Wielka Pantera (tak przypuszczam, bo już nie pamiętam) jest własnie w jarku. Na samym końcu kanionu jak się wchodzi na skarpę do góry do jaskini która prowadzi na bagna. Ona jest tam przed jaskinią.
A żeby wyłączyć marvina to trzeba wpisać "42" ? Tylko że jak już usiądzie to nie robi znowu "pause" i nie mogę wyłączyć tego cholernego marvina a chciałem sobie sprawdzić co ma ten pc_rockefeller ;)
Tak wygląda moja klawiatura:
https://imgur.com/qYse2tAEDIT: już ogarnąłem. Musze wcisnąć Fn + pause. Wtedy działa. Ale i tak rockefeller nic nie ma i ten cały marvin do niczego raczej nie się przyda. Bogowie mnie naznaczyli, jestem łajzą heh dobre
Pytanko: po wybiciu orków w misji "Przeszpiegi wolnej kopalni" dalej idać za kopalnie dostaje się do lodowej krainy. Są tam górskie orki i Starszy klanu, z którego dropi głowę. Mogę ich zabić? I tak są wrogo nastawieni nawet w zbroi orka
I dlaczego nie mogę wskrzesić Sylvio i Bullka. Nie działa na nich zwój wskrzeszenia a leża obok ogniska przed wejściem do lodowego smoka. Nie wiedziałem, że będą z nimi questy a teraz gra nie chce ich wskrzesić...