Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8844473 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8844473

Odpowiedzi 37317

Kuba1600

Kuba1600

Użytkownicy
posty51
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Jao bardziej o popularności chodzi pod tym względem return bije wszystkie mody razem wzięte, ludzie muszą pojąc ze to nie jest luźny fabularny mod i nigdy nim nie będzie to mod stworzony przez fanów Dark soulsa itp wiec mod ma być, tak zrobiony aby ktoś kto nie jest gotowy na gre w niego dostał porządny wpierdol i przestał grac tak chcieli twórcy gracz musi mieć przejebane nawet  próbując robić krok i ma zaczynać od nowa bo się pomylił taka wizje maja twórcy.

Wizja pojebana ale i mod jest kierowany do specyficznej  grupy osób a to ze ci którzy do niej nie nalezą chcą w niego zagrać no cóż

Tylko ze w dark souls wystarczy skill zeby przejsc, a tutaj potrzeba... solucji xD

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
to mod stworzony przez fanów Dark soulsa itp wiec mod ma być, tak zrobiony aby ktoś kto nie jest gotowy na gre w niego dostał porządny wpierdol i przestał grac tak chcieli twórcy gracz musi mieć przejebane nawet  próbując robić krok i ma zaczynać od nowa bo się pomylił taka wizje maja twórcy.
A ja zawsze myślałem, że idea Dark Soulsów to dostać wpierdol -> zmusić się do faktycznej nauki gry i wzmocnienia postaci -> spuścić wpierdol przeciwnikom i czuć dumę z własnego postępu. Moja wizja została obalona :F
Cóż, w sumie racja, wizja mocno pojebana, ale takie prawo TraZege'a. Nawet nikomu nie każe płacić, więc jak chce, żeby tylko on i jego znajomi mogli przejść Returna, to tak będzie, bliat'!
(choć w takim razie po co robić taki hype i popularność xD)

You cheated not only the game, but yourself.
You didn't grow.
You didn't improve.
You took a shortcut and gained nothing.
You experienced a hollow victory.
Nothing was risked and nothing was gained.
It's sad that you don't know the difference.

UmeczekPL

UmeczekPL

Użytkownicy
posty439
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ktoś wie jak przejść Misję "Dług handlarza?" Gadam do Nigela i on mówi mi że go okradziono ( nie zabijam go bo szkoda człowieka nie) ci bandyci go okradli w pobliżu wschodniej bramy, idę tam i już zabiłem tych bandytów wcześniej z tej kopalni i teraz nie mam pojęcia co mam zrobić :D

jareklowca

jareklowca

Użytkownicy
posty2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mógłby ktoś pomóc która z opcji odpowiada za widoczność liczb pod paskami zycia przeciwnikow a takze nada moimi paskami bo nie chca mi dzialac ;/

templartitan

templartitan

Użytkownicy
posty882
Propsy96
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
bandyci siedza w jaskini z teleportem.

Procek - i5-4460 3.9 GHZ
Karta Graficzna -GTX 970 MSI
Pamięć Ram - 16GB
https://steamcommunity.com/id/templartitan/

UmeczekPL

UmeczekPL

Użytkownicy
posty439
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Z jakim teleportem? 0_o?

Post połączony: 2018-07-29, 23:24
Aa nieważne xDD

Post połączony: 2018-07-29, 23:27
I tak ich tam nie ma xD

Post połączony: 2018-07-29, 23:28
@jareklowca Za pomocą klawisza "I" na klawiaturze możemy włączać i wyłączać pojawianie się na ekranie dodatkowych informacji.

templartitan

templartitan

Użytkownicy
posty882
Propsy96
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
bandyci są w jaskini z teleportem tej od wschodniej bramy,wiec zle szukasz dalej.

Procek - i5-4460 3.9 GHZ
Pamięć Ram - 16GB

UmeczekPL

UmeczekPL

Użytkownicy
posty439
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ja już wiem czemu ich tam nie ma XDDD nie zapisałem i zgasiłem gothica i poszedłem na pomoc na forum :P jak brałem questa i się dziwie czemu ich tam nie ma :P tam pewnie są wezmę questa i zobaczę

Post połączony: 2018-07-30, 00:37
Ile listów muszę dać dla gallahada? Dałem mu 4, ale 1 od fernando się nie liczył bo bratał się z bandytami

Post połączony: 2018-07-30, 00:47
na serio? Ja musiałem dawać te listy dla lariusa a nie dla gallahada?

lalleear

lalleear

Użytkownicy
posty12
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Na ile trzeba mieć 2R żeby zostać strażnikiem świątynnym?

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
  • Marian "Menda" Pazdzioch
Nie musisz mieć 2 rozdziału już w 1 możesz, jakie pytanie taka odpowiedz.

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Przyjaciół miej blisko, ale wrogów jeszcze bliżej.
Nic nie jest prawdziwe, wszystko jest dozwolone.
I was dreaming, about gold.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.
Prawda objawiona: Umiesz liczyć ? licz na siebie, twoje szczęście innych jebie.

Nemrok19r

Nemrok19r

Użytkownicy
posty236
Propsy37
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jestem pod koniec 5 rozdziału i zbieram załogę, kapitana już mam (Jorgan) i problem mam taki żę mogę mieć tylko 5 członków załogi ?
w czystym NK moiżna było mieć co najmniej 12 osób, czemu nie da rady więcej? czy tak ma być

ZdzislawPetarda

ZdzislawPetarda

Użytkownicy
posty101
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
potrzebuje pomocy co do zadania sekret magii gurów
pogadałem z tym zielarzem i mam wpis w dzienniku, ze moze to byc jakis artefakt ale nie mam pojecia co to moze byc

Nemrok19r

Nemrok19r

Użytkownicy
posty236
Propsy37
Profesjabrak
  • Użytkownicy
potrzebuje pomocy co do zadania sekret magii gurów
pogadałem z tym zielarzem i mam wpis w dzienniku, ze moze to byc jakis artefakt ale nie mam pojecia co to moze byc
Kopalnia żelaza orków ( tablica)

ZdzislawPetarda

ZdzislawPetarda

Użytkownicy
posty101
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ja chyba ja przeczytalem podczas robienia watku kopalni i ona chyba zniknela po przeczytaniu

Velmrok

Velmrok

Użytkownicy
posty58
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam teraz pytanie jestem w kopalni orków, wszystkie zadania zaliczone oprócz uwolnienia niewolników ponieważ za cholere nie wiem gdzie można umieścić ten kryształowy kamień co by miał aktywować portal do ucieczki

templartitan

templartitan

Użytkownicy
posty882
Propsy96
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
kryształ dajesz temu magowi,nie musisz nic aktywowac.

Procek - i5-4460 3.9 GHZ
Pamięć Ram - 16GB

Ciastek97

Ciastek97

Użytkownicy
posty116
Propsy2
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Mam pytanie: mam 92% w 1h w 2R i zastanawiam się czy pakować dalej. 5% kosztuje 15PN(już niedługo pewnie 20). Pakować dalej czy resztę boostami? Do ilu % wgl jest limit nauki umiejętności?

With great power comes great bullshit

Velmrok

Velmrok

Użytkownicy
posty58
Profesjabrak
  • Użytkownicy
nie mam zadnej opcji dialogowej z nikim

MrMaxiKingPL

MrMaxiKingPL

Użytkownicy
posty8
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Saturas nauczy mnie 3 kręgu dopiero W 3 rozdziale czy muszę osiągnąć jakiś próg many/int?

Godlo

Godlo

Użytkownicy
posty92
Propsy10
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Mam pytanie czy w orkowym pancerzu łowców mogę zabijać orków ? Czy to jest jak ulu mulu ? że jak zabije w nim 1 orka to orkowie mnie będą bić jak go będę nosił ?
Już nie ważne :D, orkowy pancerz działa jak ulu mulu, nie mogę nim orków tłuc bo się zaczną na mnie rzucać

0 użytkowników
Do góry