Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8109737 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8109737

Odpowiedzi 37317

dawidos

dawidos

Użytkownicy
posty97
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@xKondziox włócznie są ale to raczej 4fun do zabawy, duele miażdzą

warrockk

warrockk

Użytkownicy
posty18
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Zadanie "Wierni ludzie" w mesjafie
znalazłem Rafata,Famida i Kudira. Gdzie znajdę jeszcze kogoś?

Bartczenkooo

Bartczenkooo

Użytkownicy
posty129
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
witam, prosiłbym o poradę czy z returninga 2.0 został usunięty przepis na potki hp z jagód ??? jak tak to jak je teraz robić ???

R.Loos

R.Loos

Użytkownicy
posty373
Propsy66
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Kucharz w zamku GD nauczy cię gotowania kompotów, to samo działanie, bez marnowania rdestu

Pół litra na dwóch jest dobre kiedy jedna osoba nie pije

Bartczenkooo

Bartczenkooo

Użytkownicy
posty129
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
ok dzięki za odpowiedź :)

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
@warrockk Mógłbyś napisać, gdzie ich znalazłeś, ale na szczęście pamiętam imiona Rafat i Kudir, dzięki czemu jestem w stanie zawęzić obszar twoich poszukiwań do świątyni i odnogi kopalni, gdzie na zlecenie Tiamanta zabijałeś rudogryzy pełzacze górskie.

You cheated not only the game, but yourself.
You didn't grow.
You didn't improve.
You took a shortcut and gained nothing.
You experienced a hollow victory.
Nothing was risked and nothing was gained.
It's sad that you don't know the difference.

R.Loos

R.Loos

Użytkownicy
posty373
Propsy66
Profesjabrak
  • Użytkownicy
polecam przeglądnąć dział solucje+porady na start, tam jest opisane jakie potrawy co kto czego uczy i jakie bonusy to daje.

Pół litra na dwóch jest dobre kiedy jedna osoba nie pije

kielbik22

kielbik22

Użytkownicy
posty15
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jako paladyn masz możliwość zakupu i konserwowania miecza z magicznej rudy :) Serio nie zrobiłeś qesta polegającego na ubiciu hersztów bandytów w celu zdobycia broni 1h Rozjemcy ? Jest o wiele lepsza niż el-bastro :)

Dzięki, w sumie to zebrałem listy gończe dopiero w 2 akcie a cześć głów już oddałem w pierwszym, przemierzyłem cale Khorinis to chyba wszystkich ubiłem. Ale sprawdzę, dzieki :)

Faktycznie jednego ominąłem, dzięki wielkie :)

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
@R.Loos Żartujesz? Większość ludzi zadających tu pytania i oczekujących natychmiastowej odpowiedzi nie trudzi się nawet, by poszukać odpowiedzi w FAQ :F
Nie ubliżając tym, którzy to robią, naturalnie. :D

You didn't grow.
You didn't improve.

NickiMinaj

NickiMinaj

Użytkownicy
posty44
Propsy1
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Dlaczego po cutscence z Loą nie dostałam punktów nauki?

darek0100

darek0100

Użytkownicy
posty287
Propsy39
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Sprawdź jeszcze raz bo nic nie pisze, a punkty dodaje. Chodzi oczywiście o latarnię

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
  • Marian "Menda" Pazdzioch
Grajac pod zreke można się zdecydować piew na włócznie zaoszczędzimy na tym może z 10pn względem  rapierów ale  na etapie R1 - R2  mamy mniejszy dmg od rapierów na włóczniach to  nie jest jakaś duza różnica i tego za bardzo nie odczujemy, finalnie i tak najlepszy wybór w R3 to przejście na duale, możemy zostać na włóczniach jasne ale skok  dmg w dualach  to jest największy op shit  skok jaki można zanotować w returnie.

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Przyjaciół miej blisko, ale wrogów jeszcze bliżej.
Nic nie jest prawdziwe, wszystko jest dozwolone.
I was dreaming, about gold.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.
Prawda objawiona: Umiesz liczyć ? licz na siebie, twoje szczęście innych jebie.

LostCookies

LostCookies

Użytkownicy
posty23
Propsy1
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@Tizgar Czyli jak rozumiem nie istotne co na początek, czy rapiery czy włócznie, o ile później nauczymy się duali, to i tak się opłaca? :v

Letho

Letho

DreamVader
posty206
Propsy7
ProfesjaTłumacz
  • DreamVader
Duale to walka 2 broniami ?

Lavok

Lavok

Użytkownicy
posty15
Propsy1
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
@xKondziox są jakieś włócznie, pamiętam że się trafiały... Wydaje mi się że w tym jarze obok miasta zaraz w jednej z odnóg jaskini na dole jest jakaś włócznia ale nie pamiętam czy pod siłę czy zręczność ( jest dość dobrze pilnowana więc jak nie jesteś zbyt silny do jedynie jakoś na speedzie byś musiał ją capnąć ), CHYBA w jaskini z golemami, obok piramid jest jakaś włócznia.. w dolinie Ashtara w jednej ze skrzyń w domkach.. Prędzej czy później na jakieś włócznie się natkniesz... Ja włócznią, ale pod siłkę ( aleorem, wymaga 400 siły, zadaje po zaostrzeniu 500 dmg  ) zatłukłem smoki w GD.. dzięki zasięgowi jest dość łatwo to zrobić..

I znów ma pytanie, o jaką książkę chodzi orkowi z kopalni, który ma dziennik crowa? Co mam mu przynieść ( ma to być książka z której mógłby się nauczyć poprawnie mówić - mi tu przychodzi na myśl książka od retoryki, ale ją już dawno temu oddałem chyba Lutero... ) ? Bo mam duuużo książek w ekwipunku ale najwidoczniej nie to co on chce.. Handlarzy też obleciałem i nic chyba czego bym nie miał nie mają...

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
Ale Aleor to topór :F Poza tym Returning robi taki myk ze smokami, że nawet krótkim mieczem 1h można je trafić z odległości, z której one jeszcze strzelają.
Owszem, chodzi o podręcznik retoryki. Po oddaniu go Fernandowi w misji Gallahada można znaleźć księgę w skrzyni w jego domu.

You didn't grow.
You didn't improve.

darek0100

darek0100

Użytkownicy
posty287
Propsy39
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Kiedy można się zmierzyć z wojownikiem Azgardu lub jakie są wymagania odnośnie statów?

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju

You didn't grow.
You didn't improve.

Lavok

Lavok

Użytkownicy
posty15
Propsy1
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
@Jao ale walczy się tym jak włócznią chyba... no mniejsza z tym.. A z tą książką to może bym wpadł na to żeby poszukać w domu u niego bo już w jego ekwipunku szukałem ( czytaj dostał bencki :P )

Dene

Dene

Użytkownicy
posty30
Propsy1
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Ponawiam pytanie: Czemu wszyscy radzą, żeby nie targować się z Wężem przy braniu questa o rudzie? Przecież jeśli chcemy więcej, Wąż odmówi i musimy przystać na jego propozycje.

0 użytkowników
Do góry