Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8257496 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8257496

Odpowiedzi 37317

Filipiaszek

Filipiaszek

Użytkownicy
posty15
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Zmieszczę pare pytan w jednym poście :
1. Kiedy zrobić lodowa krainę orków żeby sie tam później nie wracać ?
2. Jak odinstalować DX11
3. Podobno da się ''zmienić'' styl walki (np. jak mam 90% 2h to mogę zmienić animację na te z 60%)
4. Numlock3 systematycznie crashuje mi grę (acces violation ) , miał ktoś tak ?

tomu1

tomu1

Użytkownicy
posty351
Propsy24
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Artos123 szkielety mogłeś ubić, ważne żebyś nie zabił duchów kopaczy przed wzięciem questa

mroofa1337

mroofa1337

Użytkownicy
posty12
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Dlaczego po oddaniu słonecznego aloesu Saggicie nie mam opcji tworzenia u niej mikstury z kolejnych słonecznych aloesow? Zalegają mi 2 w ekwipunku

Glixy

Glixy

Użytkownicy
posty31
Propsy1
  • Użytkownicy
1.gra pod zrecznosc sie bardziej oplaca by isc na poczatku w dwureczna czy jednoreczna czy moze jednoreczna + luk... ( luk osobiscie az tak potrzebny mi sie nie wydaje , bo przeciwnikow na poczatku za wielu nie ma w r1...) , chodzi mi i to bym nie tracil punktow na darmo bo grajac pod zrecznosc na trupy to tylko dwureczna lub poswiecane strzaly tak?
@alek525

Też się obawiałem że łukiem nie dam sobie rady ze szkieletami ale jak się później okazało po wyuczeniu przebijającego strzału u raffy (tylko musisz 3 warunki spełnić gildia bojowa, >=125, łuk >= 50%) lejesz wszystkie szkielety, golemy itp. a święte strzały lepiej zostawić na silniejszych przeciwników, bossów. Tylko jedna uwaga im jesteś bliżej tym lepsze przebicie. A co do broni to ja sam oprócz łuku mam 60% dwuręki żeby mieć włócznie pod zręczności i polecam bardziej iść w to albo w duale niż 1h. Dobra włócznia na początek jest jak pamiętam w tej wieży gdzie jest zamknięty joe.

@Filipiaszek
3. prawy shift + 0-3 na numpadzie -- no i trzeba chyba numlocka wyłączyć

@bonq
Jak masz dostęp do jarkendaru to u billa w obozie piratu warunek >= 40 zręki

Namiot

Namiot

Użytkownicy
posty399
Propsy48
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Da się zdobyć sztabę magicznej rudy do zrobienia miecza u Benneta prze zrobieniem zadania dla węża? Jak to to gdzie i czy jest to związane z jakimś zadaniem?
wykonaj zadanie Kielich kharmima

@Artos123  Wnioskuje po tym zadaniu, że trzeba udać się do górniczej dolinki a jeszcze jestem w trakcie wykonywania Jarkendarka.

WhiskasReturn

WhiskasReturn

Użytkownicy
posty213
Propsy40
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Namiot Mogłeś kupić sztabę od Lehmara, jeśli wcześniej dostałeś się nielegalnie do klasztoru i zrobiłeś zadanie parlana.

mateuszzxcv

mateuszzxcv

Użytkownicy
posty483
Propsy58
  • Użytkownicy
Filipiaszek
1. Mozesz zaczac po otrzymaniu Pancerza Orkowego Najemnika, nie zajdziesz dalej jak do zadania Wojny/na Klanów. Reszte kończy sie chyba w VII rozdziale.
4. Tak, z poczatku. Mi pomogło aktywacja Num Lock, nastepnie wciskam 0, shadery sie przeładowywuja, wciskasz drugi raz Num Lock i mi przestało kraszowac
tomu1
Za przeproszeniem pierdolisz. Zjawy pojawiają sie dopiero po otrzymaniu zadania od Gomeza. Wiem bo wyciołem kopalnie w II rozdziale przed rozpoczęciem zadania i zjaw nie było. W III wróciłem z aktywnym zadaniem i poza zjawami nic nie było bo reszta skasowana (poza obszarem ze sferą, tam nie byłem)
Artos123
Tak jak pisałem wszystko OK
Ta sztaba jest na arenie w GD w Starym Obozie
Kruk1717
Lothar ja ma

Kruk1717

Kruk1717

Użytkownicy
posty6
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Robię zadanie z ornamentami. Byłem już na farmie Lobarta Cawalorn powiedział mi że ornament jest w posiadaniu palladynów  Ale nie mam takiej opcji dialogowej u Lorda Hagena wiecie co mam zrobić?z góry dzięki

Komachi

Komachi

Użytkownicy
posty271
Propsy17
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Robię zadanie z ornamentami. Byłem już na farmie Lobarta Cawalorn powiedział mi że ornament jest w posiadaniu palladynów  Ale nie mam takiej opcji dialogowej u Lorda Hagena wiecie co mam zrobić?z góry dzięki
Ma go Lothar.

dzodzo9797

dzodzo9797

Użytkownicy
posty19
Profesjabrak
  • Użytkownicy
można zmienić żeby misje było na polsku a nie angielsku? wszystko inne po polsku jest

Mraug

Mraug

Użytkownicy
posty264
Propsy27
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Artos123 Czekaj czekaj,jaką część zadania dla Gomeza już zrobiłeś ?

Artos123

Artos123

Użytkownicy
Mistrz palenia
posty81
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Mistrz palenia
@Artos123 szkielety mogłeś ubić, ważne żebyś nie zabił duchów kopaczy przed wzięciem questa
duchy kopaczy to to samo co szkielet kopacz?

Post połączony: 2018-08-18, 13:34
@Mraug szkielety wszystkie wybiłem przed gadaniem z Gomezem potem pomodliłem się do 3 bogów i w tej kopalni został mi mini śniący a magów jeszcze przyzwać nie mogę

Post połączony: 2018-08-18, 13:38
@Namiot to inaczej sztaby nie dostaniesz sorry...

Nawet jak upadne to wstane a wtedy masz PRZEJ*BANE

mateuszzxcv

mateuszzxcv

Użytkownicy
posty483
Propsy58
  • Użytkownicy
Artos123
Byles w tej kopalni PO otrzymaniu zadania? Jak nie to idz. Tylko nie kasuj ich bezmyslnie, najpierw pogadaj z nimi bo musza wybaczyc Gomezowi, dopiero po rozmowie mozna ich kasowac

Namiot

Namiot

Użytkownicy
posty399
Propsy48
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@Namiot Mogłeś kupić sztabę od Lehmara, jeśli wcześniej dostałeś się nielegalnie do klasztoru i zrobiłeś zadanie parlana.

@WhiskasReturn Staram się być uczciwym człowiekime... kij z tym mieczem póki co.

Artos123

Artos123

Użytkownicy
Mistrz palenia
posty81
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Mistrz palenia
Znam przyczynę problemu … nie wiedziałem że dodany został tam teren przy ,,Starej kopalni'' i że tam jest wejście .
pierwsze co mi przyszło na myśl widząc w dzienniku ,,do starej kopalni '' to ta kopalnia nad placem wymian tam gdzie było pełno szkieletów kopaczy...
 sorki mój błąd XDDD

alek525

alek525

Użytkownicy
posty67
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Hmm... W jednej jaskini kolo martwej harpii jest ragnar i mozna mu dac 100 golda by poszedl do miasta lub 1000 by poszedl do klasztoru , w przypadku tej pierwszej opcji gdzie go mozna bedzie spotkac? bo szczerze mowiac nie widzialem go nigdzie a nie chce mi sie pozniej znowu biegac dla niego za runa z ognistym pociskiem jezeli wysle go do klasztoru

Artos123

Artos123

Użytkownicy
Mistrz palenia
posty81
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Mistrz palenia
Hmm... W jednej jaskini kolo martwej harpii jest ragnar i mozna mu dac 100 golda by poszedl do miasta lub 1000 by poszedl do klasztoru , w przypadku tej pierwszej opcji gdzie go mozna bedzie spotkac? bo szczerze mowiac nie widzialem go nigdzie a nie chce mi sie pozniej znowu biegac dla niego za runa z ognistym pociskiem jezeli wysle go do klasztoru
opłaca się go wysłać do klasztoru , dostajesz 1000expa i zadanie na trolest w zamian dostaniesz jakiś eliksir na statystyki + exp za wykonanie zadania chyba 300 expa

Namiot

Namiot

Użytkownicy
posty399
Propsy48
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Czy w Khorinis i Jarkendarku można zabijać orków bez żadnej konsekwencji w dalszej części gry?

Artos123

Artos123

Użytkownicy
Mistrz palenia
posty81
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Mistrz palenia
Czy w Khorinis i Jarkendarku można zabijać orków bez żadnej konsekwencji w dalszej części gry?
tak poza tym rannym orkiem obok myśliwego Niclasa .

Puma127

Puma127

Użytkownicy
posty142
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Gdzie znajduję się Płomień Aligora w Starej Kopalni?  Wyczyściłem już sobie całą a dalej skrzynki nie znalazłem

0 użytkowników
Do góry