Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8391812 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8391812

Odpowiedzi 37317

dzodzo9797

dzodzo9797

Użytkownicy
posty19
Profesjabrak
  • Użytkownicy
można zmienić żeby misje było na polsku a nie angielsku? wszystko inne po polsku jest

Artos123

Artos123

Użytkownicy
Mistrz palenia
posty81
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Mistrz palenia
Gdzie znajduję się Płomień Aligora w Starej Kopalni?  Wyczyściłem już sobie całą a dalej skrzynki nie znalazłem
jest kopalnia na tym płaskowyżu na placu wymian w kopalni w skrzyni jest

Post połączony: 2018-08-18, 18:10
@dzodzo9797 inne spolszczenie ściągnij np. tu https://themodders.org/index.php?topic=29287.0

Nawet jak upadne to wstane a wtedy masz PRZEJ*BANE

scutum

scutum

Użytkownicy
posty28
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Czy do końca gry guru będę napierdalał tylko włócznią śniącego w demony?! Czy las assassynów i ŚŚ mogę robić spokojnie w 4 rozdziale?

Namiot

Namiot

Użytkownicy
posty399
Propsy48
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Czy w Khorinis i Jarkendarku można zabijać orków bez żadnej konsekwencji w dalszej części gry?
tak poza tym rannym orkiem obok myśliwego Niclasa .

@Artos123 Właśnie znalazłem tego rannego orka i on jest martwy(tak ma być?).  Ma przy sobie grog. Próbowałem go wskrzesić, ale nic się nie dzieje. Nie mam many wyuczonej na 30 tylko podniesioną pierścieniami jak coś.

Edit : Włączyłem nową grę i ork żyje :) Jakoś musiał mi zginąć jak walczyłem ze ścierwojadami chyba a potem odszedłem z tamtej okolicy bo zębacze mnie kładły.

Zatem jest : Rannego orka nie mogę wskrzesić, więc pozostanie kod. Jak się włącza konsole? Proszę o instrukcje krok po kroku :)

Roxas14

Roxas14

Użytkownicy
posty11
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Na forum wyczytałem, że dostaje się jakieś osiągnięcia kiedy wbije 100 pkt kowalstwa, kradzieży itp. Problem w tym, że ja żadnych osiągnięć nie dostałem, nie wiem czy to bug czy usunęli te osiągnięcia. A jeżeli to bug to mam pytanie czy wpłynie to jakoś na rozgrywkę jeżeli nie mam tych osiągnięć.

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
  • Marian "Menda" Pazdzioch
Takowe osiągnięcia są tylko na Trudnym i Legendarnym pewna cześć osiągnięć jest zablokowana na niższych poziomach.

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Przyjaciół miej blisko, ale wrogów jeszcze bliżej.
Nic nie jest prawdziwe, wszystko jest dozwolone.
I was dreaming, about gold.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.
Prawda objawiona: Umiesz liczyć ? licz na siebie, twoje szczęście innych jebie.

Komachi

Komachi

Użytkownicy
posty271
Propsy17
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Gdzie nauczę sie w 1r walki dwureka powyżej 60?
Jestem najemnikiem, Lee nie ma żadnego dialogu.

mateuszzxcv

mateuszzxcv

Użytkownicy
posty483
Propsy58
  • Użytkownicy
Komachi
Rod uczy wszystkich, pod warunkiem ze przyniesie mu sie odpowiednia ilosc ginu albo czystego alkoholu (12/20), w dzienniku pisze jako wodka chyba czy cos

Pytania ode mnie
1. Czy uwolnienie niewolnikow z kopalni orkow bedzie mialo negatywne skutki w kolejnych rozdzialach (jestem w III)
2. Jak ruszyc zadanie Sekret Magii Guru? Musze znalezc artefakt zywiolow
3. Kraty w miescie orkow da sie otworzyc? 

tomu1

tomu1

Użytkownicy
posty351
Propsy24
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Namiot ork ginie po 1r.kodami nic nie zdzialasz predzej popsujesz gre

alek525

alek525

Użytkownicy
posty67
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
da sie jakos zrobic by nie zabijac cantara dla zabojcow a wykonac zadanie?xD wiem ze brzmi glupio ale coz xD kto pyta ten nie bladzi

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
@mateuszzxcv

1. Nie ponieważ tylko jest o tym gadka a oni tak naprawdę zasadniczo to nie uciekają :P
2. Teoretycznie, praktycznie chodzi o zdobycie pewnego przedmiotu który jest w posiadaniu jednego ze strażników sfer
3. Oczywiście ze się da ale wymaga to posiadania orkowej zbroi wtedy wszyscy będą mieli wyjebane na to co otwierasz i gdzie

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.

dzodzo9797

dzodzo9797

Użytkownicy
posty19
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Artos123 nie pomogło, ciągle po angielsku

Artos123

Artos123

Użytkownicy
Mistrz palenia
posty81
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Mistrz palenia
@dzodzo9797 pisz na wątku problemy techniczne
i czy instalowałeś wszystko zgodnie z instrukcjami tam?

Nawet jak upadne to wstane a wtedy masz PRZEJ*BANE

mateuszzxcv

mateuszzxcv

Użytkownicy
posty483
Propsy58
  • Użytkownicy
Tizgar
Merci bardzo :)
Sfery mam juz od dawna ale straznikow nie powybijalem ( wkorwiali mnie )
Zbroje mam i nie moge otworzyc tylko skrzyni nad Ur-Karrasem (tak to sie chyba pisze) no i tych krat. Mozesz napisac jak je otworzyc, w sensie kraty i ta skrzynie?

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Nie nie mogę w życiu nie m tak łatwo trzeba się pomęczyć i samemu ruszyć głowa od tego ona po części jest :P
Moge za to dać podpowiedz czymś te kraty się otwiera nie? może warto w  pomieszczeniu z nimi porozglądać się?

Skrzynia nad częścią mieszkalna można otworzyć tylko jeśli poprawnie zrobiliśmy questa z Od Ur-karassa z wiadomość do klanu  wysokiej skał,y poprawnie oznacza oddanie jej garondowi i wykonanie ukrytego questa oddanie jej  wodzowi klanu wysokiej skały to nie jest poprawne wykonanie questa i jest to fail mimo ze quest zostaje zaliczony.

BTW Co to mówisz jest nie możliwe, ponieważ tego który ma omawiany item musisz zabić quest cie do tego zmusza

mateuszzxcv

mateuszzxcv

Użytkownicy
posty483
Propsy58
  • Użytkownicy
WOW ale kino O.o
Napisz co sie stanie jezeli odda sie ten list Garondowi, bo na tym etapie tego nie sprawdze a od nowa grac na szybkiego zeby tylko zobaczyc co sie stanie mija sie z celem. Napisz bo ciekawi mnie to i to zajebiscie :)

Zabiłem tego z kopalni Orkow i tego z Wiezy Xardasa, pozostali dwaj zyja, jeszcze

Aha i jeszcze ta krata przy Ur-Thralu dziala na tej samej zasadzie co pozostale?

KoksMan34

KoksMan34

Użytkownicy
posty51
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Gram najemnikiem pod bronie 2H. Opłaca mi się wpakować PN w kusze ?

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
O ja pierdole....
Dajmy lista garandowi i dostajemy pota na +20 do hp następnie  biarac pod uwagę wpisy w dzenniku musimy znaleźć orka posłańca i go zajebać nim wyjdzie na jaw ze daliśmy dupy  z niego dopnie klucz który otwieramy i z tego otwartego klucza wypada własciwy kluz przy okazji aktywuje się nam ukryty questa na dziwna skrzynkę :P

Dalej idziemy do Ur-karassa i robimy z siebie debila quest od niego zaliczony ale bez reputacji tak czy siak żadnych konsekwencji nie ma. Kluczem otwieramy wspomniana skrzynkę w której jest 3 gówniane ziela lecznicze, potka do siły i tabliczka na zreke +2 :P

To gdzie masz problem? Jak zabiłeś strażnika sfery z kopalni orków to masz omawiany item wystarczy go przeczytać :P

tomu1

tomu1

Użytkownicy
posty351
Propsy24
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@KoksMan34 jak chcesz używać kuszy to tak jak nie to nie. W czym tu problem?

Szreder1977

Szreder1977

Użytkownicy
posty56
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
da sie usnąć ta truciznę po wejściu do starego obozu bractwa w zadaniu Mroczne Rytuały ? odtrutka nie dziala

0 użytkowników
Do góry