@xKondziox są jakieś włócznie, pamiętam że się trafiały... Wydaje mi się że w tym jarze obok miasta zaraz w jednej z odnóg jaskini na dole jest jakaś włócznia ale nie pamiętam czy pod siłę czy zręczność ( jest dość dobrze pilnowana więc jak nie jesteś zbyt silny do jedynie jakoś na speedzie byś musiał ją capnąć ), CHYBA w jaskini z golemami, obok piramid jest jakaś włócznia.. w dolinie Ashtara w jednej ze skrzyń w domkach.. Prędzej czy później na jakieś włócznie się natkniesz... Ja włócznią, ale pod siłkę ( aleorem, wymaga 400 siły, zadaje po zaostrzeniu 500 dmg ) zatłukłem smoki w GD.. dzięki zasięgowi jest dość łatwo to zrobić..
I znów ma pytanie, o jaką książkę chodzi orkowi z kopalni, który ma dziennik crowa? Co mam mu przynieść ( ma to być książka z której mógłby się nauczyć poprawnie mówić - mi tu przychodzi na myśl książka od retoryki, ale ją już dawno temu oddałem chyba Lutero... ) ? Bo mam duuużo książek w ekwipunku ale najwidoczniej nie to co on chce.. Handlarzy też obleciałem i nic chyba czego bym nie miał nie mają...