Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8359438 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8359438

Odpowiedzi 37317

Adu

Adu

Użytkownicy
posty92
Propsy3
  • Użytkownicy
Gdzie znajdę ściegno wielkiej pantery? do zadania z Najlepszą kuszą? szukam szukam i nic..

Mam wszystkie składniki, a ten dalej nie ma żadnych dialogów, mam 100 brylek rudy, z 5 czarnej, róg trolla jaskiniowego z pustyni, ścięgna jakiejś zwykłej pantery.

Jakieś rady?

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
  • Marian "Menda" Pazdzioch
Sry ale nie da się go nie mieć to jest   niemożliwe  chyba ze nie zrobiłeś jarka to go nie masz  w innym wypadku masz je na 100%

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Przyjaciół miej blisko, ale wrogów jeszcze bliżej.
Nic nie jest prawdziwe, wszystko jest dozwolone.
I was dreaming, about gold.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.
Prawda objawiona: Umiesz liczyć ? licz na siebie, twoje szczęście innych jebie.

Dameczek

Dameczek

Użytkownicy
posty56
Propsy5
  • Użytkownicy
Gdzie znajdę w 2 rozdziale jakieś przepisy zwiększające manę na stałe i jakie to są przepisy?

tomasz13

tomasz13

Użytkownicy
posty151
Propsy7
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Wielka Pantera (tak przypuszczam, bo już nie pamiętam) jest własnie w jarku. Na samym końcu kanionu jak się wchodzi na skarpę do góry do jaskini która prowadzi na bagna. Ona jest tam przed jaskinią.

A żeby wyłączyć marvina to trzeba wpisać "42" ? Tylko że jak już usiądzie to nie robi znowu "pause" i nie mogę wyłączyć tego cholernego marvina a chciałem sobie sprawdzić co ma ten pc_rockefeller ;)

Tak wygląda moja klawiatura: https://imgur.com/qYse2tA

EDIT: już ogarnąłem. Musze wcisnąć Fn + pause. Wtedy działa. Ale i tak rockefeller nic nie ma i ten cały marvin do niczego raczej nie się przyda. Bogowie mnie naznaczyli, jestem łajzą heh dobre

Pytanko: po wybiciu orków w misji "Przeszpiegi wolnej kopalni" dalej idać za kopalnie dostaje się do lodowej krainy. Są tam górskie orki i Starszy klanu, z którego dropi głowę. Mogę ich zabić? I tak są wrogo nastawieni nawet w zbroi orka

I dlaczego nie mogę wskrzesić Sylvio i Bullka. Nie działa na nich zwój wskrzeszenia a leża obok ogniska przed wejściem do lodowego smoka. Nie wiedziałem, że będą z nimi questy a teraz gra nie chce ich wskrzesić...

Silirin

Silirin

Użytkownicy
posty3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Panowie, szukałem sporo ale nic nie znalazłem, może wy pomożecie, chce zostać czeladnikiem, niby trzeba iść najpierw do Pablo a on nas wyślę między innymi do Hanny, z tym że u mnie żadnej takiej opcji dialogowej nie ma. Tylko tyle że ma list gończy ale to standard i coś tam jeszcze co nic nie wnosi. A każdy wyrzuca mnie ze sklepu swojego. Panowie jak żyć?

tomasz13

tomasz13

Użytkownicy
posty151
Propsy7
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
A tak w ogóle to kupiłeś strój obywatela u Hanny? Inaczej nie ruszy.

mateusz1029484

mateusz1029484

Użytkownicy
posty126
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam 4 rozdział. Skończony Las Assasynow,Pustynie(oprócz zaginionego brata) i dolinę cieni. Mogę wybić miasto orkow?
Czy w 4 rozdziale mogę skończyć zadania dla opiekunow i zostać Haradimem? Czy to dopiero 5 rozdział? Kiedy mogę zabić Hosh Paka

Silirin

Silirin

Użytkownicy
posty3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
U Hanny nie pojawia mi się żadna opcja dialogowa żeby kupić ubranie.

dede

dede

Użytkownicy
posty146
Propsy10
Profesjabrak
  • Użytkownicy
a byles u Ruperta? to on wysle cie do Pablo

w ktorym konkretnie miejscu w dolince Ashtara znajduja sie niebieskie kwiaty dla Loi? niedaleko trolla?

Silirin

Silirin

Użytkownicy
posty3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Już wiem, najpierw trzeba było pogadać z Rupertem.

tomasz13

tomasz13

Użytkownicy
posty151
Propsy7
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@dede Jeden kwiat jest w tej dolince pomiędzy teleportami gdziś przy skałach po lewej stronie i jeszcze jeden chyba za teleportem do Ashtara

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
@Adu Wielka pantera była przed teleportem do Ashtara.
@tomasz13 Nawet musisz; jednym z questów u "przyjaznych" orków będzie przyniesienie tej głowy. Z kolei wskrzeszenie różnie działa. Pobaw się z aktywacją i dezaktywacją numlocka w opcjach gry. BTW Bullka nie potrzebujesz.
@mateusz1029484 Miasta orków i tak jeszcze nie wybijesz, bo Ur-Thrall jest nie do zabicia - będzie później potrzebny. Ale całą resztę możesz rozwalić. W 4 rozdziale kończysz zadania od Opiekunów, ale walka z Asgardem to dopiero 5 rozdział. Z kolei Hosh-Paka możesz nawet w 2 rozdziale zabić.

You cheated not only the game, but yourself.
You didn't grow.
You didn't improve.
You took a shortcut and gained nothing.
You experienced a hollow victory.
Nothing was risked and nothing was gained.
It's sad that you don't know the difference.

tomasz13

tomasz13

Użytkownicy
posty151
Propsy7
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Cholera, szukam i znaleźć nie mogę. Pod którą latarnię mam zaprowadzić Cliffa? Byłem pod każdą i ciągle za mną biega idiota.

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
Zagada albo zaraz przed bramą do obozu, albo zaraz po jej przekroczeniu.
O jakiej latarni mówisz? :F

You cheated not only the game, but yourself.
You didn't grow.
You didn't improve.
You took a shortcut and gained nothing.
You experienced a hollow victory.
Nothing was risked and nothing was gained.
It's sad that you don't know the difference.

dede

dede

Użytkownicy
posty146
Propsy10
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Dobra dzieki 1 kwiat ten za teleportem ognik znalazl tego 2 przy skalach znalezc nie moze

Edit kurde no nie znajde moze ktos ma screena z polozeniem tych kwiatow bo 1 kwiatek pewnie jej nie wystarczy ;/ a u ruskich tez konkretnego polozenia nie ma

tomasz13

tomasz13

Użytkownicy
posty151
Propsy7
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Ok zagadał ale musiałem się cofnąć z obozu. Dzięki

Jak wejdziesz w teleport do tej dolinki pomiędzy astharem a jarkiem to idz od razu w lewo do skały i kwiatek powinien być gdzieś lekko po prawej stronie od skał w stronę teleportu do asthara.

Qara098

Qara098

Użytkownicy
posty3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam problem Szaman od sanktuarium nie chce mi dac zadania mroczne rytuały a jestem po wykonaniu zadania sanktuarium orków, lecz wcześniej już zabiłem demona na bagnach czy da sie to zrobić jakoś by ur trall wpuścił nas do koplani ? Jestem jeszcze przed wejściem do neigo

Dudeus

Dudeus

Użytkownicy
posty230
Propsy6
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Da sie przejść gre tak żeby nie zabijać Hosh-Paka? Bo niechcący oddałem wszystkie temu magowi co chce zabić Ignaza.

Post połączony: 2018-09-16, 12:01
@Qara098 Nie.

Qara098

Qara098

Użytkownicy
posty3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Dudeus bo bez misji mroczne rytułały ur trall nie wpuści mnie ani do doliny cieni ani do świątyni śniącego?

Dudeus

Dudeus

Użytkownicy
posty230
Propsy6
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Qara098 Żeby dostać sie do kopalni musisz mieć questa najemnik orków i mroczne rytuały. Kończysz najemnika orków prosząc Ur-Thralla o wsparcie na bagnach i wracasz do niego po zabiciu demona.

0 użytkowników
Do góry