kupców i zaliczyłem całą gildię i dostałem pierścień. Szkoda tylko że wpakowałem Salandrila do klasztoru i nie mam z nim żadnych opcji + nie dokończę zadania receptruy win dla Goraxa. Trudno. W sumie i tak cała ta glidia kupców oprócz kilku stalowych prętów, czarnej rydu i pereł nie ma nic ciekawego.

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
@Qara098 Żeby Ur-Thrall wpuścił cię do kopalni, wystarczy zabić tego demona i mieć 60 retoryki.
@mateusz1029484 Jeszcze jest ta NAD przełęczą. Zachowaj sobie ~150 bryłek na kopalnię orków, inaczej musisz czekać do 4 rozdziału (skrzynia Scatty'ego) na możliwość skończenia wątku więźniów.

You cheated not only the game, but yourself.
You didn't grow.
You didn't improve.
You took a shortcut and gained nothing.
You experienced a hollow victory.
Nothing was risked and nothing was gained.
It's sad that you don't know the difference.

mateusz1029484

mateusz1029484

Użytkownicy
posty126
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mogę oddać ta kusze DOZOWNIK z doliny cieni dla Raffy?

Slesh

Slesh

Użytkownicy
posty23
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ktoś wie jak ubić te 3 trolle (Uzdog) za słonecznym kręgiem? Kiedy ubije któregoś do 2k hp odzyskują całe.

Qara098

Qara098

Użytkownicy
posty3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@tomasz13 tutaj mam problem  bo nie pomogłem ur-krassowi w 1 rozdziale i nie ma go w mieście orków

mateusz1029484

mateusz1029484

Użytkownicy
posty126
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Jao mam 4 rozdział,orkow skończonych. Czemu mówiłeś żebym czekał na 4 rozdział? Odnawiają się złoża?

lukas900

lukas900

Użytkownicy
posty39
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Slash musisz je rownomiernie bic. mniej wiecej jak maja po 2.5 k zycia zaczzynasz powiedzmy kazdego po hicie walic. I tak do konca.

Jak mozna rozwiazac zadanie ze wspomnieniem Loi?  Gadalem z kazdym i nie mam nigdzie zadnej opcji dialogu.
Oraz gdzie znajde Talbina? Cos mi to imie mowi,  ale nie wiiem gdzie szukac...

tomasz13

tomasz13

Użytkownicy
posty151
Propsy7
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Talbin siedzi nad jaskinią Marcosa, obok chaty Cavalorna.

Deathrou

Deathrou

Użytkownicy
posty114
Propsy13
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
7 rodział, jak ruszyć zadanie z Opiekunami? Mam znaleźć jakieś małe bóstwo które mnie wspomoże w walce, z rebalance pamiętam, że chodzi tu o boga Bala Netbeka, ale nie ma on żadnej opcji dialogowej. W wyszukiwarce znalazłem jeszcze, że muszę wcześniej pogadać z Lee, ale on też nic konkretnego nie mówi.

tomasz13

tomasz13

Użytkownicy
posty151
Propsy7
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Też mam pytanie odnośnie opiekunów. Dokładnie 5 opiekuna, muszę dostać się na cmentarzysko orków. Ale jest tam jeden imienny ork. Będzie on do czegoś potrzebny czy mogę wybić wszystkich orków tam siedzących?

waldess

waldess

Użytkownicy
posty28
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Nie mogę się doczekać ataku na obóz Balama, zadania wykonalem, jest jakiś wyzwalacz?

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
@Deathrou Najczęściej zadawane pytania.
@tomasz13 Jaki imienny ork? Jeśli masz na myśli szamana w najniżej położonej komnacie (tej z kratą), to zostaw go - technicznie nie jest potrzebny, ale dostaniesz expa, jeśli pogadasz z nim w trakcie misji 9. Opiekuna (i teoretycznie dopiero wtedy powinien się on tam pojawić).
@waldess Jak zrobiłeś wszystkie 3 zadania dla Balama i 2 dla Tiraksa, to po prostu zagadaj do Balama i spytaj, jak leci.
@mateusz1029484 Powiedziałem, że GDYBYŚ wszystkie samorodki złota przetopił na sztabki, to nie miałbyś na zrobienie questa w kopalni i musiałbyś czekać do 4 rozdziału, bo wtedy dostajemy misję, w ramach której wpada 250 samorodków. DVARTAZDAHA oddaj Raffowi.

You didn't grow.
You didn't improve.

dede

dede

Użytkownicy
posty146
Propsy10
Profesjabrak
  • Użytkownicy
To jak to jest z ta loa? Idzie wyrwac 10lp w w rozdziale?

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
Musisz wyjść z latarni po tym, jak w rozmowie z nią dostaniesz +1 retoryki.

You didn't grow.
You didn't improve.

Darant

Darant

Użytkownicy
posty77
Propsy2
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Jestem po walce z Miguelem i nad paskiem wytrzymałości mam brązowego debuffa na wytrzymalosc i HP
Ktoś wie jak to usunąć? Woda święcona i odtrutka nie dzialaja

BAc

BAc

Użytkownicy
posty94
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Macie jakiś sposób na bossa golemów i jego ziomali??? Gram pod zrękę włóczniami, i kompletnie nic im nie bije. Łukiem nie ma opcji mam 15% przy czym bije zbyt wolno, żeby się cofały.

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
@Darant Wypij czysty alkohol. BTW od kiedy Miguel to boss? xD
@BAc Raczej tylko bronie obuchowe dobrze na nich działają na początkowym etapie gry. Ale bossa możesz sobie zostawić na kiedy indziej, np. kiedy uzbierasz zwoje albo magiczne strzały.

You didn't grow.
You didn't improve.

0 użytkowników
Do góry